Αγγελίες    Επικοινωνία

«Πνοή ζωής» στο Δημητρούκειο

Ο σύλλογος προσωπικού και  ο Διευθυντής του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου, ευχαριστούν θερμά την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» του κου Αθανάσιου Μαρτίνου προέβη σε δωρεά ενός (1) air condition, ενός (1) απινιδωτή και την πλαστικοποίηση του δαπέδου του γυμναστηρίου της σχολικής μας μονάδας.

Η αξία των προαναφερθέντων υλικών αγαθών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης των μαθητών αλλά και των εργαζομένων του Δημητρούκειου Ειδικού Σχολείου. Επιπλέον, η ενίσχυση του σχολικού μας χώρου με απινιδωτή δίνει «πνοή ζωής» όχι μόνο στην δική μας σχολική μονάδα αλλά στη ευρύτερη περιοχή.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου παρέλαβε είδη καθημερινής υγιεινής για μαθήτριες του σχολείου, από την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και την Κοινωνική Πρόνοια της Ι.Π Μεσολογγίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα. Ζαΐμη Ευστρατία, προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας γι' αυτήν της την προσφορά.

Είναι κάποιες φιλίες... Είναι κάποιες φιλίες που μυρίζουν ομορφότερα από τις άλλες. Είναι κάποιες φιλίες που μοιάζουν με χάδι. Είναι κάποιες φιλίες που κάνουν πλατύτερο το χαμόγελό μας. Είναι κάποιες φιλίες - αγκαλιές. Είναι κάποιες φιλίες που δροσίζουν την ψυχή και ζεσταίνουν το νου. Είναι κάποιες φιλίες που μας κάνουν να νιώθουμε ψηλότεροι κι ομορφότεροι.

Είναι κάποιες φιλίες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Είναι κάποιες ΦΙΛΙΕΣ που δε θέλουμε να χάσουμε... Μα, με τίποτα... Είναι η φιλία της Κατερίνας, του Πέτρου, της Πολυξένης, του Γιώργου, της Νικολέτας,.......και των άλλων παιδιών του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. Τρίτη 14 Μαΐου και ως Β1 τμήμα πήγαμε επίσκεψη στο σχολείο τους. - Θα μάς θυμούνται; ρωτούσαν κάποιοι. Και βέβαια μας θυμούνται. Και βέβαια, δώσαμε και πήραμε αγκαλιές και Χαμόγελα, δώσαμε τα δωράκια μας, πήγαμε στις τάξεις τους, μας τραγούδησαν το Γιάννη μου το μαντήλι σου και το Τζιβαέρι, παίξαμε σκάκι και, φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη νέα σχολική χρονιά. Ναι, είναι κάποιες φιλίες που ανανεώνονται διαρκώς. Ναι, είναι κάποιες φιλίες που η ύπαρξή τους μας τιμά!!

Οι μαθητές του Β1 τμήματος του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου

 

Το «Δημητρούκειο» Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου και ιδιαίτερα, τον διευθυντή του ΔΙΕΚ κο Χατζή Ιωάννη και τις καθηγήτριες της σχολής κα Σωτηροπούλου Μαρία και κα Παρασκευά Ευαγγελία, καθώς και τις φοιτήτριες του ΔΙΕΚ για την προσφορά υπηρεσιών κομμωτικής στους μαθητές μας.

 

Ο Διευθυντής και το προσωπικό του «Δημητρούκειου» Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά τις Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. και ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο Ντρέκο Αντώνιο και τον πρόεδρο Τσαραπατσάνη Νικόλαο για τη χορηγία δημιουργίας τάξης εργοθεραπείας  που αποτελείται από όργανα που θα δομήσουν την ίδια την τάξη (κούνιες εργοθεραπείας, αισθητηριακοί κύλινδροι)  και εκπαιδευτικά παιχνίδια αισθητηριακής ανάπτυξης.

Με τη συγκεκριμένη πράξη προσφοράς σας εκσυγχρονίζεται άμεσα η παροχή του εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου μας

 

Ο Διευθυντής του Δημητρούκειου

Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου

Ανδρέας Χαρμαντζής

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, στις 2 Απριλίου, το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο - Ειδικό Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου θα συμμετάσχει στην δράση ευαισθητοποίησης «Μπλε για τον Αυτισμό» από τις 2 Απριλίου έως και τις 9 Απριλίου.

Η καμπάνια "Μπλε για τον Αυτισμό" είναι μια πρωτοβουλία του Autism Speaks που σκοπεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, ως προς την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό, στις 2 Απριλίου, με τις δράσεις "Φορέστε Μπλε" και "Ανάψτε Μπλε Φως".

Σελίδα 1 από 16

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία