Αγγελίες    Επικοινωνία

Ιστορίες απ' τα παλιά. Δευτέρα 2 - Τετάρτη 4/9/2002 - Κατασκευή ΧΥΤΑ στον Άγιο Θωμά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 07/09/2017

 

Δευτέρα 2 - Τετάρτη 4/9/2002
Αρ. φύλλων 770 - 772

Κατασκευή ΧΥΤΑ στον Άγιο Θωμά. «Ναι» στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στον Άγιο Θωμά είπε το νομαρχιακό συμβούλιο μετά από πολύωρη συζήτηση προχτές Παρασκευή. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία ενώ μειοψήφησαν οι Ν. Μουρκούσης, Γ. Σκαρμούτσος, Μιχ. Προβατάκης, Δημ. Σφήκας, Τιμ. Παπανικολάου και με την λευκή ψήφο της παράταξης του Γ. Λύτρα. Για σημαντική απόφαση κάνει λόγο η πλειοψηφία των νομαρχιακών συμβούλων που θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Αντίθετα οι κάτοικοι επιμένουν πως τα εμπόδια για την κατασκευή είναι ανυπέρβλητα και πως ουδέποτε θα επιτραπεί να κατασκευαστεί στην περιοχή αυτή ο ΧΥΤΑ. Ο χρόνος θα δείξει.

Να ιδρυθεί γραφείο εξυπηρέτησης φοιτητών. Άρθρο του Σωκράτη Στέλλιου. Πολύ χρήσιμο και ωφέλιμο για την πόλη θα ήταν η δημοτική αρχή να λειτουργούσε γραφείο εξυπηρέτησης των φοιτητών. Εκεί, ενημερωμένος υπάλληλος του δήμου θα βοηθούσε τους φοιτητές, νέους και παλιότερους, να βρουν σπίτι, θα μπορούσε να τους διανείμει ένα χάρτη με τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της πόλης και θα στεκόταν αρωγός σ’ οτιδήποτε τους απασχολούσε. Προυπόθεση βέβαια γι’ αυτό θα ήταν η συνεργασία με τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης οι οποίοι θα μπορούσαν να δηλώσουν στο δήμο τι σπίτι προσφέρουν προς ενοικίαση και άλλα βοηθητικά στοιχεία έτσι ώστε ο φοιτητής χωρίς να ταλαιπωρείται να βρει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση. Η μεγαλύτερη «βιομηχανία» της πόλης πρέπει να τύχει της δέουσας προσοχής από την δημοτική αρχή. Το Μεσολόγγι δεν στηρίζεται αλλού πλέον. Ελπίζουμε ο ευαισθητοποιημένος αντιδήμαρχος κ. Χονδρός να δει θετικά το θέμα και να υλοποιήσει την ιδέα που λίγα θα κοστίσει και πολλά θα αποφέρει στην πόλη. 

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία