Αγγελίες    Επικοινωνία

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο γονέα του νηπίου κ. Γιάννη Ντύρμο που εθελοντικά έβαψε τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους γονείς: Ιωάννη Μούρκο, Αλεξάνδρα Παστρωμά, Γεώργιο Ντέκα, Ευφροσύνη Γατσώρη, Κωνσταντίνο Βαμβάτσικο, Δάφνη Ηλιοπούλου, Μπαμπούρη Ιωάννα και Αριστείδη Βούρβαχη που βοήθησαν στην εθελοντική αυτή δράση.

Σας συγχαίρουμε για τις ενέργειές σας και ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!

Με εκτίμηση
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Γεωργίου Ασημίνα

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 το Διδακτικό Προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου οργάνωσε Βιωματική Συμβουλευτική Ημερίδα για τους γονείς με θέμα: «Δια…βάζω, Δια…δρώ με το παιδί μου έξω από το Δια..δίκτυο»

Παρόντα τα ίδια τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες τις οποίες οργάνωσαν και συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί:

Ελευθερία Τσακανίκα, Δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου και Υπεύθυνη των Θεατρικών Τμημάτων του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου και η

Διονυσία Ολιβώτου, Καθηγήτρια Μουσικής και Θεατρολόγος του 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου, η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές καλλιτεχνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.

Οι βιωματικές δράσεις επέτρεψαν να αναδειχθούν τα οφέλη από την αλληλεπίδραση των γονιών με τα παιδιά τους χρησιμοποιώντας το βιβλίο, την αφήγηση, τη μουσική, τη δραματοποίηση περιορίζοντας τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων που ολοένα και περισσότερο κατακλύζουν το ενδιαφέρον και απορροφούν το χρόνο μεγάλων και μικρών.

Συγκινητική η παρουσία γονιών και παλιών μαθητών που ήδη φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο και αποδεικνύουν ότι το Νηπιαγωγείο αποτελεί πεδίο Δράσης, Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης για μικρούς και μεγάλους ακόμη και αν αποφοιτήσουν από αυτό.

1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου

Στα πλαίσια των συναντήσεων επιμόρφωσης γονέων το εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου διοργάνωσε εκδήλωση την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 στο χώρο του νηπιαγωγείου.

Ομιλητές:

  • Δέσποινα Τσαούση, Ειδική Παιδαγωγός του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτ/νίας, «Η ένταξη των παιδιών με δυσκολίες στο χώρο του νηπιαγωγείου»
  • Σπύρος Μπαλτάς, Λογοθεραπευτής του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτ/νίας, «Διαγνωστική διαδικασία στην αξιολόγηση των γλωσσικών διαταραχών».

Ευχαριστούμε τους ομιλητές που προσέφεραν πολύτιμη ενημέρωση στους γονείς του νηπιαγωγείου καθώς ενίσχυσαν με τον πιο σαφή τρόπο το σκοπό της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Γεωργίου Ασημίνα

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 31/01/2019

 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά την οδοντίατρο κα Μαριάννα Σκότρα που επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο και ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με την στοματική υγιεινή.

Επίσης ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας για την προσφορά των ειδών στοματικής υγιεινής στους μαθητές του νηπιαγωγείου.  

Με εκτίμηση
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου:
Γεωργίου Ασημίνα

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα Μαρία Περπερίδη που επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο και ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Με εκτίμηση
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Γεωργίου Ασημίνα

 

Στα πλαίσια των συναντήσεων επιμόρφωσης γονέων το εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου διοργάνωσε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο χώρο του νηπιαγωγείου, ομιλία με θέμα: «Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) ή ανορίοτο παιδί;» με εισηγήτρια την κα Τσαούση Δέσποινα, Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Αιτ/νίας.

Οι γονείς τίμησαν την εκδήλωση του νηπιαγωγείου με την παρουσία τους.

 

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία