Αγγελίες    Επικοινωνία

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας,

περίμενα υπομονετικά, «να καθίσει η σκόνη» της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης, πριν προβώ σε τούτη, την επιβεβλημένη πράξη αποτίμησης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Νιώθω, λοιπόν, πως έχω υποχρέωση να μοιραστώ, μαζί σας, τα τεκμηριωμένα συμπεράσματά μου, για την επόμενη ημέρα της Πατρίδας μας και της Εκλογικής μας Περιφέρειας. Μια υποχρέωση που πηγάζει απ΄ τη συναίσθηση του βάρους που ανέλαβα, να διεκδικήσω την ψήφο σας, προκειμένου να εκπροσωπήσω, εσάς και τον τόπο μας, στη Βουλή των Ελλήνων.  

Με απόλυτη ειλικρίνεια, οφείλω -εκ προοιμίου- να υπογραμμίσω ότι, στο σύνολο των ασφαλών συμπερασμάτων μου, τα οποία θέτω στην κρίση σας, σήμερα, είχα καταλήξει με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου και όχι αφότου έγινε γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα, σε πανελλαδικό αλλά και στο επίπεδο της Αιτωλοακαρνανίας.

Προχθές, τέσσερα χρόνια σχεδόν, μετά το Δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, η μία από τις δύο πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς ίχνος μεταμέλειας και αυτοκριτικής, για όσα δεινά συνδιαμόρφωσε για τον Τόπο μας, ανέλαβε και πάλι, αυτοδύναμη, τη διακυβέρνηση της αποικίας χρέους που ονομάζεται Ελλάδα. Όχι γιατί έπεισε τους Έλληνες, πως «έβαλε μυαλό» και πως όσα επαγγέλθηκε συνιστούν τη διέξοδο που έχει ανάγκη η Πατρίδα. Αλλά, επειδή οι περισσότεροι Πολίτες αισθάνθηκαν την ανάγκη να τιμωρήσουν, να αποδοκιμάσουν την απελθούσα Κυβέρνηση, για την ανερμάτιστη και ανέλπιδη πορεία της, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο, και πρωτίστως στα κρίσιμα εθνικά μας θέματα.

Το κρίσιμο ερώτημα, λοιπόν, το οποίο ανέδειξε το αποτέλεσμα των Εκλογών της 7ης Ιουλίου, είναι ένα και αμείλικτο: Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη, για την παλινόρθωση στην εξουσία, του ενός εκ των δύο πόλων της συμφοράς, που εξακολουθεί να βιώνει η Πατρίδα μας;

Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα, θα απαντήσω ότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, δυστυχώς, το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης ίσως να μην αντανακλά στα λεγόμενα συστημικά κόμματα (Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ/ΕΛΙΑ/ΚΙΝΑΛ και η μετεξέλιξή του ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ). Διότι, ευθέως ή σταδιακά, είχαν συνθηκολογήσει, άνευ όρων, με τους δυνάστες της Πατρίδας.

Το μεγαλύτερο μερίδιο αναλογεί σε εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις, που ενώ άρθρωσαν αρχικά έναν εθνικό και πατριωτικό λόγο, είτε εξαργύρωσαν τη δύναμη που τις έδωσε η λαϊκή ψήφος, με τη συμμετοχή τους σε μνημονιακές κυβερνήσεις(ΛΑ.Ο.Σ και ΑΝ.ΕΛ), είτε εγκλώβισαν τεχνηέντως γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις, με τελικό προορισμό να προδώσουν τις προσδοκίες τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκει εκείνη , η θορυβώδεις πολιτική παράταξη, η οποία σχεδιάστηκε με όρους νεποτισμού, ως οικογενειακή εταιρία περιορισμένης ευθύνης και προσωρινής διάρκειας(Χρυσή Αυγή). Το κίνημα που κατόρθωσε να λειτουργήσει ως η «βαλβίδα ασφαλείας», η οποία διασφάλισε μια ελεγχόμενη κοινωνική εκτόνωση, προκειμένου να μην εκραγεί η «χύτρα», μέσα στην οποία «έβραζε και εξακολουθεί να βράζει» μια εξαθλιωμένη κοινωνία, εκατομμυρίων νεόπτωχων, που ζουν κάτω απ΄ το όριο της φτώχειας, με τις ψυχές τους πλημμυρισμένες αγανάκτηση, απελπισία και οργή.

Μια ολιγάριθμη, κλειστή παρεούλα συγγενών και φίλων, που κατόρθωσε για καιρό να κρατήσει κρυφή τη λειτουργία της αποκλειστικά και μόνο με όρους συμφέροντος, επενδύοντας σε ρητορική που χάιδευε τον πληγωμένο πατριωτικό εγωισμό των Ελλήνων. Κι αργότερα, αλλάζοντας το μείγμα προπαγάνδας, αφιερώθηκε αποκλειστικά και συνειδητά, στην προσπάθεια να ταυτίσει τον πατριωτισμό, με τον ναζισμό και το φασισμό, να ποτίσει, πολλούς από εμάς, τα μέλη της, με τυφλό κοινωνικό μίσος. Να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της, για να κρατήσει αχαμνό και ελεγχόμενο το μπόι της οργάνωσης, που κατόρθωσε στο μεταξύ, με ακραίες ενέργειες, να τρομάξει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Έτσι, κατάφερε να υπηρετήσει το στόχο που, απ΄ ό,τι φάνηκε, εξαρχής είχε, αλλά τον έκρυβε καλά και για χρόνια, πίσω από πατριωτικές κορώνες: Να μην μπορέσει ποτέ, ο πατριωτικός χώρος στην Ελλάδα, να αποκτήσει εκείνη τη δυναμική, εκείνη την εκπροσώπηση, που μπορούσε να πολεμήσει και να σταματήσει τον κατήφορο του Τόπου. Κι όταν κατάλαβε ότι, αμέτρητοι εγκλωβισμένοι πατριώτες, αμφισβητούν την αδιέξοδη πορεία, που χάραξε η ηγεσία του, δεν δίστασε να αποφασίσει ότι, έκλεισε ο κύκλος της ζωής για το συγκεκριμένο πολιτικό συνονθύλευμα .Το οδήγησε στην εκλογική χρεοκοπία και στην κοινωνική απαξίωση, μέσω των πρόσφατων Ευρωεκλογών και των Εθνικών Εκλογών απαξιώνοντας και διώχνοντας σοβαρά στελέχη (Επιτήδειο, Φουντουλη κτλ ) .

Όσοι με γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται γιατί αποφάσισα, σήμερα, «να τραβήξω την κουρτίνα», μιλώντας ωμά για όσα οδήγησαν στην πολιτική χρεοκοπία και «στη δύση της αυγής», η οποία ήταν «χρυσή» μόνο για λίγους συγγενείς και φίλους… Θα μπορούσα να το κάνω την προπαραμονή των Εκλογών, όταν έτρεχα να τυπώσω ψηφοδέλτια, διότι, η ηγεσία αποφάσισε να μη δώσει ούτε σε εμένα ούτε στους άλλους συνυποψηφίους μου, πλην του εκλεκτού της, τον οποίο ενίσχυε με την φυσική παρουσία της αλλά και με κάθε άλλο τρόπο. Αν τους είχα καταγγείλει, σήμερα θα πρόβαλαν την καταγγελία μου ως άλλοθι, για την εκλογική συντριβή. Θα μου χρέωναν σίγουρα το 0,03%, που τους άφησε εκτός Κοινοβουλίου, εκτός ασυλίας και λοιπών προνομίων.

Έδωσα τη μάχη, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, με πλήρη συνείδηση ότι, αυτοί που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους (1070 Συμπατριώτες τελικά), είναι οι Έλληνες που προσπαθούν καθημερινά να πορεύονται με συνείδηση της ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Είναι η «μαγιά της Λευτεριάς», που έχουμε χρέος να επιδιώξουμε, απαλλαγμένοι από αυτούς που πρόδωσαν τις αξίες και τα ιδανικά μας.                    

Με αυτούς τους Συμπατριώτες μου και με τους χιλιάδες Συνέλληνες που επέλεξαν εκείνους τους υποψηφίους που εμφορούνται από αγνά, πατριωτικά ιδεώδη, είμαι βέβαιος ότι, θα κατορθώσουμε να συγκροτήσουμε, αλλά και να περιφρουρήσουμε, εκείνη την πατριωτική παράταξη που έχει ανάγκη η Ελλάδα, σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ενάντια στην παρασιτική ολιγαρχία του Τόπου, που αφενός κατάντησε την Πατρίδα μας φυλακή χρέους, διώχνοντας στα ξένα τα πιο μορφωμένα παιδιά της, κι αφετέρου χαρίζει ή αφαιρεί «ανάστημα», αναλόγως συνθηκών, σε πολιτικούς νάνους και συνδέσμους, μέχρι να έρθει «το πλήρωμα του χρόνου». Μέχρι να «τραβήξει την πρίζα», αφήνοντας το σκοτάδι, μαζί με την πικρή γεύση της προδοσίας, σε εκείνους που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα, αντάξια του φυσικού της πλούτου και της ανεκτίμητης κληρονομιάς της.

Όλοι, κατά βάθος, ξέρουμε πως, τα δύσκολα δεν τέλειωσαν για την Πατρίδα, κι ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιστρέψουμε στο 2010. Επειδή, η βάση απ΄ την οποία μας υπόσχονται όλοι ένα ελπιδοφόρο μέλλον, είναι σαθρή και υπονομευμένη. Από κοινωνικές επάλξεις που ενώνουν τους Έλληνες και συνιστούν υπόμνηση του χρέους, που έχουμε όλοι, απέναντι στις γενιές που θα έρθουν, με Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα, με Ανιδιοτέλεια και Αλληλεγγύη, καλούμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Δημήτρης Μακρής
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 28/02/2019

Λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, σκέφτηκε ο δήμαρχος Μεσολογγίου να αποδώσει τιμές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, ανακηρύσσοντάς τον ως επίτιμο δημότη, και επιδίδοντάς του χρυσό μετάλλιο.

Όλα αυτά σχεδιάστηκαν για την Κυριακή των Βαΐων, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμά με την παρουσία του τις Γιορτές Εξόδου. Οι λόγοι που ώθησαν τον κ. Καραπάνο να αποφασίσει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αποδώσει τιμές στον κ. Παυλόπουλο, έχουν να κανουν με...

 

Σπ. Διαμαντόπουλος: «Προεκλογική φιέστα η απόδοση τιμών…»

Όμως δεν πήρε αυτή την έγκριση από το σύνολο των συμβούλων, καθώς κάποιοι διαφώνησαν, όπως ο Σπύρος Δίαμαντοπουλος που εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση. Κατ’ αρχάς θεώρησε ότι...

 

Δ. Μακρής: «Είναι ανάξιος για οποιαδήποτε τιμή απ’ τον δήμο Μεσολογγίου...»

Ο βασικός λόγος όμως που κατά τον κ. Διαμαντόπουλο, δεν πρέπει να αποδοθούν τιμές στον κ. Παυλόπουλο είναι επειδή με την δική του υπογραφή «ξεπουλήθηκε» ουσιαστικά η Μακεδονία...

 

Απέτυχε η προσπάθεια να πειστούν οι αντιδρώντες

Παίρνοντας το λόγο ο Άγγελος Κότσαλος και θέλοντας να στηρίξει την πρόταση του δημάρχου, απηύθυνε ερώτημα στους διαφωνούντες πως θεωρούν ότι θα...

 

«Ο Πρόεδρος έχει Ιερό καθήκον να τιμά τις Γιορτές Εξόδου»

Ο δήμαρχος παίρνοντας για δεύτερη φορά το λόγο και σηκώνοντας τους τόνους, προσπάθησε να πείσει για τις προθέσεις του, επιστρέφοντας τις κατηγορίες περί ιδιοτέλειας...

 

Δεν θα υλοποιηθεί η απόφαση

Βλέποντας ο κ. Καραπάνος ότι δεν υποχωρούν, ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία προκειμένου να εκθέσει, όπως θεώρησε τους διαφωνούντες...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 28/02 σε όλα τα περίπτερα του νομού  

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου ήταν η μοναδική δημοτική παράταξη που μίλησε για την Εθνική Προδοσία της Μακεδονίας στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

25 Ιανουαρίου 2019 …

Ημέρα Ντροπής …

Ημέρα οργής…

Ημέρα Εθνικού Πένθους!!!

153 Ελληνόφωνοι (γιατί επί της ουσίας δεν είναι Έλληνες) αποφάσισαν πως η Μακεδονία που εδώ και 3.000 χρόνια είναι Ελλάδα … δεν είναι τίποτα… αλλά απλά ένα όνομα!!!

Ένας Τσίπρας … ένας Βαρεμένος… ένας Κουρουμπλής … μια Τριανταφύλλου και μια συμμορία από 149 σύγχρονους Εφιάλτες ξεπούλησαν τους Αγίους μας … το αίμα των εθνομαρτύρων … το αίμα τον προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την Μακεδονία ….

Γιατί

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Αποφάσισαν να δώσουν την Ιστορία μας ,τον Πολιτισμό μας την γη των προγόνων μας … λες και ήταν δικό τους οικόπεδο … λες και σε εμάς δεν πέφτει κανένας λόγος…

Κατέλυσαν κάθε έννοια της Δημοκρατίας … κάθε άρθρο του συντάγματος…

Κάθε Έλληνας που αντιστέκεται απέναντι στην προδοσία αυτή είναι φασίστας …..είναι ακραίος και τραμπούκος …

Ένας λαός που ήρθε στην πλατεία συντάγματος να διαμαρτυρηθεί εν μέσω πατριωτικών τραγουδιών για το ξεπούλημα της ιστορίας του, για την σμίκρυνση της Ελλάδας, για το ανήσυχο αύριο, για το ανύπαρκτο μέλλον... Γονείς που κατάφθαναν με τα παιδιά τους... γέροντες με μπαστουνάκια... έφηβοι με θυμό... καλόγεροι με δάκρυα στα μάτια κρατώντας την εικόνα της Παναγιάς ... φώναζαν πως η Μακεδονία είναι μια και μόνο ελληνική...

Όλο αυτό το πλήθος ήταν τραμπούκοι?

Όχι κύριοι... Όλοι αυτοί ήταν Έλληνες... που το παρακράτος του Σύριζα δεν τους άντεξε....και για πολλοστή φορά έφερε τους γνωστούς αγνώστους... για να φιμώσουν τη φωνή της Ελλάδας.

Για άλλη μια φορά η απάντηση του κ. Τσίπρα στην απαίτηση σύσσωμου του Ελληνικού Λαού να προβεί σε δημοψήφισμα ήταν αυτό που ξέρει πολύ καλά πλέον … ρίψη χημικών για να διαλύσει μια ειρηνική πατριωτική διαδήλωση!!!

Να ξέρουν όμως ότι ο Ελληνικός Λαός δεν συνυπόγραψε σε τίποτα … και να γνωρίζουν κάτι

Φωνή λαού Οργή Θεού!!!

Σύντομα θα τα απολαύσουν και τα δυο!!!

Από τον Ιανουάριο του 2016 είχαμε ενημερώσει όλους τους αρμοδίους φορείς για της «Παγίδες Θανάτου» που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου. Δυστυχώς οι κύριοι που είναι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια προς αποφυγή άλλον τροχαίων ατυχημάτων, αλλά με τις απαντήσεις τους και την εγκληματική τους αδιαφορία, φτάσαμε να θρηνούμε ξανά τον θάνατο δυο νέων συνανθρώπων μας τον Ξενοφώντα (Άκη) Κάκο και την Στεφανία Μουλαρά.

Εμείς κάναμε το χρέος μας ως οφείλουμε!!!

Ελπίζω η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά !!!

 

 

 ΠΡΟΣ

Τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δημητρίου Μακρή του Ελευθερίου και της Γιαννούλας.

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

 ΚΑΤΑ

 Ι) Παντός Υπευθύνου, υπαιτίου και δράστου, Πολιτικού Προσώπου ή Υπηρεσιακού Παράγοντα, αγνώστου σ’ εμένα και μη ειδικώς κατονομαζομένου,

ΙΙ) Παντός τρίτου αγνώστου σε μένα, φυσικού ή νομικού προσώπου, που θα προκύψει από την προκαταρκτική εξέταση που θα διεξαχθεί.

 

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα,

Καταμηνύω και ζητώ την ποινική δίωξη και την νόμιμη τιμωρία των εμπλεκομένων προσώπων, άγνωστοι σήμερα σε εμένα, οι οποίοι υπέπεσαν στις παρακάτω πράξεις και παραβάσεις του ποινικού δικαίου αλλά και στην παράβαση καθήκοντος του άρθρου 259 του Π.Κ.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται και αποφαίνεται στην από 12 Ιανουαρίου 2016 εξώδικη διαμαρτυρία και καταγγελία μου

Επειδή η διασφάλιση του δικαιώματος αυτού της ζωής και της προστασίας της ακίνδυνης μεταφοράς, αποτελεί, αντίστοιχα, βασική υποχρέωση της Πολιτείας, απέναντι στην οποία καμία ολιγωρία ή αδράνεια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί,

Επειδή εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου της ζωής και της υγείας των συμπολιτών μας και της άμεσης επίδρασης αυτής λόγω της ακαταλληλότητας του οδικού δικτύου της περιοχής,

Επειδή επανειλημμένες φορές έχουν οχληθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς για το ανωτέρω πρόβλημα αλλά κωφεύουν,

Επειδή επισυνάπτω και την απάντηση των αρμοδίων φορέων τόσο της Κεντρικής εξουσίας όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στην οποία αποτυπώνονται ξεκάθαρα και οι δημόσιοι φορείς που ενημερώνονται για το τόσο μεγάλο, σοβαρό και σημαντικό για την ζωή και υγεία των πολιτών ζήτημα,

Επειδή κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να προστατευθούν η ζωή και η υγεία τους.

Επειδή καμία μελέτη δεν έχει πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του προκειμένου να τοποθετηθούν τόσο επαρκής φωτισμός όσο και προστατευτικές μπάρες σε όλα τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου.

Επειδή σε καμία ενέργεια δεν έχουν προβεί οι προηγούμενες και η παρούσα περιφερειακή αυτοδιοίκηση ή άλλη αρχή ώστε να μην θρηνεί συνεχώς η περιοχή μας από την απώλεια ανθρωπίνων ζωών και ιδιαιτέρως νέων.

Επειδή μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στους δρόμους της καταγγέλλουσας περιοχής. Αυτή τη φορά τα ξημερώματα της Κυριακής 14/10/2018, στο Νεοχώρι. Δύο νέοι άνθρωποι ηλικίας 29 ετών έχασαν τη ζωή τους, όταν το ΙΧ τους βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι. Στο όχημα επέβαιναν δύο ζευγάρια, οι δύο 29χρονοι, ο Ξενοφώντας (Άκης) Κάκος και η Στεφανία Μουλαρά, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία και ένας 30χρονος με μια 23χρονη κοπέλα, οι οποίοι ευτυχώς γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Επειδή προτίθεμαι να παραστώ ως πολιτικώς ενάγων εις βάρος των υπαιτίων ή υπαιτίου των παράνομων πράξεων ή παραλήψεων, διότι με τις πράξεις τους ή παραλήψεις τους αυτές, βλάπτεται και βάλλεται το δικαίωμα της ζωής, σωματικής ακεραιότητας, υγείας και προσωπικότητάς μου αλλά και όλων των συμπολιτών μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και όσους θα προσθέσω ως νόμιμα αποδεικτικά μέσα, κατά την όποια διαδικασία ή δικάσιμο που θα προκύψει μετά από άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων-υπαιτίων προσώπων, και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου,

Επιθυμώ την ποινική δίωξη όλων των ανωτέρων μηνυμένων αυτουργών ή ηθικών αυτουργών, υπευθύνων, υπαιτίων ή δραστών, πολιτικών προσώπων ή υπηρεσιακών παραγόντων αγνώστων σ’ εμένα σήμερα και μη ειδικώς κατονομαζομένων, φυσικών ή νομικών προσώπων, που θα προκύψουν από την προκαταρκτική εξέταση που θα διεξαχθεί.

Αιτούμαι αντίγραφο της παρούσης μηνυτήριας αναφοράς μου.

Αντίκλητο δικηγόρο προτείνω τον δικηγόρο Χάρη Φαρμάκη του Κωνσταντίνου, Δικηγόρο παρ΄ Εφέταις,

 

 Ι. Π. Μεσολογγίου, 23 Οκτωβρίου 2018

 Ο καταθέτων την μηνυτήρια αναφορά

Δημήτριος Ελ. Μακρής

"Δώδεκα νεκροί μέσα σε 10 χρόνια!"

Άλλος ένας θάνατος… διπλός αυτήν την φορά στο Νεοχώρι… Κι εγώ ρωτώ και διερωτώμαι ως πολίτης αυτής της χώρας πόσοι άνθρωποι θα πρέπει να χαθούν και πόσες οικογένειες να θρηνήσουν μέχρι να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι και να αποδοθούν ευθύνες;

Μετά την εξώδικη καταγγελία στην οποία είχα προβεί τον Ιανουάριο του 2016 ως δημοτικός σύμβουλος προς τον Υπουργό και τις αρμόδιες αρχές για τις παγίδες θανάτου που υπάρχουν εντός κατοικημένων περιοχών του Δήμου Μεσολογγίου δεν υπήρξε καμία κίνηση ουσιαστικού ενδιαφέροντος γιατί πολύ απλά η προσοχή των Τοπικών και όχι μόνο πολιτικών παραγόντων είναι στραμμένη στην κατοχύρωση δυστυχώς μόνο της θέσης στους…

Τώρα πια μετά το τελευταίο θλιβερό συμβάν δεν χωρά καμία ανοχή και καμία απολύτως αναβολή.

Ως δημοτικός Σύμβουλος και ενεργός πολίτης του Δήμου μας, δεν μπορώ να παραμείνω απαθής και απλός παρατηρητής και ως οφείλω, καταθέτω μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελέα εφετών ευελπιστώντας στην ευαισθητοποίηση στην λήψη αποφάσεων και στην απόδοση ευθυνών στα πρόσωπα που ευθύνονται (Υπουργούς Περιφερειάρχες, Δημάρχους, ΤΟΕΒ, ΓΟΕΒ και ιδιαίτερα σε Βουλευτές του Νομού μας) που όλα αυτά τα χρόνια δεν προέβησαν σε καμία απολύτως ενέργεια, δείχνοντας πλήρη και πρωτοφανή αδιαφορία σε προβλήματα που είναι ηλίου φαεινότερον ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποτελούν ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ τα οποία γνώριζαν, γνωρίζουν και θα έπρεπε να είχαν επιλυθεί προ πολλού.

Ι.Π Μεσολογγίου 17 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΙΠ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Δημήτριος Ε. ΜΑΚΡΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Ελευθερίου,
κατοίκου Ι.Π. Μεσολογγίου
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ι.Π. Μεσολογγίου, 12 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ

Κοινοποιούμενη προς

1) Στους πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου

2) Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

3) Υπουργείο Εξωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Υπουργός Παναγιώτης ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

4) Αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος ΤΟΣΚΑΣ

5) Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ Απόστολος

6) Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας ΣΤΑΡΑΚΑ Χριστίνα

7) Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Νικόλαος

8) Γ.Ε.Π.Α.Δ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Υποστρ/γος ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης

9) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ Αστυν. Διευθυντής ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Νικόλαος

Ως Έλληνας φορολογούμενος Πολίτης,

Ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ"

Ως μόνιμος κάτοικος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας.

Με την παρούσα επιστολή μου, Διαμαρτύρομαι ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ και υποβάλλω την εν προκειμένω εξώδικη καταγγελία – διαμαρτυρία στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δίκτυον Υπουργό Χρήστο ΣΠΙΡΤΖΗ για τους κάτωθι λόγους:

Διότι και με αφορμή του τραγικού συμβάντος που εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και είχε ως συνέπεια το ΘΑΝΑΤΟ δυο νέων συνανθρώπων μας, πέφτοντας με το όχημά τους σε αρδευτικό Κανάλι του Δημοτικού Διαμερίσματος Κατοχής, το οποίο από κατασκευαστική ΑΜΕΛΕΙΑ του κρατικού μηχανισμού δεν είχε κατασκευάσει ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ (βάση των γενικών κανονισμών κυκλοφοριακής ασφάλειας των πολιτών) ΚΑΝΕΝΑ προστατευτικό τοιχίο και ιδιαίτερα, όταν αυτά προκύπτουν και διαπερνούν μέσα σε πολυσύχναστες και κατοικημένες περιοχές του Δήμου μας, έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούν συνεχόμενη και πληθώρα ροή ατυχημάτων για όλους τους διερχομένους οδηγούς. 

Ως δημοτικός Σύμβουλος και ενεργός πολίτης του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου , δεν μπορώ να παραμείνω απαθής και απλός παρατηρητής με όλη αυτήν την παρανοϊκή και συνάμα Δολοφονική Αδιαφορία των κυρίων υπευθύνων, που έχουν την τύχη των πολιτών μας στα χέρια τους και συγκεκριμένα αναφέρομαι, σε Υπουργούς Περιφερειάρχες, Δημάρχους και ιδιαίτερα σε Βουλευτές του Νομού μας, που όλα αυτά τα χρόνια δεν προέβησαν σε καμία απολύτως ενέργεια, δείχνοντας πλήρη και πρωτοφανή αδιαφορία σε προβλήματα που είναι ηλίου φαεινότερο ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποτελούν ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ τα οποία τα γνώριζαν και θα έπρεπε να είχαν επιλυθεί προ πολλού, ώστε να μην μιλάμε εν έτη 2016 για αυτονόητα πράγματα.

Γνωρίζετε κύριε Υπουργέ, κύριοι Βουλευτές και κύριοι υπεύθυνοι, ότι τουλάχιστον σε ακτίνα ευθείας γραμμής 45 χιλιομέτρων μέσα σε κατοικημένες περιοχές του Δήμου μας, διαπερνούν αρδευτικά κανάλια βάθους 4 μέτρων παράλληλα με το επαρχιακό οδικό δίκτυο, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΠΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, προστατευτικό στηθαίο ή έστω ακόμα και την παραμικρή οδική κυκλοφοριακή σήμανση;

- Γνωρίζετε ότι τα σημεία αυτά αποτελούν μέρος του βασικού οδικού δικτύου συνεχόμενης ροής οχημάτων και το μοναδικό οδικό δίκτυο συγκοινωνίας με όμορους δήμους από τον δήμο μας , όπως ο Δήμος Αστακού, στον οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση οχημάτων υπερδιπλασιάζεται, με αποτέλεσμα η οδήγηση καθώς και η διέλευση οχημάτων να είναι άκρως επικίνδυνη, λόγω στενότητας του οδοστρώματος, και μη συντήρησης με ότι αυτό συνεπάγεται; 

- Γνωρίζετε ότι σε αυτές τις οδούς δεν υφίσταται καθόλου φωτισμός και δυστυχώς, “Ορατότης Μηδέν” για τα διερχόμενα οχήματα;

- Γνωρίζετε ότι λόγω ακαταλληλότητας του οδοστρώματος, πολλά σημεία του θυμίζουν “βομβαρδισμένα τοπία” από τις τεράστιες λακκούβες, που αν κάνεις το λάθος να τις αποφύγεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς μέσα στο αρδευτικό κανάλι;

- Γνωρίζετε ότι το επίπεδο υψομετρικής διαφοράς από το αρδευτικό κανάλι με το οδόστρωμα, σε πολλά σημεία δεν ξεπερνά τους 20 με 30 πόντους;

- Γνωρίζετε ότι όταν βρέχει, δεν είναι δυνατόν σε πολλά σημεία της οδού να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο δρόμος και ποιο το κανάλι, διότι... είναι ένα και το αυτό;

- Γνωρίζετε ότι στα Δημοτικά Διαμερίσματα Νεοχωρίου και Κατοχής, σε πολλά σημεία που διασχίζει ο Ποταμός Αχελώος έως τις εκβολές που χύνεται στη θάλασσα, δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά μέρη του Δήμου μας, είτε αυτά λέγονται αυλάκια, αρδευτικά κανάλια ή όχτοι.

Σημασία έχει ότι η Επίσημη Πολιτεία καθώς και οι υπεύθυνοι έναντι του Νόμου αδιαφορούν παντελώς με αποτέλεσμα να χάνονται συνεχώς αθώες και απροστάτευτες ανθρώπινες ζωές, μόνο και μόνο διότι κάποιοι (και θα ζητηθούν ευθύνες γι’ αυτό) δεν ενδιαφέρθηκαν ΠΟΤΕ και συνεχίζουν προκλητικά να αδιαφορούν ακόμα και σήμερα !!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:

Η εξώδικη Διαμαρτυρία-Καταγγελία μου έχει ως αρχικό σκοπό την άμεση ενημέρωση και συμμόρφωση των υπευθύνων αρμόδιων οργάνων προς τα οποία απευθύνομαι και οφείλω να σας ενημερώσω, ότι από σήμερα και στο εξής, επιφυλάσσομαι να προσφύγω εναντίον σας με κάθε νόμιμο, ένδικο αλλά και εξώδικο νομικό μέσον από πλευράς μου και για λογαριασμό των συμπολιτών που εκπροσωπούνται από το πρόσωπό μου στο Δήμο μας, ως αιρετός Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

Επιθυμώ και σας παρακαλώ, όπως με ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, για τις όποιες ενέργειες ή μέτρα προτίθεστε να πάρετε για την αποτροπή μελλοντικών θανατηφόρων ατυχημάτων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στο Δήμο μας.

Μετά Τιμής
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΙΠ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Δημήτριος Ε. ΜΑΚΡΗΣ

 

Από την απελευθέρωση της χώρας με τον μεγάλο αγώνα της εθνεγερσίας του 1821 ποτέ η Ελλάδα δεν ανάσανε από τα ξένα συμφέροντα, υπήρξαμε υποχείρια των δυτικών( κυρίως) προστάτιδων δυνάμεων οι οποίοι βεβαίως αδιαφορούσαν παντελώς για το πραγματικό συμφέρων του Ελληνικού λαού (μοναδική βέβαια εξαίρεση ο Ιωάννης Καποδίστριας).

Οι πολιτικοί της εποχής εκείνης ήταν η ξένοι τόσο εθνικά όσο και ιδεολογικά για την χώρα, η “Ελληνοφανείς” αλλά ξένοι με την πολιτική που εφάρμοζαν.

Αυτό οφειλόταν στο ότι οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονταν από τα “τζάκια “ της εποχής, πρώην κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι φυσικά για να αποκτήσουν πλούτο συνεργάστηκαν πλήρως με την οθωμανική αυτοκρατορία και μετέπειτα με τους Βαυαρούς.

Ο κύριος τρόπος που χρησιμοποιούσαν ήταν να επιβάλουν πλήρως την κυριαρχία τους, με το να δημιουργήσουν πολιτικές δυναστείες μέσα από ένα άκρως άδικο σύστημα αντιπροσώπευσης. Με το οποίο θα μπορούσαν να εκλεγούν ΜΟΝΟ όσοι κατείχαν μεγάλο πλούτο…... Δηλαδή επί της ουσίας αυτοί που εκλέγονταν ήταν μέλη των ιδίων πολιτικοοικονομικών τάξεων, η άτομα τα οποία ήταν άμεσα εμπλεκόμενα στα οικονομικά συμφέροντα τους οποίους πριμοδοτούσαν την πολιτική τους εκστρατεία προκειμένου να ανέλθουν .

Με τον τρόπο αυτό οι πρώην τάξεις των κοτζαμπάσηδων διαμόρφωσαν με την ενσωμάτωση των εμπλεκόμενων πολιτικών στα συμφέροντα τους μια Νέα τάξη στην πολιτική ζωή της χώρας που συναντάμε μέχρι σήμερα.

Γνωστοί πολιτικοί που προέρχονταν από διαφορετική κοινωνική τάξη και οι οποίοι πλούτισαν εις βάρος του λαού εναρμονιζόμενοι πλήρως στα συμφέροντα προκειμένου να ανέβουν οικονομικά αλλά επί το πλείστων κοινωνικά, δεν δίστασαν να παραμερίσουν το συμφέρον του λαού και τις ίδιας της χώρας μόνο και μόνο για να εδραιωθούν στην πολιτική ζωή.

Οικογένειες που προέρχονταν από χαμηλές κοινωνικές τάξεις αλλά πλήρως εναρμονισμένες με τα χρηματοοικονομικά συμφέροντα ήταν φυσικά και ακόμα είναι του Ε. Βενιζέλου, Μητσοτάκη, Παπανδρέου Καραμανλή, οι οποίοι εδραιώθηκαν στην πολιτική ζωή ακολουθώντας κατά γράμμα της προσταγές αυτών που τους προώθησαν στην πολιτική.

Τα παραπάνω πολιτικά ΤΖΑΚΙΑ στηρίχθηκαν άμεσα από δυνάμεις τις Δύσης προκειμένου να την ενσωματώσουν προς το συμφέρων τον Δυτικών αγνοώντας τα όποια συμφέροντα είχε η Ελλάδα από οποιαδήποτε άλλες συνεργασίες, κοιτώντας μόνο το προσωπικό οικονομικό τους συμφέρον.

Έτσι, θέλοντας να στρέψουν την Ελλάδα μακριά από τους Γεωπολιτικούς "εχθρούς" της δύσης δηλαδή τους Ρώσους προσπάθησαν να αποκόψουν σιγά σιγά την Ελλάδα από την ορθοδοξία μιας και είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος των δυο λαών.

Αντίστρεψαν την Ιστορία προς το συμφέρων της πολιτικής τους, προσπάθησαν μέσα από ανιστόρητα βιβλία που διδάσκονταν στα Ελληνικά σχολεία να απαξιώσουν πλήρως την ένδοξη βυζαντινή Αυτοκρατορία και τους μεγάλους αγώνες του Έθνους.

Αυτό φυσικά γίνονταν για να ξεχάσει εντελώς ο Έλληνας ότι τα χρόνια τις βυζαντινής αυτοκρατορίας το έθνος μας είχε μεγαλουργήσει- όντας την περίοδο εκείνη μια τεράστια υπερδύναμη - και φυσικά να ξεχαστούν οι όποιες συγγενικές σχέσεις είχαμε με τα υπόλοιπα Ορθόδοξα κράτη και τα χαμένα εδάφη μας ( Πόντος, Μ. Ασία και κυρίως την πρωτεύουσα μας την Κωνσταντινούπολη!).

Προσπάθησαν μέσω προπαγάνδας να μας πείσουν ότι τα πραγματικά σύνορα τις πατρίδας μας δεν ήταν αυτά τις εποχής του Βυζαντίου, αλλά τα κανονικά σύνορα μας ήταν αυτά που ταυτίζονταν με τα πρώτα σύνορα της Ελλάδας μετά την επανάσταση του 1821……..

Αυτός είναι κυρίως και ο λόγος που δεν αναφέρθηκαν και ούτε αναφέρονται ποτέ οι δυτικοί “φίλοι μας “ στην πάντα Ελληνική Μακεδονία και στην παρανόμως κατεχομένη από τους τούρκους Μεγαλόνησο Κύπρο μας.

Στα πλαίσια τις ανθελληνικής προπαγάνδας κάποιοι εντέχνως απατεώνες δήθεν Ιστορικοί τύπου Φαλμεράγιερ, προσπάθησαν να πείσουν με τρομερά ψεύδη, με παντελώς ανυπόστατα και ανιστόρητα επιχειρήματα ότι οι  σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Αρχαίους προγόνους μας ούτε με τους Μακεδόνες οι οποίοι κατά τον κύριο αυτόν δεν ήταν ούτε καν Έλληνες………..

Αυτό φυσικά γίνεται γιατί δεν πρέπει να θυμάται ο Έλληνας την πανίσχυρη αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου και την μεγάλη Αυτοκρατορία του Βυζαντίου για να μην έρχεται στο μυαλό του Έλληνα τα σύνορα τα οποία είχε και του τα καταπάτησαν .

Ακόμα και σήμερα με προδοτικές πραγματικά πολιτικές, με συμφωνίες ανθελλήνων πολιτικών για την Μακεδονία αλλά και την Βόρεια Ήπειρο, προσπαθούν δια μέσω ενός απομείναντα Κοτζαμπάση Πρωθυπουργού και μιας πραγματικά ανθελληνικής συγκυβέρνησης να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές συνόρων στα βαλκάνια, καταπατώντας βάναυσα την πολυετή Ιστορία μας που δυστυχώς για αυτούς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Το διαίρει και βασίλευε βολεύει απολύτως τους "δυτικούς φίλους μας" και το κάνουν πράξη πυροδοτώντας ίσως ένα καινούριο βαλκανικό πόλεμο στοχεύοντας σε σμίκρυνση του Ελλαδικού χώρου με αλλαγές συνόρων που θα προκύψουν από τέτοιες ενέργειες .

Στον αντίποδα, βρίσκεται η πάντα Ορθόδοξη Ρωσία για την οποία διακαώς Ευρωπαίοι και Αμερικανόεβραίοι προσπαθούν με κάθε μέσο να εμποδίσουν την οποιαδήποτε επιρροή μπορεί να έχει τόσο στα Βαλκάνια όσο και στο Ελληνορθόδοξο Έθνος.

Για να εμποδίσουν την οποιαδήποτε επιρροή μπορεί να έχει η Ρωσία στην Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλυφικοί Τραπεζίτες προσπαθούν να μας πείσουν πως η Ορθοδοξία είναι το εμπόδιο στην οικονομική μας ανάπτυξη!!!!

Επιστρατεύουν οτιδήποτε προκειμένου να εμποδίσουν κάθε δεσμό με την Ορθόδοξη Ρωσία για να μπορέσουν να κάνουν πράξη τα σχέδια α)της παγκοσμιοποίησης ως ένα Έθνος μια Θρησκεία και β) Γεωπολιτικές αλλαγές συνόρων και υφαρπαγή του τεράστιου πλούτου που κατέχει η Ελλάδα !!!

Προπαγανδίζουν ότι όποιοι αντιστέκονται στην Συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι πράκτορες των Ρώσων και ακραίοι εθνικιστές ….

Συκοφαντούν και διώκουν μετά μανίας όποιον αντιστέκεται Άγιο Όρος, μοναχούς, Μητροπολίτες, απλούς Ιερείς και κάθε Έλληνα που προτάσσει τα στήθη του ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Σήμερα δυστυχώς γίνονται πράξεις τα λόγια του εβραίο μασόνου Κίσινγκερ του μεγαλύτερου πολέμιου της ορθοδοξίας και του Ελληνισμού που έλεγε τα εξής:

"Ο Ελληνικός λαός είναι πολύ δύσκολος να κυβερνηθεί. Μόνο αν καταφέρουμε να τον πλήξουμε στα ήθη, στα έθιμα, στην Ιστορία ,την θρησκεία και την γλώσσα του, θα καταφέρουμε να τον υποτάξουμε και να μην αποτελεί εμπόδιο για εμάς και τα σχέδια μας στην Ανατολική Μεσόγειο "

Πρέπει λοιπόν όλοι οι Έλληνες ενωμένοι και αποφασισμένοι να πράξουμε το καθήκον μας στο ακέραιο.

Πρέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη να αναλάβει πλήρως την ευθύνη της σε αυτό το πολιτικό ατόπημα που υφιστάμεθα σήμερα με τους "εφιάλτες της Πολιτική" να καταπατούν αυθαιρέτως και συστηματικά βάναυσα το Σύνταγμα της Ελλάδος εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας από όποια θέση και αν κατέχουμε ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος ….. Πρέπει να προστατέψουμε τις αξίες του Έθνους μας εμποδίζοντας με κάθε τρόπο τα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού, είτε αυτοί είναι εξωτερικοί παράγοντες είτε εσωτερικοί εφιάλτες.

Αν αντισταθούμε σήμερα ως γνήσιοι Έλληνες, θα καμαρώνουμε και πάλι την άνθιση του Έθνους που δικαιωματικά πρέπει να είναι στην υψηλότερη θέση, βάση της μεγάλης και μακρόχρονης Ιστορίας μας και τον τεράστιο πολιτισμό που δώσαμε εμείς σε όλη την οικουμένη.

Ας βάλουμε λοιπόν ένα ΤΕΛΟΣ στην πολιτική των Κοτζαμπάσηδων…. ας φτιάξουμε όλοι μαζί ενωμένοι την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που λατρεύουμε και αγαπάμε, την Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά μα και μοναδικά στους Έλληνες!

 

Δημήτριος Ε. Μακρής

Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου

Σελίδα 1 από 12

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία