Αγγελίες    Επικοινωνία

Συνελήφθησαν 3 Ρομά στο Αιτωλικό για ρευματοκλοπή / Παραπέμπονται στο αυτόφωρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τρεις Ρομά συνελήφθησαν στο Αιτωλικό για ρευματοκλοπή, μετά από ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας σε όλους τους καταυλισμούς.

Στην επιχείρηση επιστρατεύτηκε και αστυνομικός σκύλος για την ανίχνευση ναρκωτικών, καθώς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλα τα σπίτια και τα καταλύματα, ενώ ερευνήθηκε και το γήπεδο. Συνολικά έγιναν 15 προσαγωγές, από τις οποίες οι 3 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Επιπλέον υπήρχε και υπάλληλος της ΔΕΗ που αποσύνδεσε τις παράνομες παροχές και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας πραγματοποιεί ανάλογες οργανωμένες επιχειρήσεις περίπου μια φορά το μήνα σε όλους τους καταυλισμούς Ρομά.

Πλέον ενεργοποιείται και ο κόσμος και βοηθάει στον εντοπισμό των δραστών κλοπών καθώς όταν γίνεται αντιληπτή μια ύποπτη κίνηση, ακόμα και σε σπίτια γειτόνων, τηλεφωνούν στην αστυνομία, ώστε να σπεύσει και να προλάβει τα χειρότερα.

Με αυτό τον τρόπο αποτράπηκαν αρκετές κλοπές κατά τις ημέρες του Πάσχα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 32, 28 και 21 ετών, διότι έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία