Αγγελίες    Επικοινωνία

Ομάδα φιλαναγνωσίας 2ου Λυκείου Μεσολογγίου: Είμαστε πια 76!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Είμαστε πια 76!!! Η ιδέα έπεσε στη διάρκεια της πολιτιστικής μας εξόρμησης στη Θεσσαλονίκη. " Να γίνουμε ανάδοχοι παιδιού μέσω της ActionAid". Το θεωρήσαμε ως επόμενο βήμα από το "γαλόδεντρο"...Μόνο που τώρα θα βγαίναμε από τα σύνορα της χώρας μας. Στην επιστροφή το θέσαμε υπ' όψιν όλης της Ομάδας και - εννοείται - ψηφίστηκε ομόφωνα.

Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες με απόλυτη μυστικότητα (έκπληξη γάρ). Επί ένα μήνα μοιραζόμαστε ένα μυστικό και μια αδημονία. - "έχουμε νέα;;; ξέρετε για ποιο... Τι λέτε να είναι; κορίτσι ή αγόρι; και πόσο χρονών; Οι ερωτήσεις καθημερινά... Οι ημέρες περνούσαν και..-ακόμα;;; Ώσπου χθες ήρθε ο φάκελος από την ActionAid. Από χθες η Atog, που είναι 7 ετών, της αρέσει το κόκκινο χρώμα και το ποδόσφαιρο και μένει στην Αιθιοπία, είναι μέλος της Ομάδας μας (Η Ελένη λέει ότι είναι το παιδάκι μας και κάνει τη δασκάλα μας να γελά).

Η Atog μας έστειλε και μια ζωγραφιά της, που μας φάνηκε πίνακας ζωγραφικής... Είναι ωραίο να μοιράζεσαι ?είναι ωραίο να νοιάζεσαι ? Τώρα πρέπει να ζωγραφίσουμε κι εμείς (από μια καρδούλα, λέει η δασκάλα μας ή ένα λουλουδάκι) και να τα στείλουμε στη νέα φίλη μας. Επόμενος στόχος... Να πάμε στην Αιθιοπία, λέει η Ελεάννα.

Ομάδα φιλαναγνωσίας 2ου Λυκείου Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία