Αγγελίες    Επικοινωνία

Δωρεά στο δημοτικό ωδείο

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

Έπειτα από επιθυμία του γιου του, Ευστάθιου Μαρούλη, ο συντοπίτης μας, Ξενάκης Μαρούλης, δώρισε αυτό το συνθεσάιζερ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, το οποίο παραδόθηκε στο Δημοτικό Ωδείο, για εκπαίδευση και χρήση των παιδιών.

Την χειρονομία της οικογένειας Μαρούλη ελπίζουμε να την μιμηθούν και άλλοι Μεσολογγίτες.   

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Μια νέα χορωδία έρχεται να ξεσηκώσει τους νέους της πόλης υπό την αιγίδα του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου.

Η “Me-Capella” show choir ανοίγει τις πόρτες της για όσους θέλουν να δοκιμάσουν μια νέα εμπειρία στο καινούριο αυτό μουσικό ταξίδι.

Μία “show choir” είναι μια χορωδία που συνδυάζει το χορωδιακό τραγούδι με το χορό, τις περισσότερες φορές μέσα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης ιδίας ή ιστορίας.

Το χορωδιακό τραγούδι δίνει την ευκαιρία βελτίωσης των φωνητικών δυνατοτήτων, μέσα στο χορωδιακό πάντα πλαίσιο, αφού μαθαίνουνε τις απαραίτητες τεχνικές που απαιτούνται για το κάθε τραγούδι. Δεν υπάρχει κάποια πίεση για “Solo” ερμηνεία, εκτός αν φυσικά το θέλετε..!!!

Κάνουμε πρόβα μια φορά την εβδομάδα με μουσικές από όλον τον κόσμο. Gospel, R&B, disco, soul κ.α. με σκοπό τη δημιουργία φωνητικών αρμονιών είτε με τη μορφή “a-capella” είτε με τη συνοδεία μουσικής.

Η εκμάθηση των τραγουδιών γίνεται τέτοιο τρόπο, ώστε δε χρειάζεται η ικανότητα ανάγνωσης παρτιτούρας, ούτε κάποια ιδιαίτερη γνώση μουσικής. Αυτό που χρειάζεται είναι η αγάπη για Μουσική και Δημιουργία.

Για οποιεσδήποτε απορίες απευθυνθείτε στο Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου ή στο τηλέφωνο 2631-0-27268.

Υπεύθυνος Καθηγητής: Θοδωρής Νεοφώτιστος

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Σπυρίδων Χολέβας

Η ετήσια συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ.

Ο θεματικός τίτλος της είναι «Θαλασσογραφίες» και θα παρουσιαστεί στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Ραδιοφώνου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» σας καλεί τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018, ώρα 18:30 στο Ραδιομέγαρο (Μπούλης) να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μοιραστούμε μαζί τις ευχές με γιορτινό πρόγραμμα για την καινούργια χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018.

Με την ευγενική συμμετοχή Χορωδία Ιεροψαλτών Ι.Μ Αιτωλοακαρνανίας «Αγ. Άνθιμος» Δημοτικό Ωδείο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Είσοδος Ελεύθερη

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου

Για ακόμη μία φορά μας εξέπληξαν ευχάριστα οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου στην πρώτη τους καλοκαιρινή συναυλία, η οποία έλαβε χώρα, χθες βράδυ, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι μαθητές έβαλαν τα δυνατά τους και έφεραν εις πέρας την εκδήλωση, εισπράττοντας το χειροκρότημα όλων. Η δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά από τους υπεύθυνους ήταν πράγματι αξιόλογη και αυτό φάνηκε από το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν γι’ αυτήν την προσπάθεια!

Γίνεται παράρτημα στο Αιτωλικό

 

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/06/2016

 

Με μια πετυχημένη συναυλία (επίδειξη) έκλεισαν τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Ι. Π. Μεσολογγίου.

Στο κατάμεστο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, οι 90 και πλέον μαθητές του Ωδείου έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα του μόχθου που κατέβαλαν όλο αυτόν το χρόνο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, Τάσος Σκαρμούτσος, ο οποίος αφού εξέφρασε τη στήριξή του στη δομή αυτή του Δήμου, παράλληλα εξήγγειλε τη δημιουργία παραρτήματος τη νέα σχολική χρονιά στο Αιτωλικό. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Κος Σπύρος Χολέβας στην ομιλία του έκανε μια μικρή αναφορά στη «τέχνη» της μουσικής καθώς και στα μοναδικά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά που ασχολούνται μ’ αυτή.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του καθώς και τους γονείς των μαθητών για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία