Αγγελίες    Επικοινωνία

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου» Ι. Π. Μεσολογγίου προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική Συνεδρίαση (4-9-2019) δεδομένης της υποχρεωτικής αναστολής της ιδιότητας μελών στα όργανα του συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 3 παράγραφος 2 του καταστατικού, μετά την εκλογή στον Α΄Βαθμό Αυτοδιοίκησης (Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου) των μελών του: στο Δ.Σ. της κας Όλγας Δασκαλή, και στην Ε.Ε. του κ. Παντελή Σκαρμούτσου και μη υπαρχόντων αναπληρωματικών μελών (Δ.Σ. και Ε.Ε.), και λόγω της αναγκαιότητας συμπληρωματικής εκλογής για πληρότητα των οργάνων, καθώς και της δέσμευσης νέου καταστατικού του Συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα και καλεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15/9/2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο ισόγειο του Ραδιομεγάρου (κατάστημα Ν. Μπούλη) σε συνεδρίαση και αποφάσεις:

Α. 1) Εκλογή μελών ενός (1) τακτικού και δύο (2) αναπληρωματικών στο Δ.Σ.

    2) Εκλογή μελών ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού στην Ε.Ε.,και

    3) Ορισμός ημερομηνίας εκλογής τους

Β. Έγκριση του νέου σχεδίου,(τροποποιημένου) Καταστατικού του Συλλόγου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν υπάρξει απαρτία την πρώτη Κυριακή η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται με τα ίδια θέματα μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο χώρο και ώρα ήτοι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ (ισόγειο Ν. Μπούλη).

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ατσαλάκης Γιάννης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αμούργη Παναγιώτα

Το Δ.Σ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», καλεί τα Μέλη του, στην ετήσια ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στο ισόγειο του Ραδιομεγάρου (κατάστημα Ν.Μπούλης) με θέματα:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων του 2018
  2. Προγραμματισμός και Προϋπολογισμός 2019

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται με τη παρούσα πρόσκληση του Δ.Σ. και θα γίνει μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο τόπο και χρόνο, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 18:30.

 

Παράλληλα το Δ.Σ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», καλεί τα Μέλη του, σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την τροποποίηση του Καταστατικού μας, στη συνέχεια και μετά το τέλος των εργασιών της Απολογιστικής Προγραμματικής Γ.Σ. (υπάρχει άλλη πρόσκληση 1η) ήτοι τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:15 στο ισόγειο του Ραδιομεγάρου (κατάστημα Ν.Μπούλης) με μοναδικό θέμα:

  1. Έγκριση του σχεδίου Τροποποίησης του Καταστατικού του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται με την παρούσα πρόσκληση του Δ.Σ. και θα γίνει μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο τόπο και χρόνο, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 19:15.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατ’ άρθρο 4 και 15 του ισχύοντος Καταστατικού μας, απαιτείται απαρτία του ½ των ταμειακώς εντάξει μελών, της αποφάσεως λαμβανομένης δια πλειοψηφίας των ¾ των παρόντων. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

 Ιερά Πόλη Μεσολογγίου 22 Ιανουαρίου 2019

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ατσαλάκης

Η Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτα Αμούργη

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου Φίλοι του Ραδιοφώνου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της Βασιλόπιτας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στο Ραδιομέγαρο.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα μέλη του Μουσικού σχήματος Τρίφωνο που αποτελείται από το μαέστρο Σπύρο Χολέβα, το πιανίστα Σπύρο Τζογάνη, και το τραγουδιστή Νεοφώτιστο Θοδωρή όπως και τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεύθεροι Πολιορκημένοι υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Άγγελου Σταμάτη.

Την εκδήλωση εκτός των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους o πανοσιολογιότατος π. Επιφάνιος Καραγεώργος, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαρεμένος, ο Γ.Γ. Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπαλαμπάνης,  ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Καρβέλης , ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου Τάσος Σκαρμούτσος και Σοφία Λαναρά, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Λάμπρος Σταθόπουλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πάνος Παπαδόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και Γιάννης Αναγνωστόπουλος, η Ανακρίτρια Μεσολογγίου Αλεξάνδρα Ορφανίδου, ο γραμ. του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Κώστας Κούστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ντίνος Γιαννόπουλος και Σπύρος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος, Νίκος Κορδόσης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου Κώστας Καραδήμας, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ Αιτωλ/νιας Επαμεινώντας Λύρος, εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου ο εκπρόσωπος του Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου Λάμπρος Μπίσσας , ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής μας.

Το φλουρί κέρδισε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Λιάνα Καραγιάννη.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι:

Δημήτρης Τσιγαρίδας στην ηχητική κάλυψη

Εριφύλη Αλευρά Κοσμήματα – Ωρολόγια

Βιβλιοπωλείο-Εκδόσεις Αλφάβητο Μιχάλης Σαπλαούρας

Εκτυπώσεις Αφοί Ασημακόπουλοι

εστιατόριο Ραδιομέγαρο Νίκος Μπούλης.

O Ραδιοφωνικός σταθμός κόβει τη πίτα του

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Συνεργάτες και τα Μέλη του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», εύχονται στους φίλους και ακροατές μας, καθώς και στο προσωπικό και τους αναγνώστες της έγκριτης εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ», και σ’ όλο τον κόσμο, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Υγεία- Αγάπη- Χαρά και Πρόοδο, και σας καλούμε στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Ραδιομέγαρο (Ν. Μπούλη), με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα (είσοδος ελεύθερη).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Το απόγευμα του Σαββάτου 27/10 ο Μεσολογγίτης υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Δημαράς επισκέφθηκε τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου όπου μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Ατσαλάκη στην οποία παρέστησαν και τα μέλη του Δ.Σ., Σπύρος Πασιόπουλος, Παναγιώτης Μυλωνάς και Δημήτρης Μαλαβέτας, παραχώρησε συνέντευξη στη Ασημίνα Σαλαμούρα για θέματα που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα του περιβάλλοντος στο Νομό μας και στο Μεσολόγγι..
Να σημειωθεί ότι ο κ. Δημαράς είναι ενεργό μέλος του συλλόγου με σημαντική υλική και ηθική προσφορά.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2018, συνήλθε έκτακτα το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» με το άγγελμα του θανάτου του Αντωνίου Μυλωνά, που για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος του Συλλόγου μας και τον υπηρέτησε στο Δ.Σ. και στη θέση του Γενικού Γραμματέα, με μεγάλη προσφορά, όπως αξιόλογη ήτο η προσφορά του στην Παιδεία και στη Kοινωνίας μας, και ομόφωνα εξέδωσε το παρόν ψήφισμα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» εκφράζει και εκ μέρους των μελών και συνεργατών του, τα βαθειά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αειμνήστου εκλιπόντος και μέλους μας Αντωνίου Μυλωνά, που υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις το Δ.Σ. με πολύχρονη και σημαντική προσφορά, όπως και στην παιδεία και στη κοινωνίας μας, αφήνοντας αξιόλογο έργο και παράδειγμα ενεργού και έντιμου πολίτη και οικογενειάρχη.

Το Δ.Σ. να παραστεί σύσσωμο και να αναγνώσει το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018  και ώρα 6 το απόγευμα, και να συνοδεύσει τη σωρό του εκλιπόντος.

Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και να γίνει αναφορά στην πρώτη Γ.Σ. των μελών του Συλλόγου μας για την εν ζωή προσφορά και έργο του αειμνήστου εκλιπόντος και επιτίμου μέλους μας Αντωνίου Μυλωνά.

 

Ιερά Πόλη Μεσολογγίου  7-9-2018

 

Ο Πρόεδρος Γιάννης Ατσαλάκης            

 Η Γενική Γραμματέας Παναγιώτα Αμούργη

Τα Μέλη

Δημήτρης Μαλαβέτας, Σπυρίδων Πασιόπουλος, Ολγα Δασκαλή, Γιώργος Φλώρος

(Δικαιολογημένος απών ο Παναγιώτης Μυλωνάς , υιός του εκλιπόντος)

Σελίδα 1 από 10

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία