Αγγελίες    Επικοινωνία

Η "Αγγλοπαιδεία" έτοιμη για τη νέα χρονιά!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τη νέα σχολική χρονιά το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Αγγλοπαιδεία» της Σοφίας Σπυροπούλου.

Φιλοσοφία του κέντρου που συνεχίζει δυναμικά για ένατη χρονιά, είναι να υποστηρίξει την πορεία των μαθητών από τη νηπιακή ηλικία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση σε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο φροντίδα.

 Προς τούτο οι υπεύθυνοι του Κέντρου οραματίζονται τους μαθητές ως πολίτες του κόσμου και εκπαιδεύονται με αγγλόφωνους καθηγητές (native speakers). Μαθαίνουν όχι μόνο να μιλούν, αλλά και να σκέφτονται σαν Άγγλοι!

“Πιστεύουμε ότι μέσα από τη στενή επαφή με τους μαθητές δημιουργούμε μια εκπαιδευτική οικογένεια καθώς η μαθητική ζωή είναι η πιο καθοριστική περίοδος της ζωής τους”, μας λέει η κα Σπυροπούλου, απόφοιτη του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος επιπρόσθετα μεταπτυχιακού διπλώματος (Master of Arts – MA) στην Οπτικοακουστική Μετάφραση στο Πανεπιστήμιο του Surrey (University of Surrey, UK) στην Μεγάλη Βρετανία.

Στόχος είναι η βιωματική διδασκαλία που απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή στη διαδικασία της μάθησης με εγγυημένα αποτελέσματα στην αφομοίωση της γνώσης. Με την αναπαράσταση καταστάσεων καθημερινότητας στην τάξη οι μαθητές, μέσω της ξένης γλώσσας, έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη πραγματικότητα, καθώς η ζωή μεταφέρεται στην τάξη.

Η εκπαίδευση ενισχύεται από σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μεθόδους σε ένα όμορφο περιβάλλον εξοπλισμένο καταλλήλως.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και γίνονται ενημερώσεις στους γονείς κάθε μήνα. Η εκπαιδευτική πείρα, οι σύγχρονες μεθόδοι διδασκαλίας συνοδεύονται από λογικές τιμές και εκπτώσεις σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες.

Οι εγγραφές συνεχίζονται, περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 26310 24024 και στο site www.agglopaideia.gr

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία