Αγγελίες    Επικοινωνία

Μικρές μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού, στο ρόλο δημοσιογράφου, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Τα περιβόλια στ' Αντλικό, στο Μεσολόγγι οι μώλοι» από στίχο του Κωστή Παλαμά.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού, παίρνουν συνέντευξη από την Πρόεδρο της Βυρωνικής Εταιρείας, Ροδάνθη Φλώρου, για να τις ανάγκες του ανωτέρω εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει αναλάβει η δασκάλα τους, δεσποινίς Μαρία Κουτούπη!

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε με αυτό το σχολείο και την εξαιρετική δασκάλα του!

Από τη σελίδα στο FB της Βυρωνικής Εταιρείας

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού, ευχαριστούν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.» για τη δωρεά ενός (1) ηλεκτρονικού υπολογιστή στο σχολείο τους.

Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν ότι η παιδεία έχει άξιους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για τους μαθητές/τριες.

Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και συνέχιση των εξαίρετων αυτών προσπαθειών σας.

 Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού
Γεώργιος Καρακάσης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Την θεατρική παράσταση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ του Δημήτρη Ψαθά, παρουσιάζουν οι δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού στο ανοικτό θέατρο Λιμανιού στο Μεσολόγγι την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.

Η έναρξη της παράστασης έχει προγραμματισθεί για τις 21.30 ενώ είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι οι Εικαστικοί Μαλτέζου Βαρβάρα και Βρανίτσα Κλειώ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων 2ου Δημοτικού Μεσολογγίου, 1ου, 2ου, 3ου Δημ. Αιτωλικού και Δημ. Γουριάς διοργανώνουν Έκθεση χαρακτικής με τίτλο "Εντός του ασπρόμαυρου" στο Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών, Μουσείο "Βάσω Κατράκη" στο Αιτωλικό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Ιούνιου 2017 και ώρα 18:30. Διάρκεια έκθεσης: 9-10-11/6/2017.

Η Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου

Η Διευθύντρια, το Διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού, αισθάνονται  την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Πατέρα Κων/νο Μακρυγιάννη (γονέα του σχολείου μας) για την προσφορά του.

Με δική του πρωτοβουλία, οικονομική επιβάρυνση και προσωπική εργασία, έβαψε ένα μέρος του σχολικού κτιρίου.

Τέτοιες ενέργειες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

 

 

 

                                                         

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αιτωλικού θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι, από τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε κατά την περασμένη σχολική χρονιά, συγκεντρώσαμε χρηματικό ποσό το οποίο διαθέσαμε για τη δημιουργία τμήματος πληροφορικής στο σχολείο. Συγκεκριμένα δωρίσαμε 5 Η/Υ και 1 προτζέκτορα για τις ανάγκες του τμήματος.

Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, να συμπληρώσουμε και να εμπλουτίσουμε το συγκεκριμένο τμήμα, καθώς και όποιες ανάγκες προκύψουν στο σχολείο μας.

Το Δ. Σ. Γονέων και κηδεμόνων 2ου σχολείου Αιτωλικού

Σελίδα 1 από 3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία