Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Φιλανθρωπικός Κοινωνικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά τον συμπολίτη μας κ. Σπυρίδωνα Βασιλείου Λογιστή, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, στον Σύλλογό μας.

Ο παραπάνω Σύλλογος ιδρύθηκε με την υπ. αρ. 202/2003 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και έχει σκοπό την παροχή υλικής και ηθικής βοήθειας προς τους άπορους και οικονομικά αδυνάτους νοσηλευόμενους ασθενείς και των οικογενειών αυτών.

Εάν επιθυμείτε την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας στα μέτρα των δυνατοτήτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην Alpha Bank Τράπεζα, Αρ. Λογαριασμού: 674-002101-071621

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιώτης Θ. Κουκόπουλος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευαγγελία Χ. Χαρέλου

 

Ολοκληρώθηκε μετά από 35 έτη η πορεία μου στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αποχωρώ γεμάτος από συναισθήματα, γνώσεις και εμπειρία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες, τις Αρχές, τους Φορείς, και τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Αχαΐας, για την υποστήριξή τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και για την εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους μου, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις ευθύνης και κυρίως στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, στις οποίες εργάστηκα κατά το μεγαλύτερο τμήμα του Υπηρεσιακού μου βίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι θα είστε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι μου γιατί συνεργάστηκα μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, στην πρώτη γραμμή και μέσα από αυτή την ζύμωση, απέκτησα τις εμπειρίες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχω σήμερα.

Συνεχίζω ως ενεργός πολίτης να υποστηρίζω το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι αποτελεί πυλώνα σταθερότητας της κοινωνίας μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύζυγό και τα παιδιά μου για την συμπαράσταση που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την υπομονή τους.

Εύχομαι σε όλους υγεία και πρόοδο!

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Ύστερα από τριάντα τέσσερα συνεχή χρόνια, γεμάτος αναμνήσεις, εμπειρίες, και συγκινήσεις αποχωρώ σήμερα από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Πολιτεία που μου εμπιστεύτηκε, όλα αυτά τα χρόνια, σημαντικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία, με τελευταίο σταθμό την διοίκηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες των περιοχών που υπηρέτησα, αλλά κυρίως όλους τους συναδέλφους – συνεργάτες μου, για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε όλο αυτό το διάστημα.

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο τόσο της πρόληψης όσο και της καταστολής της εγκληματικότητας γεγονός που το αποδείξαμε με πράξεις, στην Δυτική Ελλάδα.

Παράγαμε, σημαντικό έργο σε ότι αφορά την καταστολή του εγκλήματος δίνοντας έμφαση στην οργανωμένη και βαριά εγκληματικότητα, με τις πολλές εξαρθρώσεις εγκληματικών οργανώσεων που ενέχονταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, διάπραξης κλοπών και ληστειών, γενετήσιας εκμετάλλευσης προσώπων καθώς και εξαπατήσεων.

Καταφέραμε, να διαχειριστούμε με επιτυχία το μεταναστευτικό στην Πάτρα, δίνοντας έμφαση στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ταυτόχρονα αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των πολιτών

Επενδύσαμε, στην πρόληψη σχεδιάζοντας και συμμετέχοντας σε δράσεις αντεγκληματικού και ενημερωτικού – εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε όλα τα αστικά και επαρχιακά κέντρα της Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρίνιο, στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι, στο Αίγιο, στην Κλειτορία, στην Κάτω Αχαΐα και σε άλλες περιοχές.

Ενδεικτικά, στο 1ο Θεματικό Πάρκο στην Ελλάδα για τον Εθισμό και τους κινδύνους του Διαδικτύου, εκπαιδεύτηκαν περισσότεροι από (5.100) μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ενώ στις ενημερωτικές δράσεις για την προστασία της ευπαθούς ομάδας των ηλικιωμένων, ενημερώθηκαν εκατοντάδες ηλικιωμένοι συμπολίτες μας.

Παραμένω ενεργός πολίτης και αρωγός στο κρίσιμο έργο που καθημερινά καλείται να επιτελέσει ο Έλληνας Αστυνομικός για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών του πολίτη.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αμέριστη στήριξη που μου παρείχε σε όλη μου την σταδιοδρομία.

Εύχομαι σε όλους υγεία και ευημερία!!!

Νικόλαος Κοτρωνιάς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους πολίτες που το στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και συνολικά σε όλους εκείνους που εμπιστεύθηκαν το ΚΙΝΑΛ σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για τη χώρα, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος:

«Χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, φέρνοντάς με δεύτερο στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στον νομό.

Μπορεί να μην κατάφερα να διεκδικήσω μέσω του κοινοβουλίου τα συμφέροντα της Αιτωλοακαρνανίας μας, θα συνεχίσω όμως να το κάνω από κάθε μετερίζι, με κάθε τρόπο, με ανιδιοτέλεια όπως το πράττω τόσα χρόνια. Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη σα μια γροθιά.

Από αυτή την εκλογική διαδικασία, κερδισμένο βγήκε το ΚΙΝΑΛ και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του κόμματος κα Φώφη Γεννηματά που με εμπιστεύθηκε, τους συνοδοιπόρους και συνυποψηφίους μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι και βέβαια όλους εσάς που με στηρίξατε με τον πιο έμπρακτο τρόπο.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας , από κάθε κόμμα, που θα μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.

Ελπίζω πάντα, πάνω και πρώτα απ’ όλα να έχετε το καλό του τόπου μας. Για αυτό να πολεμάτε. Κι εγώ θα είμαι εκεί, να στηρίζω κάθε θετική πρωτοβουλία για την περιοχή μας».

Bασίλης Αντωνόπουλος

Ευχαριστούμε θερμά τoν κ. Γαλαζούλα Δημήτριο Προϊστάμενο της Τράπεζας Ελλάδας Θυρίδας Αγρινίου, για την πολύτιμη χορηγία επτά οθονών υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας.

Αποδεικνύεται εμπράκτως η πίστη σας στο θεσμό της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της επαγγελματικής, που αποτελεί μονόδρομο για τη διέξοδο από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας.

Ένα από τα εργαστήριά μας τα όντως απαρχαιωμένα τεχνολογικά, εκσυγχρονίστηκε με οθόνες που θα διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας .

Στα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Το 2o EΠΑΛ Αγρινίου

Συμπατριώτες μου, με την ευκαιρία της πολύ τιμητικής επιλογής σας να με αναδείξετε πρώτο βουλευτή του νομού μας για τη Νέα Δημοκρατία, θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου αλλά και να σας βεβαιώσω ότι την επιλογή σας αυτή την αντιλαμβάνομαι πριν απ’ όλα σαν μια βαριά υποχρέωση και ευθύνη στην οποία δεσμεύομαι να ανταποκριθώ.

Δεν είμαι και δεν θα ήθελα να είμαι ευκαιριακός πολιτικός -αυτό μου το δίδαξε ο αείμνηστος πατέρας μου το οποίο θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία αυτή τη στιγμή. Δέκα χρόνια τώρα πρώτο μέλημα μου υπήρξε να χτίσω μια προσωπική σχέση μαζί σας και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Είμαι πάντα εδώ για τον καθένα σας προσωπικά, νομίζω με ξέρετε, στο πρόσωπο μου δεν βλέπετε έναν βουλευτή της περιοχής αλλά έναν φίλο. Και αυτό που μας συνδέει τελικά πέρα από τη φιλία είναι η επιθυμία να πάει μπροστά ο τόπος, η Αιτωλοακαρνανία αλλά και η πατρίδα γενικότερα. Γιατί έτσι είμαστε εμείς οι νεοδημοκράτες, βάζουμε την πατρίδα πάνω απ’ όλα και αυτό ήταν και το μήνυμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε την Ελλάδα κανονική χώρα, να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας και δεν έχω αμφιβολία ότι αυτό το μεγάλο πολιτικό πείραμα θετικής αλλαγής για το οποίο δώσαμε όλοι την εντολή μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές που βοήθησαν τον αγώνα μας καθώς και την οικογένεια μου. Αλλά θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όσους δεν με επέλεξαν γιατί σκοπός μου είναι με τη δράση μου να πείσω και αυτούς ότι αξίζει να έρθουν και να μας συναντήσουν στο μέλλον στην προσπάθεια που κάνουμε εδώ και χρόνια για να πάει μπροστά ο τόπος μας, γιατί τελικά ο τόπος αυτός μας ενώνει όλους.

Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς, δεν λέω τώρα κάτι περισσότερο, τα υπόλοιπα νομίζω υποχρεούμαι να τα δείξω με τις πράξεις μας.

Κώστας Καραγκούνης

Σελίδα 1 από 21

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία