Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι δημόσιες ευχαριστίες του Α. Τσαπικούνη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ως απερχόμενος διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και το σύνολο του προσωπικού αυτών, αλλά και τους συνεργάτες μου στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μας, αλλά και την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που μου έδειξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για όσα προσφέρατε καθημερινά στον πολίτη προς συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και της πατρίδας από τη θέση που υπηρετείτε. Αποδείξατε ότι με την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και το ήθος μπορούμε να καταξιώνουμε το ρόλο του Αστυνομικού στην κοινωνία.

Στόχος μας από όποια θέση υπηρετούμε την Αστυνομία και την Κοινωνία είναι η διατήρηση του περιβάλλοντος ασφάλειας και η εν γένει εξυπηρέτηση των πολιτών σε συνδυασμό πάντοτε με την ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου της Αστυνομίας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο να προάγετε το λειτούργημα του Αστυνομικού με το έργο και την καθημερινή σας προσφορά εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές, στρατιωτικές, εκπαιδευτικές Αρχές καθώς και στο Λιμενικό και Πυροσβεστικό Σώμα του νομού, για την άριστη συνεργασία και τη συμπαράσταση στην προσπάθειά μας.

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και τη συμβολή τους στη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τους πολίτες της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου, για την φιλία και την αγάπη που μου πρόσφεραν απλόχερα.

Με εκτίμηση
Ο Αστυνομικός Διευθυντής
Ανδρέας Ν. Τσαπικούνης

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία