Αγγελίες    Επικοινωνία

Τα τρία τελευταία χρόνια αποτέλεσαν ένα κομβικό σταυροδρόμι για την διαδρομή της ΟΝΝΕΔ στο πολιτικό στερέωμα. Την αμφισβήτηση πριν από το συνέδριο επανίδρυσης την διαδέχεται πλέον η αναγνώριση και η μαζικότητα του 12ου συνεδρίου.

Στο διάστημα αυτό ωστόσο συνέβησαν πολλά. Πολλά από τα οποία τα διαχειρίστηκε όπως κανείς μας δεν το περίμενε ο Παύλος ή ο ψηλός όπως εμείς τον αποκαλούμε. Ο άνθρωπος αυτός έβαλε πλάτη και αφιέρωσε πολλές ώρες προσπαθώντας να χτίσει ένα υγιές μεταβατικό πολιτικό πλαίσιο της ΟΝΝΕΔ. Σε αυτό παρεμπιπτόντως συνέβαλαν πολλοί ωστόσο το μεγαλύτερο φορτίο το ανέλαβε ο Παύλος. Αυτός διαχειρίστηκε τεχνοκρατικά τις ισορροπίες που έπρεπε είτε να επαναφέρει είτε να διατηρήσει καθ' όλη την διάρκεια του μεταβατικού σταδίου. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Παύλο είναι κυρίως αυτά του ήθους, των αρχών και των αξιών, άτομο που τα λόγια του μετουσιώνονται σε πράξεις. Ευθείς και ειλικρινής.
Ο Παύλος λοιπόν είναι ο πιο κατάλληλος για να διαδεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Δέρβο καθώς μας βρίσκει συνοδοιπόρους στο όραμα του για μια ΟΝΝΕΔ ανοιχτή στην κοινωνία που θα ακούει τα προβλήματα της, θα στέκεται δίπλα στους πολίτες και θα τους εκφράζει δυναμικά και άμεσα.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα στον Παύλο, από την αρχή μέχρι το τέλος μαζί του.
Όλοι μαζί με τον Παύλο.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας
Κοντομήτσος Λάμπρος

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας και τα μέλη συγχαίρουν τον κύριο Παναγιώτη Τσιχριτζή για την ανάληψη της προεδρίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
Στην ανακοίνωση της η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για επιβράβευση του κυρίου Τσιχριτζή καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα με τις διεκδικήσεις του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Ένας άνθρωπος με αρχές, αξίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει είναι παράδειγμα προς μίμηση για την γενιά μας και όλους γενικότερα ο κύριος Τσιχριτζής αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας.
Κλείνοντας την ανακοίνωση της η ΔΗΜ.Τ.Ο εύχεται καλή και εποικοδομητική θητεία στον κύριο Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Κοντομήτσος Λάμπρος
Και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας

Ρελάνς µε Κοντοµήτσο

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 18/04/2019

 

Η αδελφή του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Λ. Κοντοµήτσου κατέρχεται υποψήφια µε τον Κώστα Λύρο στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Αιτωλικού.

Η Γεωργία θα είναι ένα ακόµη νέο πρόσωπο στο πλευρό του υποψηφίου δηµάρχου που είναι φανερό πως προτίµησε να «εκτεθεί» στους δηµότες µε πολλά...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 07/03/2019

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις στην ιστορία της Δημ. Τ.Ο. Ι. Π. Μεσολογγίου. Τόσο σε οργάνωση όσο και σε εκτέλεση του προγράμματος που είχε σχεδιάσει η Δημ. Τ.Ο. για την επίσκεψη του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη στον δήμο.

Αρχικά ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Λάμπρος Κοντομήτσος και το συμβούλιο του υποδέχτηκαν τον κ. Κεφαλογιάννη στην Εκκλησία της Παναγίας του Αιτωλικού όπου αντάλλαξαν και δώρα πριν εισέλθουν στον ναό για προσκύνημα. Έπειτα επισκέφθηκαν την παραγωγική μονάδα αυγοτάραχου «Στέφος» στο Αιτωλικό. Στην συνέχεια το πρόγραμμα είχε...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 07/03 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Στα πλαίσια των αρχών, των αξιών και του ήθους που πρεσβεύει η παράταξη μας και με σκοπό την προάσπιση της αλήθειας και της μη διαστρέβλωσης της κοινής γνώμης των πολιτών του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου καθώς επίσης και για να μην παραποιούνται οι αποφάσεις των εκτελεστικών οργάνων του κόμματος προς όφελος ορισμένων πολιτικών καιροσκόπων που σκοπός τους είναι η εκμετάλλευση και μόνο του χρίσματος της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σας παραθέτουμε το παρακάτω επίσημο έγγραφο με το οποίο γίνεται ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι για την ώρα δεν θα δοθεί χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο του δήμου της Ι. Π Μεσολογγίου.

Για νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα εκδοθεί ανακοίνωση από την Δημ. Τ.Ο με επίσημο έγγραφο που θα έχει αποσταλλεί από το κόμμα

.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κοντομήτσος Λάμπρος και τα μέλη του συμβουλίου της Δημ. Τ.Ο της Ι. Π Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 17/05/2018

Mε επανεκλογή του Φώτη Τσόλκα στην ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και εκλογή του Λάµπρου Κοντοµήτσου στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η εσωκοµµατική διαδικασία της Ν.Δ. για τα τοπικά στελέχη.

Υποψήφιοι πρόεδροι στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου ήταν ο Λάµπρος Κοντοµήτσος που έλαβε 386 ψήφους, η Μέµη Γούργαρη που πήρε 284 ψήφους και ο Γιώργος Μέρης που ήρθε τρίτος µε 207 ψήφους. Τα υποψήφια µέλη πήραν:

Σιαδήµας Κωνσταντίνος: 341

Τρούπος Δηµήτριος: 260                      

Σπυρόπουλος Βασίλειος: 221

Καρδακάς Βασίλειος: 196

Μάτσικας Γεώργιος: 194

Κατσαβού Γεωργία: 177

Μπούλης Ιωάννης: 169

Καραδήµας Γεώργιος: 164

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος: 151          

Αθανασίου Δηµήτριος: 143

Μελαχρής Χρήστος: 112

Μιχόπουλος Τριάδης: 110

Σαµαµίδας Δηµήτριος: 81

Μαζαράκης Παναγιώτης: 73

Καπελάρη Ελένη: 62

 

Ενωτικό µήνυµα από Κοντοµήτσο

Μήνυµα ενότητας θέλησε να στείλει ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου Λ. Κοντοµήτσος, συγχαίροντας τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας ότι δόθηκε ένας όµορφος και µε ήθος, πολιτικός αγώνας. 

«Η επόµενη ηµέρα των εσωκοµµατικών εκλογών βρίσκει την Νέα Δηµοκρατία κερδισµένη. Ευχαριστούµε την βάση µας που προσήλθε στις κάλπες ώστε να εκφραστεί και να στείλει µήνυµα ενότητας και ανανέωσης. Είµαστε συνοδοιπόροι στο όραµα του προέδρου µας Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο και ευχαριστούµε για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας. Όλοι µαζί ενωµένοι θα πετύχουµε τον στόχο της αυτοδυναµίας. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους κ. Μέρη Γεώργιο και κ. Μέµη Γούργαρη για τον όµορφο πολιτικό αγώνα που δώσαµε, αντάξιο των αρχών, των ιδανικών και του ήθους που πρεσβεύει η παράταξή µας. Υ.Γ Η Ελλάδα, µας ενώνει!!!», λέει χαρακτηριστικά στο µήνυµά του.

 

Με αιχµές ευχαριστεί η Μ. Γούργαρη

«Έκανα τον αγώνα µου για το Μεσολόγγι, µε... Μεσολογγίτες» τονίζει η Μέµη Γούργαρη σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της αφήνοντας σαφείς αιχµές για το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου Λάµπρο Κοντοµήτσο. Όπως ακούστηκε έντονα, κατά την εκλογική διαδικασία επιστρατεύτηκαν δεκάδες ψηφοφόροι εκτός δήµου Μεσολογγίου από τον κ. Κοντοµήτσο, γεγονός που αν και δεν αντίκειται στο καταστατικό του κόµµατος εντούτοις θεωρήθηκε «µη ηθικό» για µια τοπική κοµµατική οργάνωση.

Η κα Γούργαρη στο µήνυµά της αναφέρει:

«Ήθος - αξιοπρέπεια - σεβασµός.

Έτσι έκανα τον αγώνα µου για το Μεσολόγγι, µε... Μεσολογγίτες!

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας.

Παρούσα στις εξελίξεις».

Αποτελέσµατα στη ΝΟΔΕ

Με 1329 ψήφους επανεξελέγη ο Φώτης Τσόλκας ενώ για το συµβούλιο εκλέγονται οι:  Αθανασίου Ιωάννης, Σταυρόπουλος Άγγελος, Γούδας Μιχάλης, Τσάµης Δηµήτριος, Ψύλλιας Παναγιώτης, Κανιώτης Θωµάς, Τάκης Δηµήτριος, Πασιόπουλος Κων/νος και Εύη Παπαλέξη.

Σύνεδροι ΝΟΔΕ:

Αθανασίου Ιωάννης: 647

Αγρέβης Παυσανίας: 627

Σταυρόπουλος Άγγελος: 614

Μαυροµάτης Γιώργος: 544

Γρηγορόπουλος Ιωάννης: 471

Γούδας Μιχάλης: 461

Παπανικολάου Άγγελος: 418

Κολοσιώνης Κώστας: 401

Πάτσης Σταύρος: 353

Τσερπέλης Νικόλαος: 347

Φλώρος Ευστάθιος: 345

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος: 330

Τσαλαφούτας Γιώργος: 325

Τσάµης Δηµήτριος: 285

Χούτας Γιώργος: 280

Μουντζούρη Πολυξένη: 243

Σταράµου-Καββαδά Σταυρούλα: 241

Τζαµαλή Δήµητρα: 209

Σωτηρίου Μαρία - Κυβέλη: 167

Σταµάτη Παρασκευή: 116

Αναγνοπούλου Σοφία: 77

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 17/05 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία