Αγγελίες    Επικοινωνία

Γενική συνέλευση του Συλλόγου "Φίλοι του Ραδιοφώνου" Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου» Ι. Π. Μεσολογγίου προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική Συνεδρίαση (4-9-2019) δεδομένης της υποχρεωτικής αναστολής της ιδιότητας μελών στα όργανα του συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 3 παράγραφος 2 του καταστατικού, μετά την εκλογή στον Α΄Βαθμό Αυτοδιοίκησης (Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου) των μελών του: στο Δ.Σ. της κας Όλγας Δασκαλή, και στην Ε.Ε. του κ. Παντελή Σκαρμούτσου και μη υπαρχόντων αναπληρωματικών μελών (Δ.Σ. και Ε.Ε.), και λόγω της αναγκαιότητας συμπληρωματικής εκλογής για πληρότητα των οργάνων, καθώς και της δέσμευσης νέου καταστατικού του Συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα και καλεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15/9/2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο ισόγειο του Ραδιομεγάρου (κατάστημα Ν. Μπούλη) σε συνεδρίαση και αποφάσεις:

Α. 1) Εκλογή μελών ενός (1) τακτικού και δύο (2) αναπληρωματικών στο Δ.Σ.

    2) Εκλογή μελών ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού στην Ε.Ε.,και

    3) Ορισμός ημερομηνίας εκλογής τους

Β. Έγκριση του νέου σχεδίου,(τροποποιημένου) Καταστατικού του Συλλόγου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν υπάρξει απαρτία την πρώτη Κυριακή η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται με τα ίδια θέματα μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο χώρο και ώρα ήτοι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ (ισόγειο Ν. Μπούλη).

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ατσαλάκης Γιάννης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αμούργη Παναγιώτα

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία