Αγγελίες    Επικοινωνία

Έκλεψαν αυτοκίνητο από το Μεσολόγγι και το έκαψαν στο γήπεδο Αιτωλικού!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μπαράζ κλοπών είχαμε χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι. Την ώρα που όλοι διασκέδαζαν στο καρναβάλι, κάποιοι άλλοι βρήκαν την ευκαιρία και χτύπησαν σπίτια και αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ψάχνουν τους δράστες κλοπής σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μεσολόγγι, όπου παραβιάστηκε η πόρτα  και αφαιρέθηκαν κοσμήματα αξίας. Επιπλέον έγινε και μια δεύτερη παραβίαση σε σπίτι στο κέντρο της πόλης, απ’  όπου όμως οι δράστες δεν πήραν τίποτα, διότι δεν υπήρχε στο σπίτι κάποιο αντικείμενο αξίας, παρόλο που τα έκαναν όλα άνω – κάτω.

Η τρίτη κλοπή αφορούσε σε αυτοκίνητο επίσης από το Μεσολόγγι, που  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  βρήκαν καμένο σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αιτωλικού, το οποίο ουσιαστικά είναι ξέφραγο αμπέλι. Οι δράστες  το οδήγησαν στο πίσω μέρος του γηπέδου και το έβαλαν φωτιά. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε κάποιος να τους εμποδίσει και έτσι έδρασαν ανενόχλητοι.  Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο γήπεδο Αιτωλικού το οποίο δεν έχει φύλαξη και έτσι έχει γίνει έρμαιο των κακοποιών.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από τις 26-2-2017 μέχρι τις 27-2-2017 το πρωί, στο Μεσολόγγι, αφαίρεσαν αυτοκίνητο 64χρονου ημεδαπού και αφού το στάθμευσαν στο Αιτωλικό, του προκάλεσαν φωτιά και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία