Αγγελίες    Επικοινωνία

Ευχαριστήριο μήνυμα του Υποστρατήγου (ε.α) Τσουρά Βασίλειου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ολοκληρώθηκε μετά από 35 έτη η πορεία μου στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αποχωρώ γεμάτος από συναισθήματα, γνώσεις και εμπειρία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες, τις Αρχές, τους Φορείς, και τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Αχαΐας, για την υποστήριξή τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και για την εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους μου, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις ευθύνης και κυρίως στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, στις οποίες εργάστηκα κατά το μεγαλύτερο τμήμα του Υπηρεσιακού μου βίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι θα είστε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι μου γιατί συνεργάστηκα μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, στην πρώτη γραμμή και μέσα από αυτή την ζύμωση, απέκτησα τις εμπειρίες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχω σήμερα.

Συνεχίζω ως ενεργός πολίτης να υποστηρίζω το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι αποτελεί πυλώνα σταθερότητας της κοινωνίας μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύζυγό και τα παιδιά μου για την συμπαράσταση που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την υπομονή τους.

Εύχομαι σε όλους υγεία και πρόοδο!

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία