Αγγελίες    Επικοινωνία

Διήμερη εκδρομή από τον σύλλογο «Το Αιτωλικό»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της φετινής μας Εκδρομής, στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 - στην οποία είστε ευπρόσδεκτοι όλοι σας - με προορισμό στο πανέμορφο Ζαγοροχώρι, το Μονοδένδρι με την μαγευτική θέα στην Χαράδρα του Βίκου, που κόβει την ανάσα!

Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα χωριά του Ζαγορίου με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο! Θα επισκεφθούμε επίσης την Αρχαία Δωδώνη, με το επιβλητικό της Θέατρο και το θρυλικό της Μαντείο. Στην πόλη των Ιωαννίνων, θα περιηγηθούμε στην ατμοσφαιρική τους Καστροπολιτεία και θα γνωρίσουμε τα εξαιρετικά της Μουσεία! Στο νησί της Λίμνης θα επισκεφθούμε τα βυζαντινά Μοναστήρια, που αποτέλεσαν την τρίτη σε μέγεθος Μοναστική Πολιτεία, μετά το Άγιο Όρος και τα Μετέωρα. Το βράδυ θα βρεθούμε όλοι μαζί για φαγητό και παραδοσιακό γλέντι σε έναν όμορφο χώρο στα Γιάννενα!

Τιμή 55 ευρώ (διανυκτέρευση και μεταφορικά)
Τηλ. για κρατήσεις: 697 281 2941 και 695 599 0335

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία