Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου και ο Σύλλογος διδασκόντων, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που με την προσφορά ενός κινητού τηλεφώνου, ως δώρου για την λαχειοφόρο που πραγματοποίησαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα για τον ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, βοήθησαν να μειωθεί το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή στην Πολωνία και το στρατόπεδο Συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας και η Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Ναυπακτίας κ. Ελευθεράκη Λένα, ευχαριστεί τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ και την επιχείρηση ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗ ΑΕ, αλλά ιδιαιτέρως τον πρόεδρο τους κ. Γιώργο Κοτρώνη, για την ανταπόκριση του και οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας μας για κατασκευή περουκών από ΔΩΡΕΑΝ προσφορά μαλλιών από συμπολίτες μας και ΔΩΡΕΑΝ διάθεση τους σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης Μπακατσιάς Βασίλης

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δ. Αγρινίου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του Κ.Δ.Α.Π. μεΑ, ευχαριστούν θερμά την θεατρική ομάδα, τους καθηγητές και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου, για την ευγενική τους προσφορά να διαθέσουν μέρος των εσόδων της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος», στο Κ.Δ.Α.Π. με Α. του Δήμου Αγρινίου «Η Γελαστή Πολιτεία», η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

 Η συγκινητική πρωτοβουλία παιδιών και εκπαιδευτικών για την προσέγγιση και επαφή με τα παιδιά του Κέντρου μας, ας αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και η κοινωνική συνοχή είναι ευθύνη όλων μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια της εκλιπούσης Παναγιώτας Ανδρεά για την ευγενική τους χειρονομία να διαθέσουν στη μνήμη της θανούσης μητέρας τους, αντί στεφάνων χρηματικό ποσό στο ταμείο του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας, πολύτιμη βοήθεια που θα συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων μας.

Ευχαριστούμε και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της θανούσης.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ευθύμιος Στούμπος Νικόλαος Σκιαδάς

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμπαράσταση σας στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου μας Μάριου καθώς για την άμεση κινητοποίηση σας για τη συγκέντρωση των χρημάτων.

Πιστεύουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα καλύπτει τα έξοδα για την επέμβαση του μικρού Μάριου. Και πάλι σας ευχαριστούμε μέσα απ΄την καρδιά μας.

Η οικογένεια

Η διοίκηση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου ευχαριστεί τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κύριο Κοντογιάννη Γεώργιο διότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και διέθεσε προσωπικό της ΔΕΥΑΜ προκειμένου να εκτελεστούν ταχύτερα και με μηδενικό κόστος οι εργασίες κατασκευής εργαστηρίου εικαστικών στο σχολείο μας εξασφαλίζοντας έτσι πολύτιμους πόρους για το δημόσιο σχολείο.

Εκ της διοίκησης του σχολείου

Σελίδα 1 από 17

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία