Αγγελίες    Επικοινωνία

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται το δεύτερο μέρος του Θεατρικού Σεμιναρίου, αυτό της Κινησιολογίας.
Ακολουθεί η Υποκριτική / Δραματολογία και Σημειολογία θεατρικού κειμένου από 5 Δεκεμβρίου, σε 6 διδακτικές ώρες την εβδομάδα και πρακτική άσκηση στην σκηνή του Σπουδαστηρίου. Οι εγγραφές για το τμήμα ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου καθημερινά από τις 6 το απόγευμα.

Δυο πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα πολλαπλών παραστάσεων και εκδηλώσεων της Φραντζέσκας Ιωαννίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη περί ετυμολογίας και μουσικότητας της ελληνικής γλώσσας από την Ελένη - Ωρείθυια Κουλιζάκη, ενώ την επομένη, Κυριακή και ώρα 11:30 η ίδια θα παρουσιάσει διαδραστικό δρώμενο με παιχνίδια και κάρτες από το ομώνυμο βιβλίο "Ετυμολογίες με κάρτες" και παράλληλα θα γίνουν μουσικοκινητικές δραστηριότητες για την εξοικείωση των παιδιών με την ετυμολογία.

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά.

Το βιογραφικό σημείωμα της Ελένης - Ωρείθυιας Κουλιζάκη: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, κατάγεται από τα Χανιά Κρήτης και διαμένει στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως καθηγήτρια από το 2008 διδάσκοντας ετυμολογία, φιλοσοφία, ποίηση, και μυθολογία σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Έχει δημιουργήσει μία πρωτότυπη μέθοδο εκμαθήσεως ετυμολογίας για παιδιά μέσω χαρτοκοπτικής, ζωγραφικής, δημιουργικών κατασκευών και άλλων δραστηριοτήτων. Αρθρογραφεί σε περιοδικά φιλοσοφικού ενδιαφέροντος και έχει δημιουργήσει ένα ιστολόγιο εκμαθήσεως ετυμολογίας (" Έτυμον Ελληνικής Γλώσσης").

Στην αίθουσα παραστάσεων και πολλαπλών χρήσεων θα πραγματοποιηθεί το Opening Party της θεατρολόγου, Φραντζέσκας Ιωαννίδη, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Το μουσικό σχήμα «Μέτοικοι live» θα τραγουδήσουν και υπόσχονται να διασκεδάσουν το κοινό.

Το νέο της Σπουδαστήριο Τεχνών βρίσκεται στην οδό Χρήστου Καψάλη 6.

Η τιμή εισόδου θα είναι στα 5 ευρώ και η ώρα έναρξης στις 19:30 μ.μ.

Τηλ. επικοινωνίας: 6989 19 59 12

Γαμπρός ο Νίκος Μουρκούσης

Την εκλεκτή της καρδιάς του Φραντζέσκα Ιωαννίδη παντρεύτηκε ο γνωστός γιατρός και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Μεσολογγίου Νίκος Μουρκούσης.

Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα σε στενό κύκλο και προσκεκλημένοι ήταν οι συγγενείς και λίγοι φίλοι του ζευγαριού. Κουμπάρα ήταν η Νίκη Στεργιάννη, καθηγήτρια γυμναστικής στο Μεσολόγγι.

Η ΑΙΧΜΗ εκφράζει στους νεόνυμφους τις θερμότερες ευχές της για βίον ανθόσπαρτο και κάθε ευτυχία.

Ένα ακόμη πτυχίο, εκείνο της «Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών», της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, απονεμήθηκε στη γνωστή συμπολίτισσά μας, Ηθοποιό - Θεατρολόγο, καθηγήτρια Θεατρικής Παιδείας και ιδρύτρια του Θεατρικού Σχήματος ΘΕΑ.Σ.Ε. Μεσολογγίου, κα Φραντζέσκα Ιωαννίδη.

Η τελετή ορκομωσίας έλαβε χώρα την 28η Ιουλίου 2014 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γιώργου Παναγιωτάκη και ο βαθμός πτυχίου είναι 8,24 «Λίαν Καλώς».

Η εφημερίδα μας συγχαίρει.

   

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία