Αγγελίες    Επικοινωνία

Το «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε ο Κώστας Λύρος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης για Νέους με Νοητική Υστέρηση και Συνοδές Αναπηρίες του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ", στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, με ομάδα συνεργατών του και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Πρόεδρο κα Διονυσία Σαμαντά και μέλη του Δ.Σ για τους σκοπούς και τη δράση του Ιδρύματος και να ξεναγηθούν από εργαζόμενους στους χώρους απασχόλησης και δημιουργίας των φιλοξενούμενων νέων.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση ο κ. Λύρος και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν το σπουδαίο κοινωνικό, παιδαγωγικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι. Κατά την αποχώρηση τους, τα μέλη της Ομάδας, αφού δέχτηκαν τις ευχές της Προέδρου και των εργαζομένων και εθελοντών του Κέντρου για ευόδωση και επιτυχία στην προσπάθεια τους, αντευχήθηκαν υγεία, δύναμη και πάντα δημιουργική πνοή στο δύσκολο και τόσο πολύτιμο για την κοινωνία έργο τους.

Τέλος, δεσμεύτηκαν ότι θα είναι δίπλα τους με κάθε τρόπο και με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις τους!

Από το γραφείο Τύπου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία