Αγγελίες    Επικοινωνία

Συγχαρητήρια στην πτυχιούχο Μάρθα Σώκου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 02/05/2019

Ένας άνθρωπος που καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους του και αποδεικνύεται σημαντικός παίχτης σε κάθε ομάδα.

Ένας άνθρωπος στον οποίον ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς και παράλληλα έχει όλα εκείνα τα ηγετικά χαρίσματα που σε κάνουν να θέλεις να τον ακολουθείς.

Έχω την τύχη να γνωρίζω αυτό τον άνθρωπο από την ώρα που γεννήθηκε και να παρακολουθώ από κοντά όλη την πορεία της εξέλιξής του.

Ο λόγος γίνεται για την Μάρθα Σώκου, την αδερφή μου. Όπως οι περισσότεροι από εμάς, άφησε την Ιερά Πόλη σε ηλικία 18 χρονών για να σπουδάσει. Αποφοίτησε αριστεύοντας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνέχισε αποκτώντας Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική Επιστήμη και ειδικεύτηκε περαιτέρω στο Φορολογικό Δίκαιο. Καθ’ όλη την πορεία φαινόταν ότι για εκείνη, δεν ήταν απλά μια τυπική διαδικασία σπουδών, αλλά μια τέχνη για την οποία η Μάρθα είχε μεράκι και ταλέντο. Η αγάπη για το αντικείμενο και την επιστήμη της, αναγνωρίστηκε άμεσα εφόσον αμέσως μετά τις σπουδές ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλη Ελεγκτική πολυεθνική εταιρεία στην Αθήνα με καλές απολαβές και πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στο Μεσολόγγι παραμένει το σπίτι μας και είναι ο τόπος που βρίσκεται και θέλουμε να βρίσκεται η οικογένειά μας, την έκαναν να θέλει να επιστρέψει, να ζήσει και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Έτσι, μετά την επιτυχία της στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΠΕ Εφοριακών), στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προσφέρει έργο ενισχύοντας το Ανθρώπινο Δυναμικό του τοπικού οικονομικού φορέα.

 

Καλή επιτυχία και σε αυτό το στόχο σου Μάρθα!

Εύχομαι και εις ανώτερα!

Σε στηρίζουμε και σε καμαρώνουμε!

Κωνσταντίνος Σώκος

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία