Αγγελίες    Επικοινωνία

Ιστορίες από τα παλιά. Δευτέρα 5 - Τετάρτη 7/8/2002 - Αξιοποιείται το Λιμάνι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 03/08/2017

 

Δευτέρα 5 - Τετάρτη 7/8/2002
Αρ. φύλλων 750 - 752

Αξιοποιείται το λιμάνι. Με εντολή του Γ.Γ. Δυτικής Ελλάδας Νίκου Μπελιβάνη η νομαρχία αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να προκηρύξει την κατασκευή του έργου «Εκβάθυνση Διαύλου Μεσολογγίου» προυπ. 1,9 εκατ. ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Δυτ. Ελλάδας και προβλέπεται ένα δωδεκάμηνο για την ημερομηνία περαίωσης. Θα γίνει εκβάθυνση του διαύλου σε μήκους 4 χλμ. και βάθος 8 μέτρων με βυθοκόρο, τα δε υλικά εκσκαφής θα εναποτεθούν σε απόσταση τριών μιλίων, στον Πατραϊκό. Το έργο έχει σκοπό να επιτρέψει την διέλευση εμπορικών πλοίων μεγάλου βυθίσματος και μετά την πρόσφατη απόφαση για διάθεση 210 εκατ. δρχ. για την ολοκλήρωση της Μαρίνας, είναι ακόμη μια θετική είδηση.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley. Μεγάλη ήταν η επιτυχία του πρωταθλήματος που έγινε στις 3 & 4 Αυγούστου στο δασύλλιο του λιμανιού. Πολύς κόσμος που το παρακολούθησε από κοντά και χιλιάδες θεατές (υπήρχε απευθείας σύνδεση και μετάδοση από το κανάλι Alpha Digital) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα από συναρπαστικούς αγώνες, πολλοί από τους οποίους κρίθηκαν στο «τάι-μπρέικ» σε μια πανέμορφη τοποθεσία με πράσινο και δέντρα δίπλα από την θάλασσα.

Πλευρώνια 2002. Το Δ.Σ. του Λαογραφικού Συλλόγου ανακοινώνει ότι και φέτος για 5η συνεχή χρονιά υλοποιείται ο θεσμός των «Πλευρωνίων». Αυτά θα γίνουν στο λιμάνι της πόλης, λόγω του ότι στον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας γίνονται έργα ανάπλασης και αναμόρφωσης του χώρου. Εφέτος θα παρουσιαστούν η τραγωδία «Ορέστης» του Ευρυπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και η συναυλία από την μαντολινάτα της ΣΤΕΠΟ Νεοχωρίου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία