Αγγελίες    Επικοινωνία

Τι Δήμαρχο θέλουμε;

Στη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών το δίλημμα είναι σαφές, με δεδομένο μάλιστα ότι η εκλογή των δημοτικών συμβούλων έχει ήδη λάβει χώρα.

Το Μεσολόγγι καλείται να επιλέξει Δήμαρχο. Μόνο Δήμαρχο. Τον Δήμαρχο το πρόσωπο του οποίου θα οδηγήσει στις απαραίτητες από τον εκλογικό νόμο συναινέσεις για τη δημιουργία μιας ικανής και αποτελεσματικής δημοτικής πλειοψηφίας ή και ομοφωνίας (έχω μια πρόβλεψη για ghosting κάποιων μετά τις εκλογές!).

Ακόμα κι αν κάποιοι υποστηρίξουν ότι κανένας από τους δύο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου δεν εκφράζει αρκετούς σε πολιτικοϊδεολογικό επίπεδο, θεωρώ ότι το δίλημμα επικεντρώνεται στο μέλλον του τόπου, πέρα από κομματικές ή άλλες στρατηγικές. Και σε κάθε περίπτωση, οι ως άνω συναινέσεις οι οποίες απαιτούνται είναι βέβαιο πως θα αμβλύνουν τις όποιες ιδεολογικές διαφορές. Τί Δήμαρχο θέλουμε, λοιπόν; Το δίλημμα, σε ό,τι αφορά την πολιτική μου κρίση, έχει να κάνει με την επιλογή ανάμεσα στη σοβαρότητα και την αμετροέπεια, στην αξιοκρατία και την "εξυπηρέτηση", στη δημοκρατία και την "ενός ανδρός αρχή", στη συνεργασία και τη διαίρεση, στην ευγένεια και την αγαρμποσύνη, στην πρόοδο και τη "συντήρηση" (όχι μόνο με την πολιτική έννοια αλλά και με την έννοια της αργομισθίας!), στην αξιοπρέπεια και το κίτς!

Θέση μου είναι πως οφείλουμε να απαλλάξουμε το Μεσολόγγι από τους γραφικούς "κλαυθμούς της λύρας" που ακούγονταν ως "μουσικό χαλί" (sic) κατά την ομιλία του νυν Δημάρχου το Σάββατο του Λαζάρου 2019 στο Ιερό Ταφείο του Κήπου των Ηρώων, κλαυθμοί μάλλον για όλα όσα χάθηκαν αυτήν την κρίσιμη πενταετία (όχι μόνο σε έργα υποδομής αλλά και σε ό,τι αφορά το επίπεδο της διοίκησης του Δήμου και του πολιτικού διαλόγου).

Τα στοιχήματα για το Μεσολόγγι είναι τεράστια και ο Δήμαρχος που θα τα διαχειριστεί πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί πρώτα τουλάχιστον το θυμικό του!

Το Μεσολόγγι έχει (επιτέλους) ανάγκη από έναν Δήμαρχο σοβαρό, ευυπόληπτο, τίμιο, με όραμα. Έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει γιατί είναι ήδη πετυχημένος. Έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο που δεν έχει ανάγκη να είναι Δήμαρχος (!) για να διευθετήσει προσωπικές του εκκρεμότητες. Έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο που να χαίρει της αναγνώρισης της τοπικής κοινωνίας. Αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνονται όλα στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου.

Επίσης, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει ανάγκη από μια Δημοτική Ομάδα ανθρώπων επιτυχημένων, μορφωμένων, με ανιδιοτελή αγάπη για το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και τις Οινιάδες, οι οποίοι δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα στην αρνητική κοινωνική κριτική ή σε δικαστικό επίπεδο - αυτή η ομάδα την επόμενη μέρα των εκλογών θα αποτελείται από εκλεγέντες (σχεδόν) όλων των συνδυασμών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων μπορεί να συσπειρωθεί ΜΟΝΟ γύρω από τον Κώστα Λύρο.

Το Μεσολόγγι έχει την ευκαιρία να αλλάξει. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ο Κώστας Λύρος, οι συνεργάτες του, οι δημοκρατικές δυνάμεις, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και οι δημοκρατικοί πολίτες που τον στηρίζουν αποτελούν την καλύτερη επιλογή, μια επιλογή ελπίδας και αναγέννησης. Και τους υπόσχομαι ότι θα είναι οι πρώτοι που θα βρουν απέναντί τους το πληκτρολόγιό μου σε περίπτωση που κάνουν τα ίδια!

Δρ. Φώτης Χ. Σπυρόπουλος
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω (ΜΔΕ) - οικονομολόγος, Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικός υπεύθυνος έρευνας (postdoc) Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Αντιπρόεδρος Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.)

Το τηλεοπτικό κανάλι IONIAN για ακόμη μια χρονιά θα μεταδώσει ολόκληρη την πομπή το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Με τηλεοπτική κάλυψη υψηλού επιπέδου, το IONIAN θα δώσει και φέτος τη δυνατότητα σε χιλιάδες τηλεθεατές να μετάσχουν στις ιερές στιγμές της απόδοσης τιμών στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους».

Η φετινή τηλεοπτική μετάδοση των Εορτών Εξόδου θα έχει για πρώτη φορά περιγραφή από Μεσολογγίτη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός Δικηγόρος και Διδάκτορας της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος επί σειρά ετών συμμετέχει στις Εορτές Εξόδου, θα βρίσκεται στο μικρόφωνο του τηλεοπτικού σταθμού και θα περιγράψει τα δρώμενα των Εορτών Εξόδου για λογαριασμό του IONIAN.

Συντονιστείτε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, Σάββατο του Λαζάρου, στις 7.00 μμ και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, Κυριακή των Βαΐων, στις 11.30 πμ στους τηλεοπτικούς σας δέκτες ή στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, με περιγραφή του Φώτη Σπυρόπουλου.

Το Μεσολόγγι ξεχωρίζει ακόμη μια φορά διεθνώς σε επιστημονικό επίπεδο. Ο Μεσολογγίτης δικηγόρος και διδάκτορας ποινικού δικαίου και εγκληματολογίας της Νομική Αθήνας Φώτης Σπυρόπουλος συμμετείχε ως ομιλητής με τρεις επιστημονικές εισηγήσεις στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εγκληματολογίας το όποιο λαμβάνει χώρα στο Σαράγεβο της Βοσνίας.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος παρουσίασε δείγμα της δουλειάς του ως επιστημονικός υπεύθυνος ερευνητικής ομάδας και μεταδιδακτορικός ερευνητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναφορικά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο (fake news). Επίσης, εκπροσωπώντας το Κέντρο Μελέτης του εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.) του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ., συμμετείχε σε άλλες δύο παρουσιάσεις σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος και τη συνδεσή τους με την πολιτισμική εγκληματολογία.

Το συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο συνέδριο εγκληματολογίας στην Ευρώπη στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίοι επιστήμονες του κλάδου αυτού. Η συμμετοχή του συμπολίτη μας Δρ. Φώτη Σπυρόπουλου στο συνέδριο αυτό και το γεγονός ότι η επιστημονική του παρουσία ξεχώρισε επηρεάζει ακόμη περισσότερο θετικά το Μεσολόγγι, καθώς ήδη υπάρχει η πρόταση μέσα στον επόμενο ενάμιση χρόνο να διοργανωθεί από γνωστό αγγλικό Πανεπιστήμιο και από το ΚΕ.Μ.Ε. στο Μεσολόγγι ένα σημαντικό διεθνές συνέδριο με τη συμμετοχή Καθηγητών από όλη την Ευρώπη. Η αγάπη του Φώτη Σπυρόπουλου για τον τόπο καταγωγής του είναι γνωστή και είναι σίγουρο ότι θα παίξει ρόλο στο να καταφέρει να φέρει στο Μεσολόγγι τέτοιες μεγάλης σημασίας ακαδημαϊκές δράσεις. Ο Φώτης Σπυρόπουλος λειτουργεί και αυτός ως πρεσβευτής του Μεσολογγίου στην διεθνή επιστημονική κοινότητα κάνοντας ακόμα πιο γνωστό το Μεσολόγγι σε όλη την Ευρώπη.

O Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος στο κέντρο, από αριστερά του ο Καθηγητής G. Mesko (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εγκληματολογίας) και δεξιά του η Δρ. Αναστασία Χαλκιά (Πρόεδρος ΚΕΜΕ) και η Μάρθα Λεμπέση (Διευθύντρια ΚΕΜΕ).

Ο Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Εταιρείας Εγκληματολογίας Stephan Parmentier στα δεξιά του, τον Καθηγητή Shadd Maruna (Queen's University, UK) στα αριστερά του, την Δρ. Αναστασία Χαλκιά και την Μάρθα Λεμπέση.

Απόψε στις 7 το βράδυ στο Δεύτερο Πρόγραμμα, οι έγκλειστοι μαθητές του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.), παρουσιάζουν τη δική τους εκπομπή.
Η ηχογράφηση έγινε μέσα στη φυλακή και μιλούν οι μαθητές για το σχολείο τους, για τη μουσική στη φυλακή, για τα όνειρά τους και για πολλά ακόμα. Όλο αυτό γίνεται στο πλαίσιο του «Έγκλημα στα ερτζιανά» μία εκπομπή που επιμελείται το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.) και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 19:00.
Θα ακουστούν, σήμερα και την επόμενη Παρασκευή στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, τραγούδια που διάλεξαν τα ίδια τα παιδιά από Βασίλη και Θανάση Παπακωνσταντίνου, Τρύπες, Magic de spell, Σαββόπουλο κ.ά.

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: efsyn.gr

 

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 16/06/2016

 

 

Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου «Χωρίς δικαίωμα πρόσβαση σε ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών» του συμπολίτη μας Δικηγόρου και Διδάκτορα Νομικής, Φώτη Σπυρόπουλου.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Πάντειο Παν/μιο (Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας) και το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος έλαβε χώρα στο Ιστορικό Μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων αρκετοί δικαστικοί και άλλοι επιστήμονες.

Μετά το καλωσόρισμα εκ μέρους της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» και τον χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Μάριου Παπαθεοδώρου, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του συγγραφέα, τον λόγο έλαβε ο συντονιστής της συζήτησης Καθηγητής Νέστωρ Κουράκης. Ο κ. Κουράκης, Ομ. Καθηγητής Νομικής Αθηνών και Καθηγητής Νομικής Παν/μίου Λευκωσίας, υπήρξε επιβλέπων της διδακτορικής διατριβής του συγγραφέα (η οποία εκδόθηκε στο παρουσιαζόμενο βιβλίο) και αναφέρθηκε στο ότι η ερευνητική αυτή πρόταση επρώτευσε μεταξύ των διδακτορικών διατριβών που έλαβαν υποτροφία σε όλα τα επιστημονικά πεδία σε όλη την Ελλάδα από το πρόγραμμα «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ».

Στην εκδήλωση μίλησαν σημαντικές ακαδημαϊκές προσωπικότητες διεθνούς αναγνώρισης. Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Ομ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Λεωνίδας Κοτσαλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην ξεχωριστή επιστημονική αξία του συνόλου του επιστημονικού έργου του κ. Σπυρόπουλου αλλά και στο ξεχωριστό ήθος και χαρακτήρα του συγγραφέα. Σε επιστημονικό επίπεδο, η ομιλία του επικέντρωσε στο ζήτημα της ασφάλειας των δεδομένων στο διαδίκτυο και υπό το πρίσμα της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο κ. Κοτσαλής, και ως το παλαιότερο τακτικό μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με αφορμή την ανάγκη προστασίας των δεδομένων σε ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών, αναφέρθηκε στο κράτος δικαίου και τις ανεξάρτητες αρχές ως απάντηση στον προβληματισμό.

Στη συνέχεια, το βιβλίο αναλυτικά παρουσίασε η Δρ. Αναστασία Χαλκιά, διδάσκουσα στο μεταπτυχιακό Εγκληματολογίας του Παντείου και Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος. Από την ομιλία της έγινε σαφής η παγκόσμια πρωτοτυπία της έρευνας του κ. Σπυρόπουλου και η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα επιστημονική εμβάθυνση στο ποινικό δίκαιο και την εγκληματολογία.

Ακολούθως, ο Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος τμήματος διοίκησης επιχ/σεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, Άρης Γαρμπής εξήρε και αυτός το επιστημονικό βιβλίο του μαθητή του Φ. Σπυρόπουλου λέγοντας ότι του κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι μια διατριβή νομικού περιεχομένου έχει καταγράψει με τον πλέον σύγχρονο, επιστημονικό και αναλυτικό τρόπο όλα τα φαινόμενα πληροφορικής στα οποία αναφέρεται, με δεδομένο ότι ο συγγραφέας έχει σπουδάσει νομική, η οποία ανήκει ουσιαστικά σε άλλο επιστημονικό πεδίο από αυτό της πληροφορικής.

Μετά τις ομιλίες ζήτησε τον λόγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Καραπάνος, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους ξεχωριστούς ομιλητές, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επιστημονική δουλειά του κ. Σπυρόπουλου και υπενθύμισε στο κοινό και το ταλέντο του κ. Σπυρόπουλου στις τέχνες και ιδίως στη μουσική.

Ο συγγραφέας ανέβηκε τελευταίος στο βήμα και γνωστοποίησε ότι στην έρευνά του συμμετείχε και ερευνητική ομάδα από το ΤΕΙ Μεσολογγίου ενώ αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το δίκαιο στην εποχή των τεχνολογικών εξελίξεων. Τέλος, με συγκινητικό τόνο ευχαρίστησε τους ομιλητές, τους διοργανωτές και όλους όσοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση της επιστημονικής δουλειά του.

Η υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου αυτή εκδήλωση τίμησε το Μεσολόγγι, το οποίο ακόμη μια φορά μπορεί να δηλώνει περήφανο για το ότι συνεχίζει να παράγει άξιους εκπροσώπους στο επιστημονικό γίγνεσθαι της χώρας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του επιστημονικού βιβλίου του Δρ. Φώτη Σπυρόπουλου "Χωρίς δικαίωμα πρόσβαση σε ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών (hacking)".

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον χώρο του ιστορικού μουσείου του Κεντρου Λόγου και Τέχνης ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ξεχωριστή για το Μεσολόγγι καθώς διοργανώνεται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας) και το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.) και συμμετέχουν διεθνώς αναγνωρισμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο συγγραφέας επέλεξε το Μεσολόγγι, την πόλη δηλαδή στην οποία μεγάλωσε, για να γίνει αυτή η σημαντική επιστημονική συζήτηση. 

Συγκεκριμένα, στην παρουσίαση, την οποία θα συντονίσει ο Ομ. Καθηγητής Νομικής Αθηνών Δρ. Νέστωρ Κουράκης, θα μιλήσουν για το βιβλίο του Δρ. Σπυρόπουλου οι: Δρ. Λ. Κοτσαλής, Ομ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Αθηνών, Δρ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου, Αντιπρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου και Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και ο Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής, Αν. Καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Πρόεδρος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα και αναφορικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία των ομιλητών:

 - η Αντιπρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου Δρ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου είναι Καθηγήτρια Εγκληματολογίας. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι Διδάκτωρ Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Paris II στο Παρίσι, Γαλλία με θέμα τον φόβο του εγκλήματος και την ανασφάλεια. Έχει υπάρξει μέλος πολλών εθνικών και διεθνών επιστημονικών επιτροπών, με μεγάλο συγγραφικό και ερευνητικό έργο και διεθνή αναγνώριση. Είναι Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

- ο Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής είναι Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου, του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Είναι Διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του London South Bank University του Λονδίνου (Μεγάλη Βρετανία) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε επίπεδο Master, "MSc, Computing and Information Systems" από το University of Greenwich του Λονδίνου (Μεγάλη Βρετανία). Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

- ο Δρ. Λεωνίδας Κοτσαλής είναι Ομότιμος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Αθηνών. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στην Γερμανία και έχει συγγράψει το βασικό εγχειρίδιο του Ποινικού Δικαίου, που διδάσκεται σήμερα στην Νομική Αθηνών. Είναι Τακτικό Μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ως δικηγόρος έχει αναλάβει και γνωμοδοτήσει μερικές από τις πιο γνωστές υποθέσεις στην Ελλάδα (υπόθεση Τσοχατζόπουλου κ.α.).

Ο συντονιστής της συζήτησης Δρ. Νέστωρ Κουράκης είναι Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας της Νομικής Αθηνών, Καθηγητής Νομικής Πανεπιστημίου Λευκωσίας (Κύπρος) και επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Ηνωμένο Βασίλειο). Είναι διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου στη Γερμανία και έχει σπουδάσει στη Γαλλία εγκληματολογία, με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και έχει συγγράψει πάνω από 150 επιστημονικά άρθρα και βιβλία. Έχει υπάρξει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)Από το 2012 είναι Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών. Ως δικηγόρος, έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις διεθνούς ενδιαφέροντος (δικηγόρος του Τιερί Ρουσέλ στην υπόθεση με το Ίδρυμα Ωνάση κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διατριβή του Δρ. Φώτη Σπυρόπουλου βαθμολογήθηκε με Άριστα παμψηφεί στην Νομική Αθηνών, επιχορηγήθηκε ως πρωτεύσασα με υποτροφία μεταξύ 800 διδακτορικών διατριβών σε όλη την Ελλάδα από όλα τα επιστημονικά πεδία και έχει ήδη παρουσιαστεί σε σημαντικά επιστημονικά fora στο εξωτερικό (ενδεικτικά: Βέλγιο, Ουγγαρία, Κύπρος κ.α.).

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία