Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο ίδιος ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ανέλαβε την προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ενώ προτάθηκαν και εκλέχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Λύρος πρότεινε τα 4 υπόλοιπα μέλη και τους αναπληρωματικούς, όπως προβλέπει ο νόμος. Εκτός από τον ίδιο που θα είναι ο νέος πρόεδρος, προτάθηκαν ως τακτικά μέλη οι: Σπύρος Βασιλείου, Φωτεινή Τσιλιμέκη – Μαντζουράτου, Πηνελόπη Σαρδελή – Παπαγιαννοπούλου και Παναγιώτης Μυλωνάς. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Σπύρος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Βρέττας, Διονυσία Προμπονά, Ελένη Ιωάννου και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Ως τακτικό μέλος επίσης ορίζεται ο εκάστοτε Λιμενάρχης που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Νεκτάριος Μελιάδης, που θα αναπληρώνεται από την Κυριακή Σκανδάλου. Αντιπρόεδρος ορίστηκε η κα Σαρδελή.

Η αντιπολίτευση σύμφωνα με τον νέο νόμο δικαιούται τα 2/5 των μελών του Δ.Σ. που στην περίπτωση του Μεσολογγίου μεταφράζεται σε ένα μέλος. Ο Νίκος Καραπάνος από την δική του παράταξη πρότεινε τον εαυτό του και ως αναπληρωματικό τον Χρήστο Τέγα. Όμως έγινε πρόταση και από την παράταξη του Παντελή Σκαρμούτσου. Ως τακτικό πρότεινε τον Πάνο Παπαδόπουλο και ως αναπληρωματικό τον Πάνο Νούλα.

Έτσι έγινε ψηφοφορία, κατά την οποία ο Ν. Καραπάνος, πήρε 7 ψήφους, ο Χ. Τέγας 5, ο Π. Παπαδόπουλος 3 και ο Π. Νούλας καμία. Παρόλο που ο δήμαρχος είχε το δικαίωμα να προτείνει και ένα μέλος από την αντιπολίτευση δεν το έκανε για την παράταξη του κ. Σκαρμούτσου που τον στήριξε για την εκλογή του την δεύτερη Κυριακή, γι’ αυτό και προτάθηκε ο Π. Παπαδόπουλος.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Μεσολογγίου:

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου στο   «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου». Τα καθήκοντα Προέδρου του Νομικού Προσώπου αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν των αρχαιρεσιών που έγιναν κατά τη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου προέκυψε η νέα διοίκηση και τα μέλη της ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Νικολακόπουλος

Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Νίνης

Γενικός γραμματέας: Δημήτρης Τριαντάφυλλος

Ταμίας: Αλκιβιάδης Καλύβας

Μέλη: Βάσω Γκασούκα, Σπυριδούλα Ντάνου, Παναγιώτης Σαμαλέκος.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Σ. ΛΕΩΝ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Έπειτα από πέντε χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, η ΑΕ Μεσολογγίου επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα μας πλέον κοσμεί με την παρουσία της τη φετινή Γ’ Εθνική.

Σε πείσμα των καιρών, των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και με γνώμονα την αγάπη μας για το «Κανόνι», μπαίνουμε αρωγοί ώστε να θωρακίσουμε την 88χρονη ιστορία και το βαρύ όνομα που ακολουθεί την ΑΕΜ.

Στη προσπάθεια αυτή δε περισσεύει κανείς.

Χρειάζεται η άμεση ενεργοποίηση των φίλων της ομάδας ώστε να αποδειχτεί βιώσιμη. Είναι απαραίτητη η αληθινή και αγνή στήριξη των πολιτών του Μεσολογγίου. Ευελπιστούμε όλοι μαζί να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς και να δώσουμε χαρά και ικανοποίηση στον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Ανακοινώνουμε λοιπόν το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε εχθές Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 σε σώμα, έπειτα από τον ορισμό των μελών που έγινε κατά την Εκλογική Γενική Συνέλευση της ομάδας. Οι καταστατικές αρμοδιότητες των μελών με ομόφωνη απόφαση έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχαήλ Μπιλάλης

Αντιπρόεδρος Α': Κωνσταντίνος Θεοτοκάτος

Αντιπρόεδρος Β': Σπυρίδων Καρβέλης

Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Παπουτσόπουλος

Ταμίας: Ανδρέας Δημάκης

Γενικός Αρχηγός: Βασίλειος Κατσαγάνης

Έφορος: Παναγιώτης Δάλαρης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Μπαταργιάς

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Θεόδωρος Νικολόπουλος

Μέλη: Ιωάννης Οικονόμου, Φώτιος Παπαθανασίου, Δημήτριος Βίβας, Ιωάννης Κολοβός

Πηγή: aitosports.gr

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ η προγραμματισμένη συνάντηση των ανθρώπων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην γενική συνέλευση της Κυριακής, ώστε να μπουν μπροστά και να βγάλουν από το αδιέξοδο που οδηγούνταν η ομάδα με μαθηματική ακρίβεια ενόψει της νέας χρονιάς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα όπου και συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΜ το όποιο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο μέσα στις επόμενες ώρες.

Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε για αυτή την ώρα είναι ότι μετά από ομόφωνη απόφαση στον προεδρικό θώκο θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά ο Μιχάλης Μπιλάλης, ενώ το συμβούλιο θα είναι εννεαμελές με τέσσερα αναπληρωματικά μέλη.

Μετά τις αρχαιρεσίες ακολούθησε και εποικοδομητική κουβέντα που είχε να κάνει με τα οργανωτικά θέματα της ομάδας καθώς και τον αγωνιστικό σχεδιασμό, με πρώτο και κύριο θέμα την πρόσληψη προπονητή.

Πάνω σε αυτό το θέμα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα υπάρξει επαφή με τον άνθρωπο που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές και την οδήγησε στην επιστροφή της μετά από πέντε χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μιμηγιάννη, ενώ στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι και κάποια άλλα ονόματα τα οποία και αυτά αναμένονται να εξεταστούν.

Πηγή: aitosports.gr

Παραίτηση Μπιλάλη από την ΑΕΜ

Έχει παρέλθει αισίως μια εβδομάδα από την δεύτερη άκαρπη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε για την ΑΕΜ, και την απόφαση που είχε παρθεί τότε για την προσπάθεια ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι όποιες προσπάθειας του πρόεδρου της ομάδας Μιχάλη Μπιλάλη για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα την παραίτηση του, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες – ημέρες, όπως και ότι η ομάδα οδηγείται σε εκλογική γενική συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό.

Το μόνο σίγουρο απ ότι φαίνεται το καλοκαίρι αναμένεται πολύ θερμό για τους κανονιέρηδες που μετά από 5 χρόνια κατάφεραν να επιστρέψουν στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά κάνεις δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα καταφέρει να συμμετάσχει.

Πηγή: aitosports.gr

Πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με βάση το καταστατικό του Συλλόγου.

Η σύνθεση λοιπόν του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα έχει διετή θητεία, είναι η εξής:

Πρόεδρος: Βασιλική Μπελέκου

Αντιπρόεδρος: Επαμεινώνδας Κλάδης

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Τέγας

Ταμίας: Γιώργος Παγούρας

Μέλη: Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς, Δημήτρης Μαστροκώστας, Χρήστος Μπάκας

Αναπληρωματικός μέλος: Γιώργος Βεζύρης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Παρασκευή και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της αντρικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα μας βρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2.

 Πηγή: aitosports.gr

Σελίδα 1 από 4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία