Αγγελίες    Επικοινωνία

Ένας κάτοικος του Λεσινίου ευχαριστεί...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ως κάτοικος του χωριού Λεσινίου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θεωρώ υποχρέωσή μου να απευθύνω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν τους κατοίκους του χωριού να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα προβλήματα που προκάλεσε η καταιγίδα της 3-10-2019.

Εντυπωσιάστηκα όμως περισσότερο από τη νέα Δημοτική αρχή από τον κ.Δήμαρχο Κων/νο Λύρο και την αντιδήμαρχο καθαριότητας την κ. Μελαχρή Περσεφόνη που με την παρουσία τους όχι μόνο την πρώτη μέρα αλλά και τις επόμενες έδωσαν μάχη προκειμένου να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Λεσινίου κ.Παπαθανασίου Γεράσιμο ο οποίος νύχτα - μέρα ήταν στο δρόμο και βοηθούσε με όλη την οικογένειά του, όσους τον χρειαζόταν. Και ένα μεγάλο Μπράβο στις εθελόντριες γυναίκες.

Γενικά συγχαρητήρια σε όλους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση βοήθειας των πληγέντων. Συγχωρέστε με αν παρέλειψα κάποιους αλλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι που κάνουν το καθήκον τους είναι ανώτεροι και θα είναι πάντα πιστοί στο χρέος που έχουν αναλάβει χωρίς να περιμένουν οποιαδήποτε ανταμοιβή...

Λαμπόβας - Μήτσενας Νικόλαος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία