Αγγελίες    Επικοινωνία

«Περί Ψυχιάτρου…»

Σε Χριστουγεννιάτικη παιδική εορτή και παρουσία παιδιών, ο κ. Δήμαρχος, με ανάρμοστη, στο αξίωμα, συμπεριφορά και ανήκουστες εκφράσεις, καταφέρθηκε εναντίον όσων τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για απαράδεκτες επιλογές του λέγοντας: «Θέλουν τον ψυχίατρό τους όσοι χαλούν το γιορτινό κλίμα» παραδίδοντας μαθήματα «καλής συμπεριφοράς» στα παιδιά.

Αποφεύγοντας την ουσία της διαμαρτυρίας μας με γενικότητες και ανακρίβειες μας κατηγόρησε ότι διαμαρτυρηθήκαμε «για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό και τις Χριστουγεννιάτικες εγκαταστάσεις στην πλατεία» κάτι που είναι πέρα για πέρα ψευδές.

Επαναλαμβάνουμε και πληροφορούμε τους συμπολίτες μας ότι η διαμαρτυρία έγινε και ισχύει:

  1. Για την απόφαση του Δημάρχου να τοποθετηθεί «Λούνα παρκ – συγκρουόμενα – σπίτι του τρόμου» δίπλα από το Μουσείο – Πινακοθήκη, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, προσβάλλοντας την ιστορία, τον πολιτισμό και την αισθητική της Ιερής μας πόλης, το παγκόσμιο σύμβολο της ελευθερίας.
  2. Στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πάρα πολλοί πολίτες μας η Δημοτική Αρχή όφειλε να προσφέρει χαρά σε ΟΛΑ τα παιδιά.

Διότι τη χαρά των Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών «επί πληρωμή» την απόλαυσαν μόνο τα παιδιά όσων έχουν ακόμα κάποια οικονομική ευχέρεια. Τα παιδιά των ανέργων, των χαμηλόμισθων και ευπαθών ομάδων αισθάνθηκαν περιφρονημένα και πληγωμένα και το χειρότερο δημιουργήθηκαν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα.

Κάποιοι Δήμοι βρήκαν τρόπους να δίνουν εισιτήρια ΔΩΡΕΑΝ όπως π.χ. με τη συλλογή και προσφορά για ανακύκλωση μεταλλικών κουτιών και πλαστικών.

Επειδή κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε μια μικρή ομάδα, πληροφορούμε τον κ. Δήμαρχο και τους υποστηρικτές του ότι πάρα πολλοί ευαίσθητοι Μεσολογγίτες και επισκέπτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα, όμως εμείς τολμήσαμε να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας.

Ο κ. Δήμαρχος σαν «ξένος» φαίνεται ότι δεν γνωρίζει πως εμείς είμαστε μόνιμοι κάτοικοι, αγαπάμε αυτή την ιστορική πόλη, αγωνιζόμαστε όλη μας τη ζωή και θα αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς, για την ανάπτυξη και την πρόοδό της.

Έχοντας μοναδικό γνώμονα αυτή την αγάπη και το σεβασμό στην πόλη της θυσίας που είναι γνωστή σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, επενδύσαμε και επενδύουμε όλους μας τους κόπους για την ανάπτυξη και πρόοδό της, εν αντιθέσει με άλλους που ήλθαν τελευταία για να πάρουν από αυτή.

Ελπίζουμε ο κ. Δήμαρχος να αποφασίσει να ακούει δίκαιες διαμαρτυρίες, να σέβεται την αντίθετη άποψη και να μη καταφεύγει σε απαράδεκτες μεθόδους και συμπεριφορές.

Ευχόμαστε καλή χρονιά

Κάτοικοι της Ι.Π. Μεσολογγίου

Ξεκρεµάστηκαν τα στολίδια

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 26/01/2017

 

Συνεργεία του δήµου αφαιρούσαν όλες αυτές τις µέρες τα εορταστικά στολίδια που φέτος τοποθετήθηκαν και έδωσαν µια ωραία εικόνα.

Η αποµάκρυνση έγινε µε καθυστέρηση, αλλά εκείνο που έχει σηµασία είναι άλλο...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

Πέρασαν οι γιορτές

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 19/01/2017 

 

Μπήκαµε ήδη στο β’  δεκαπενθήµερο του Γενάρη και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσµος είναι ακόµη κρεµασµένος στις κολώνες και τους φωτιστικούς στύλους της πόλης...

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

Αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και έδωσαν το παρόν στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης τα παιδιά του χωριού μας συναντώντας κλόουν και ξυλοπόδαρους που ήταν εκεί με πρωτοβουλία του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Διασκέδαση, γέλια παιγνίδια, αναμνηστικά φωτογραφίες , μακιγιάζ δημιούργησαν μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα για το Ευηνοχώρι μας ενώ τα παιδιά κρέμασαν κάρτες με τις ευχές τους στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας μας…

Ευχαριστούμε την Ελένη Ακρίδα - Παπασαράτση για το φωτογραφικό υλικό.

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία…

Πηγή: evinochori-kalidona.gr

Το ΚΑΠΗ Γαλατά  με σκοπό να ξεφύγουν οι ηλικιωμένοι από την καθημερινότητα, διοργάνωσε  την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 το βράδυ, χριστουγεννιάτικο γλέντι στον όμορφο χώρο του ΚΑΠΗ Γαλατά.

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή για τα  μέλη και τους καλεσμένους του ΚΑΠΗ Γαλατά, διασκέδασαν  με την ψυχή τους μέχρι αργά, με καλό φαγητό, άφθονο κρασί, χορούς και τραγούδια.

Η ορχήστρα του  ΚΑΠΗ Ναυπακτίας ανέλαβε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διασκέδαση των μελών των ΚΑΠΗ.Το ΚΑΠΗ  Γαλατά  ευχαριστεί θερμά  από καρδιάς, τους εξαιρετικούς μουσικούς που ψυχαγώγησαν τον κόσμο.

Πηγή: galatas.gr

Το Μεσολόγγι «τράβηξε» κόσµο...

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 29/12/2016

 

Πολύς ήταν ο κόσμος που επισκέφθηκε το Μεσολόγγι τις ημέρες των Χριστουγέννων κυρίως για απολαύσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο στολισμός.

Ο δήμος με τη στήριξη χορηγών φρόντισε φέτος να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας με τα λαμπιόνια, τα φώτα, το παγοδρόμιο, τα παιχνίδια, τους Αη - Βασίληδες και τους ξυλοπόδαρους, σε πολλές Δημοτικές Κοινότητες. Η κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου δέχθηκε...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 29/12 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή κατεβάστε ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις που θέλετε εδώ

Σελίδα 1 από 36

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία