Αγγελίες    Επικοινωνία

Άλλη μια επιτυχία στο βιογραφικό του πρόσθεσε αθλητής μεγάλων αποστάσεων από το Αιτωλικό κόβοντας πρώτος το νήμα του τερματισμού στον "2ο αγώνα λίμνης Πλαστήρα" απόστασης 10 χιλιομέτρων σε ένα απαιτητικό τερέν με χώμα και με μεγάλες κλήσεις ο ίδιος μας δήλωσε: "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με ανταγωνισμό έως τα τελευταία μέτρα, ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και για την φιλοξενία, του χρόνου πρώτα ο Θεός ξανά εκεί.."

Ο Χρήστος Μπόνης, πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, ιδιαίτερα χαρούμενος απο την μεγάλη συμμετοχή αθλητών στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στον ΑΣΤΑΚΟ, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και που διοργάνωσαν ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών και ο Συλλογος Χοβολιωτών, τονίζει: 

Ο αγώνας ήταν διπλός δηλαδή είχε δυο διαδρομές. Η πρώτη των 1.000 μ. συμμετείχαν αθλητές έως και 10 ετών και η δεύτερη και η εντυπωσιακή ήταν 5.600 μ. 

 Η διαδρομή των μικρών ξεκίνησε από την θέση Ανεμόμυλος και διασχίζοντας την παραλιακή οδό τερμάτιζαν στο κεντρικό σημείο της παραλίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην συγκεκριμένη διαδρομή ήταν ότι την γραμμή τερματισμού διέσχισαν πάνω από εκατό μικροί αθλητές (περίπου ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ (110!!!). Απίθανος άλλα και απρόσμενος για τόσο μικρή ηλικία!!!!. 

 Στην μεγάλη διαδρομή των 5.600 είχαν δηλώσει συμμετοχή 350 αθλητές και λίγο πριν την έναρξη διαπιστώθηκε ότι η απώλεια κυμάνθηκε μεταξύ σαράντα και πενήντα. Συνολικά δηλ. ο αριθμός των συμμετεχόντων κυμάνθηκε στους 400 (δεν έχουμε ακόμα τον ακριβή αριθμό).................

Λίγα λόγια για τον αγώνα.....

 Υπήρχαν δυσκολίες σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας διότι υπήρξε η απόφαση να απονείμει μετάλλιο αναμνηστικό σε όλους όσους θα τερμάτιζαν, ενθύμιο της πρώτης διοργάνωσης, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα καθώς αυξάνονταν ραγδαία οι συμμετοχές να απαιτείται νέος αριθμός μεταλλίων και νέες κατασκευές (μιας και η μεγάλη συμμετοχή ικανοποιούσε τους διοργανωτές, η μικρή αυτή λεπτομέρεια δεν ήταν βασανιστική, απεναντίας ευχάριστη). 

 Φυσικά τα επιμέρους διαδικαστικά του αγώνα (δηλ. εμφανίσεις, χρονομέτρηση, εμφανίσεις εθελοντών, τροφοδοσία αθλητών με νερό, συνεργασία με φορείς άλλα και την αστυνομία, λιμενικό, κέντρο υγείας κ.α.) έπρεπε να έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν προβλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα κυρία χαρακτηριστικά τώρα του αγώνα...

1-Οι βραβεύσεις 

 Στην κατηγορία της διαδρομής των 1.000μ, οι τρεις πρώτοι (μικροί) πρωταθλητές και τα τρία πρώτα κορίτσια (πρωταθλήτριες). 

 Το ίδιο και στην διαδρομή των 5.600μ. Παράλληλα υπήρξαν κάποιες επιμέρους βραβεύσεις:

1η-στον πιο ηλικιωμένο αθλητή (χωρίς φυσικά θέση κατάταξης) 

2η-στον τελευταίο τερματίσαντα (για την ιστορία ήταν κορίτσι) και

3η-σε ένα Έλληνα αθλητή, με πανελλήνια ρεκόρ, Βαλκανιονίκη (στη σφαίρα) άλλα και με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά πρωτάθληματα τον κ. Γιώργο Λεμονή. Ο κ. Λεμονής έχει εγκατασταθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον Αστακό, έχει πολιτογραφηθεί δημότης Αστακού, ασκεί το επάγγελμα του επιχειρηματία (έχει πανέμορφες και εντυπωσιακές μεζονέτες με θέα όλο τον κόλπο του Αστακού) και παραμένει πιστός στον Αστακό.

Η ιστορία του σε πολλούς από εμάς που τον θυμόμαστε στους μεγάλους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγονταν κάποτε (πριν τον διαμελισμό των Βαλκανικών κρατών) είναι ανεξίτηλη, παράλληλα δε παραμένει ένα κόσμημα για την πόλη του Αστακού, διότι αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά αυτό το μεγάλο όνομα του Αθλητισμού (εποχή Τζώρτζη, Παπαγεωργόπουλου, Παπανικολάου κλπ).

2- η πρώτη αθλήτρια στην μικρή διαδρομή (Ζαρκαδούλα) είναι κόρη του Θανάση Ζαρκαδούλα κατοίκου Αστακού ο οποίος είναι αθλητής με καλά ρεκόρ σε μεγάλους αγώνες (Μαραθώνιος Αθήνας, αγώνες στην Αιτωλοακαρνανία μεγάλων αποστάσεων κλπ). Δηλαδή η κόρη στα χνάρια του μπαμπά.

3- Οι δυο πρώτοι αθλητές στην μεγάλη διαδρομή με καταγωγή από το Αγρίνιο, ανήκουν στην ΓΕΑ αφ ενός μεν είναι αδέλφια αφ ετέρου έχουν τεράστιες επιδοσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα με κατακτήσεις πολλών μεταλλίων και επαίνων. Μεγάλη τιμή για τον Αστακό η συμμετοχή τους.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 -Στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Λιμενικό Τμήμα,στο Κέντρο υγείας Αστακού. 

 -Στους εθελοντές διότι χωρίς αυτούς σίγουρα τα προβλήματα θα ήταν τεράστια κατά την διανομή των αριθμών την διανομή νερού και χυμών άλλα και η περιφρούρηση κάποιων δύσκολων σημείων στον περιφερειακό δρόμο Αστακού-Μύτικα-Βόνιτσας.

 -Στο Δήμο Ξηρομέρου και κυρίως στον φορέα Κοινωφελής επιχείρηση και τον πρόεδρο Κώστα Γεωργούλα. 

 Η συνδρομή του Δήμου Ξηρομέρου με την διάθεση των αυτοκίνητων που χρειάστηκαν άλλα και το υλικό σήμανσης ήταν θετική παράλληλα δε η Κοινωφελής Επιχείρηση συνέβαλλε με την αρμοδιότητα που τις παρέχει ο νόμος για τις συγκεκριμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις (οικονομική βοήθεια άλλα και υλική) κάτι που ήταν μια ανακούφιση.

ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 Δεν ξέρω αν χωρίς χορηγούς (μεγάλους και μικρούς) θα κατορθώναμε να πραγματοποιούσαμε τον αγώνα, κακά τα ψέματα που λέει και ο λαός μας αλλά όλα όσα σχετίζονται με την διεξαγωγή του αγώνα (αλλά και κάθε αγώνα) έχουν ανάγκη από χρηματοδότηση και όχι μόνο. Χωρίς χορηγούς δεν υπάρχει καμιά δραστηριότητα. 

 Στο δικό μας αγώνα συμμετείχαν χορηγοί που διέθεσαν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό πόσο, υπήρξαν χορηγοί που διέθεσαν ένα πιο μικρο χρηματικό πόσο, υπήρξαν και χορηγοί (όπως σούπερ μάρκετ, καταστήματα εστίασης κλπ) που διέθεσαν το απαραίτητο υλικό (νερά, χυμοί, κλπ) τα οποία ήταν απαραίτητα για όσους συμμετείχαν στον αγώνα.

(Για την ιστορία και επειδή αυτά θα μείνουν στο αρχείο θα ονομάσω όλους τους χορηγούς για να τους τιμήσουμε έστω και νοερά)

(ΝΗΡΕΑΣ//- Αποστόλης Ντίνος ΕΚΟ// Στράτος Grup-AQUA// Νερό Βίκος// LOB STER// Σούπερ Μάρκετ Ν και Α Καλατζής// ΕΝ ΠΛΩ (καφέ)/ Μake ART-Νίκος Χολής (φωτογραφειο)// Αφοι Μέντη -Νερό Κορπής// Porto cafe// Drylant cafe/// Λιόγερμα cafe/// IL Post// Φαρμακείο Παναγ. και Βασιλ. Μάντζαρη// Blue Fish--Ψαροταβέρνα// Olympic Pegasus-Ουζερι// Ionion club-Holis// Σούπερ Μάρκετ PROTON--Λαζ Καλατζής// MOTO_DOC// Market Βασίλης.

Φυσικά αφού κλείσαμε το κομμάτι των ευχαριστηρίων σε όσους συμβάλλανε στον αγώνα (μεταφορικώς και πρακτικώς), ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ένα μεγάλο ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ --Όλοι οι πιο πάνω αναφερθέντες δεν θα είχαν καμιά συμβολή αν δεν υπήρχε το αντικείμενο του αγώνα που είναι ο ΑΘΛΗΤΗΣ- Δεν μπορώ εγώ προσωπικά να τους τεμαχίσω σε πολλές κατηγορίες αλλά ούτε και να τους συμπεριλάβω σε μια.

 Η προσωπική άποψη είναι ότι πρέπει να κατανεμηθούν σε δυο. 

 Η Πρώτη συμπεριλαμβάνει όλους τους Ντόπιους (δηλ. απο Αστακό, τον Δήμο Ξηρομέρου των Δήμων που γειτνιαζουν και των Δήμων του Νομου Ατωλ/νιας) 

 Η δεύτερη κατηγορία είναι οι αθλητές που συμμετείχαν από πόλεις και συλλόγους από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (χαρακτηριστικά από Πάτρα, ΣΔΥ Χανίων, Σέρρες, Περιστέρι, ΣΔΥ Πειραιά, Α.Ο Μελισσιών, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Άρτα άλλα και πολλούς συλλόγους που αναγράφονται σαν σύλλογοι αλλά δεν γνωρίζουμε την περιφέρεια τους).

 Δεσμευόμαστε για του χρόνου με πολύ ανώτερη διοργάνωση σε πιο στέρεες βάσεις, με συμμέτοχες εκατονταπλάσιες και με μεγαλύτερους χορηγούς.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Φωτό: Χρήστος Μπόνης

Η φετινή χρονιά ήταν η τρίτη για τον αγώνα δρόμου «Acheloos Run» που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πανέμορφα σημεία της περιοχής μέσω της άθλησης.

Πάνω από 1000 άτομα, δρομείς, παιδιά και περιπατητές έδωσαν το "παρών" και συνεισέφεραν στο «Εύ Αγωνίζεσθαι» επιβραβεύοντας και αυτοί με την συμμετοχή τους την προσπάθεια που κατέβαλλε η ομώνυμη ομάδα για να αναδείξει τον τόπο της.

Πράγματι, ο Κ. Σύρρος και οι συνεργάτες του, όλοι εθελοντές, προσπάθησαν για το καλύτερο και ήρθε κόσμος στα χωριά της Παραχελωϊτιδας απ’ όλη την Ελλάδα.

Η ΑΙΧΜΗ ήταν εκεί για ακόμη μια χρονιά και δημοσιεύει φωτορεπορτάζ. Και του χρόνου ακόμη ψηλότερα!

 

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους 100 δήμους του κόσμου οι οποίοι θα συμμετέχουν με τις αποστολές τους στους Διεθνείς  Παιδικούς Αγώνες 2019 (International Children's Games-ICG), που θα πραγματοποιηθούν στον πόλη Ufa της Ρωσίας.

Η Επιτροπή διοργάνωσης των Διεθνών παιδικών Αγώνων, αποχώρησε χθες από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου όπου παρέμεινε για τέσσερις ημέρες πραγματοποιώντας το ετήσιο Συμβούλιό της. Οι κ.κ. Torsten Rasch (Germany),   David Gilbert (USA), και   Igor Topole (Slovenia),    Richard Smith (USA-Germany),  Fen Fen Chang (Taiwan), Τζανάκος Νικόλαος (Εκπρόσωπος των Αγώνων στην Ελλάδα)   και  Chulwon Shin (Southkorea), έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, όπου στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν με την επιμέλεια του Πνευματικού Κέντρου στα μνημεία και τους ιστορικούς χώρους. Μετέφεραν δε το θαυμασμό τους για τις Εορτές Εξόδου στις οποίες συμμετείχαν καθ’ όλη την διάρκεια του τελευταίου τριημέρου, έχοντας την ευκαιρία παράλληλα να συνομιλήσουν σχετικά με τους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες με εκπροσώπους άλλων κρατών.

Την Κυριακή των Βαΐων, τα μέλη της Επιτροπής συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο κατά το επίσημο γεύμα που παρεχώρησε ο Δήμαρχος Νικόλαος Καραπάνος, επιδίδοντάς του το συλλεκτικό βιβλίο των 50 χρόνων από την έναρξη των αγώνων.

Την Κυριακή 31/3/2019 στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 9η συνεχή χρονιά ο αγώνας δρόμου με την επωνυμία  "Βαλλιάνειος" απόστασης 10 χιλιομέτρων με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και συλλόγων απ' όλη την Ελλάδα, ο μαραθωνοδρόμος από το Αιτωλικό κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη και μια θέση στο βάθρο.

Ο ίδιος μας δήλωσε : "Ήταν μια όμορφη διοργάνωση και συνάμα μια απαιτητική δυνατή κούρσα με ανηφόρες και νέους γρήγορους αθλητές, άκουσα τις οδηγίες του προπονητή μου, χρειάζονταν στρατηγική ώστε να μην παρασυρθώ, ευτυχώς πήγαν όλα καλά, κλίνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαι υγιής και δυνατός την οικογένεια μου, το προπονητή μου κύριο Σταμάτη Ρώμα και τους ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου καθημερινά και εκτιμούν την προσπάθεια μου δίνοντας μου κίνητρο να συνεχίσω."
Οι 5 πρώτοι αθλητές:
1-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
2-ΠΑΝΑΓΗΣ ΧΑΛΔΑΣ
3-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ
4-MACIEJ RAJCZAK
5-ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ.

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον δήμο Αγρινίου προκηρύσσουν τον 9ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5χλμ «Άγιος Αρτέμιος», την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη του φιλαθλητικού πνεύματος και την ενίσχυση των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των αστυνομικών και της κοινωνίας.

Παράλληλα με τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου των 5km, θα διεξαχθεί:

Αγώνας 1.000m για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σας περιμένουμε να τρέξετε, να χαρείτε και να ενημερωθείτε για την Αστυνομία και τον ρόλο της ως συνδετικό κρίκο της κοινωνίας, απ’ τους ίδιους τους αστυνομικούς. Προς τούτο θα υπάρχει ξενάγηση των μαθητών που θα συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα στους χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου. Για τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετέχουν στην ξενάγηση θα κληρωθούν και δώρα έκπληξη.

 

Αναλυτικές Πληροφορίες για τους αγώνες:

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν από την Γραμματεία των Αγώνων, που θα λειτουργήσει το Σάββατο 13 Απριλίου ώρες 09:00πμ έως 12:00πμ στα γραφεία της ένωσής μας στο ισόγειο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Για όσους δεν παραλάβουν τα νούμερα της συμμετοχής τους την παραμονή του αγώνα θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής την ημέρα του αγώνα, από 16:00 έως 17:00 στην γραμματεία που θα υπάρχει στο σημείο εκκίνησης.

Για την ολοκλήρωση του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου των 5km, έχει καθοριστεί χρονικό όριο μιας ώρας. Εάν κάποιος δρομέας δεν ολοκληρώσει τον αγώνα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να σταματήσει ή να συνεχίσει προς τον τερματισμό με δική του ευθύνη.

 

Αφετηρία - Τερματισμός:

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, επί της οδού Κυριαζή.

 Αποστάσεις Αγώνων

Λαϊκός Αγώνας δρόμου: 5km

Παιδικός αγώνας: 1.000m

Περιγραφή διαδρομών

Η αγωνιστική διαδρομή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 5km, είναι εξ’ ολοκλήρου ασφάλτινη με μικρή υψομετρική διαφορά. Ομοίως ο Αγώνας των παιδιών θα διεξαχθεί σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.

Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5km η διαδρομή ξεκινάει απ’ την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου και κινείται δεξιά προς την υπόγεια γέφυρα της Ε.Ο Αγρινίου Μεσολογγίου. Στην συνέχεια μέσω της οδού Δημάδη φτάνει στην οδό Χαριλάου Τρικούπη όπου στρίβει αριστερά και ανεβαίνει μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας. Συνεχίζει στην οδό Παπαστράτου μέχρι το τέρμα της και στρίβει αριστερά στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Στην διασταύρωσή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στρίβει ξανά αριστερά και συνεχίζει μέχρι την πλατεία Χατζοπούλου. Συνεχίζει στην οδό Δαγκλή και στην συνέχεια στην οδό Μεσολογγίου. Στην διασταύρωση με την οδό Δημάδη στρίβει δεξιά και ακολουθεί την πορεία κάτω απ’ την υπόγεια γέφυρα της Εθνικής οδού μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο.

Για τον παιδικό αγώνα 1.000m η αφετηρία θα είναι η είσοδος του Αστυνομικού Μεγάρου. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού όπου θα τον ακολουθήσουν μέχρι το ύψος της υπόγειας γέφυρας. Στην συνέχεια θα κινηθούν δεξιά μέχρι την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου όπου θα τερματίσουν.

Δηλώσεις συμμετοχής στο δρόμο των 5000 και 1000m πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τη διαδρομή των 5.000 μέτρων, πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τη διαδρομή του παιδικού αγώνα, πατήστε ΕΔΩ

Οι διαδρομές των αγώνων θα είναι σημασμένες ώστε να διευκολύνουν τους αθλητές.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού

Θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού στο 2,5ο km. της διαδρομής όπου θα παρέχεται νερό. Επίσης, θα προσφερθεί μικρογεύμα στο σημείο του τερματισμού.

Υγειονομική Κάλυψη

Υγειονομική κάλυψη θα υπάρχει σε όλο το εύρος των διαδρομών των αγώνων με την παρουσία εθελοντή Ιατρού.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια ή λόγω του αγώνα.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις.

 Χρονομέτρηση

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και για τις δύο διαδρομές, αυτή των 5χλμ και αυτή του 1χλμ.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον Λαϊκό Αγώνα δρόμου 5km έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι από το 2007 και νωρίτερα).

Δικαίωμα συμμετοχής στον παιδικό αγώνα δρόμου 1.000m έχουν οι μαθητές δημοτικών σχολείων με έτος γέννησης έως και το έτος 2012.

Για την συμμετοχή ανηλίκων (<18 ετών) σε οποιοδήποτε αγώνα θα ζητηθεί ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ από τον γονέα. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα παραληφθούν από την γραμματεία με την παράδοση των αριθμών συμμετοχής.

Κατηγορίες βραβεύσεων για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5km

Γενικές βραβεύσεις

Α) Γενική Ανδρών: 3 πρώτοι

Β) Γενική Γυναικών: 3 πρώτοι

Ειδικές βραβεύσεις

Α) 1ος Άνδρας αστυνομικός.

Β) 1η Γυναίκα αστυνομικός

Γ) 1ος Συνταξιούχος αστυνομικός.

Δ) 1ος Αστυνομικός της Δ.Α. Ακαρνανίας

Οι βραβευθέντες στις γενικές κατηγορίες δεν θα συμμετέχουν στις ειδικές βραβεύσεις, για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή.

Μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα θα απονεμηθούν σε όλους τους δρομείς και τα παιδιά που θα τερματίσουν.

Αντίτιμο Συμμετοχής

Η συμμετοχή και στους δύο αγώνες είναι δωρεάν.

Χρόνος - Τρόπος εγγραφής

Ημερομηνία έναρξης εγγραφών: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019.

Ημερομηνία λήξης εγγραφών: Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από τα δρομικά αγωνίσματα πατήστε ΕΔΩ

Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν και την ημέρα των αγώνων στην γραμματεία από 16:00 έως 17:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν μπορούν να συμπληρώνουν ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής, να αποστέλλονται στο email της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας i.p.a.akarnanias@gmail.com, είτε στην γραμματεία της, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

 Γραμματεία Τ.Δ. Ακαρνανίας 26410 22425 ώρες γραφείου

Οι Λατινικοί Χαρακτήρες δεν γίνονται αποδεκτοί.

Δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για ΑΘΛΗΤΕΣ που θα έρχονται εκπρόθεσμα.

Πρόγραμμα Αγώνων

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

17:30 - 17:45 Προετοιμασία, προθέρμανση αθλητών

17:45 Ενημέρωση αθλητών

18:00 Εκκίνηση Παιδικού αγώνα δρόμου 1.000m

18:15 Εκκίνηση Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 8km

19:15 Απονομές

Επικοινωνία

E-mail επικοινωνίας: i.p.a.akarnanias@gmail.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Ώρες γραφείου.

Ταμπακέλης Δημοσθένης τηλ. 6947822017

Καρακάσης Γεώργιος τηλ. 6945495519

 Γραμματεία Τ.Δ. Ακαρνανίας 26410 22425 ώρες γραφείου

 Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα στο site: http://www.ipa-akarnanias.blogspot.gr/

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αχελώος TV

Σελίδα 1 από 16

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία