Αγγελίες    Επικοινωνία

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα απολαύσουμε την Κυριακή στο Τρικούπειο

Σας προσκαλούμε με χαρά στην εκδήλωση αγάπης που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την εκδήλωση αυτή αγάπης, χαράς και προσφοράς θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους το Δημοτικό Ωδείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υπό τη διεύθυνση του κ. Σπύρου Χολέβα, καθώς και οι μαθητές των Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, παρουσιάζοντας μουσικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ποιήματα.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μπαζάρ με όμορφες χριστουγεννιάτικες χειροποίητες δημιουργίες κατασκευασμένες από τις νηπιαγωγούς των βρεφονηπιακών σταθμών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθώς και μπουφές με υπέροχα γλυκίσματα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των χριστουγεννιάτικων κατασκευών θα προσφερθούν στο Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η παρουσία σας θα είναι για μας τιμητική και πολύτιμη.

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου
Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία