Αγγελίες    Επικοινωνία

Ανησυχητική η καθυστέρηση των ανακοινώσεων για το ΤΕΙ
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επιστολή της Επιτροπής προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αξιότιμο κύριο:
Κώστα Γαβρόγλου
Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Βρισκόμαστε στο τέλος Ιανουαρίου 2019 χωρίς να έχει προχωρήσει ο προγραμματισμός για ψήφιση της συνένωσης του Πανεπιστημίου Πάτρας με το ΤΕΙ και την ίδρυση Γεωπονικής Σχολής στην Ι.Π. Μεσολογγίου με τμήματα που θα λειτουργούσαν το σχολικό έτος 2019-2020.

Η εξέλιξη αυτή μας δημιουργεί ανησυχία και φόβο ότι η ιστορική πόλη μας θα υποστεί και πάλι μια μεγάλη αδικία. Αφού παρ’ ότι είναι η μόνη αντικειμενικά που έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και θα έπρεπε να προηγηθεί στην ίδρυση Σχολών, βρίσκεται σε θέση άμυνας και αναμονής.

Γι’ αυτό υποβάλουμε θερμή παράκληση να προχωρήσετε στην άμεση ίδρυση της Γεωπονικής Σχολής στην πόλη μας με τμήματα βιώσιμα ώστε να περιληφθεί στο νέο μηχανογραφικό. Όπως άλλωστε έγινε με την πρόσφατη ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα αλλά και παλαιότερα ίδρυση σχολής στη Σάμο.

Παρακαλούμε και πάλι με το αίσθημα δικαίου και την ευγένεια που Σας διακρίνει να προχωρήσετε στην αποκατάσταση μιας πρωτοφανούς αδικίας που έπληξε την πόλη μας.

Παράκληση για άμεση ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε

Με τιμή
Η Συντονιστική Επιτροπή Αυτονόμησης ΤΕΙ Μεσολογγίου
Λάμπρος Φλώρος
Σταμάτης Κατσαβός
Σωκράτης Στέλλιος
Γεώργιος Κουτσοσπύρος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία