Αγγελίες    Επικοινωνία

"Κοινωνία Μπροστά": 3 προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εν όψει ενεργοποίησης και υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για το έτος 2017, η παράταξή μας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» καταθέτει προς συζήτηση τις παρακάτω ουσιώδεις και εποικοδομητικές προτάσεις:

  1. Την κατασκευή και τοποθέτηση στεγασμένου χώρου πώλησης αλιευμάτων μπροστά από το αλιευτικό καταφύγιο. Εκτιμώμενος προϋπολογισμός 20.000 €.
  2. Τον ηλεκτροφωτισμό (αντικατάσταση και νέος) από τον Άγιο Νεκτάριο μέχρι την Μαρίνα Μεσολογγίου. Υπάρχει παλαιότερη προμελέτη προϋπολογισμού 24.000 €.
  3. Την επαναδημοπράτηση του χώρου δίπλα από το κατάστημα «Πελάδα» καθότι ο πλειοδότης δεν υλοποίησε τα προβλεπόμενα από την δημοπρασία στην κατεύθυνση κατασκευής παιδικής χαράς στο λιμάνι με όφελος και χωρίς κόστος για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τους δημότες.

Αν ασχοληθούν οι αρμόδιοι με σοβαρή διάθεση στις παραπάνω προτάσεις, θεωρούμε ότι θα καταδειχθεί με απόλυτο τρόπο η αναγκαιότητα και υλοποίηση των προτεινόμενων έργων.     

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία