Αγγελίες    Επικοινωνία

Χιλιάδες εθελοντές μας, αποδεικνύουν καθημερινά ότι υπάρχει απάντηση στη μοναξιά, στον πόνο, στην ασθένεια.

Γίνε εθελοντής του Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ενεργή συμμετοχή στις δράσεις όπου υπάρχει ανάγκη!

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινώνησε με το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Διεύθυνση ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ 7

Τηλέφωνο: 2631022835-6906593546

e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα εθελοντών του Δήμου Ναυπακτίας, καλούνται να προσέλθουν σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:30 στην ισόγειο αίθουσα του κτιρίου Τσώνη (είσοδος από οδό Ναυμαχίας-παραλία Ψανής), όπου θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση της ομάδας.

Η ομάδα που θα συγκροτηθεί θα διέπεται από τις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού και σκοπός της είναι να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνική προσφορά, την πρόνοια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον τουρισμό. Ενδεικτικά: υποστήριξη πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργάνωση δράσεων φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός παραλιών και άλλων κοινοχρήστων χώρων, συμμετοχή στην διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων κ.α.

Με πρωτοβουλία των «Ενεργών Πολιτών Ι. Π. Μεσολογγίου» θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός στην ανατολική Περιμετρική (ΕΠΑΛ) και στο δασάκι στο Λιμάνι.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/06/2019 στις 18:00 και το σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος του ΕΠΑΛ.

Έλαμψε η παραλία της Τουρλίδας

Απέδωσε ο εθελοντικός καθαρισμός της Τουρλίδας που έγινε με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, τους Ενεργούς Πολίτες Μεσολογγίου και την συμμετοχή πολιτών και εκπροσώπων φορέων.

Πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαθέτοντας προσωπική εργασία αλλά και τα απαιτούμενα εργαλεία, κατάφεραν να κάνουν την Τουρλίδα αγνώριστη. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός μπορεί να κάνει θαύματα αρκεί να υπάρχει συνεργασία και θέληση.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, χρειάζεται και η στήριξη από τον δήμο, αλλά κυρίως η προσοχή από τους πολίτες που επισκέπτονται τις παραλίες. Τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους, θα τα βρουν μπροστά τους την επόμενη ημέρα που θα θελήσουν να ξανακάνουν το μπάνιο τους. Επίσης, η καταστροφή των υποδομών, που βρίσκονται στην παραλία για την εξυπηρέτηση των λουόμενων, δεν δείχνει πολιτισμό, όμως δυστυχώς ως πράξη υφίσταται.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου και οι Ενεργοί Πολίτες διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Τουρλίδας την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 5:30 μ.μ.

Και φέτος για 6η χρονιά η εθελοντική ομάδα μας συμμετέχει στο Let's do it Greece ενώνοντας τις δυνάμεις της με όλη τη χώρα

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!

 Σακούλες και γάντια τα βάζουμε εμείς εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση για προσφορά!!!

Σας περιμένουμε 7 Απριλίου λίγο μετά τις 10:00 να καθαρίσουμε την ανατολική περιμετρική της πόλης μας.

Σημείο συνάντησης το σκέπαστρο του ΝΟΜ

 

Σελίδα 1 από 13

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία