Αγγελίες    Επικοινωνία

Ελκυστική η νέα αίθουσα αναγνωστηρίου της Βαλβείου!

Πριν από έναν χρόνο μερικοί φίλοι αποφασίσαμε ότι έπρεπε να αναλάβουμε δράση για την αναγέννηση της Βαλβείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεσολογγίου μέσα στην οποία μεγαλώσαμε. Αποκορύφωμα όλων των ενεργειών ήταν η εντυπωσιακή αναδιάταξη των χώρων της Βαλβείου Βιβλιοθήκης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ύστερα από πρόταση των Φίλων Βαλβείου Βιβλιοθήκης και την έγκριση του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Π. Μεσολογγίου.

Το πρωί του Σαββάτου, από τις 9.00 έως τις 14.00, εθελοντές, μέλη των Φίλων της Βαλβείου Βιβλιοθήκης (ΦΒΒ), με την πρόθυμη συνδρομή των Saltsinistas, προχώρησαν στην α΄ φάση της αναδιάταξης των χώρων σε σχεδιασμό και υπό την επίβλεψη του μηχανικού Βαγγέλη Ζαντέ, μέλους των ΦΒΒ, και σε συνεργασία με τον βιβλιοθηκονόμο της Βαλβείου Μιχάλη Κιτσινέλη. Στη φάση αυτή, αυξήθηκε ο χώρος του αναγνωστηρίου από 14 τμ. σε 28 τμ. και δημιουργήθηκε χώρος για Παιδική Γωνιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τη Βάλβειο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ντίνος Γιαννόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ευρύχωρο και ελκυστικό αναγνωστήριο που διαμορφώθηκε και δεσμεύθηκε για τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των χώρων (βελτίωση τεχνητού φωτισμού, έπιπλα κ.ά.) καθώς και για τον εξωτερικό φωτισμό και τη σήμανση του κτιρίου με ταμπέλες διακριτικές της λειτουργίας του.

Οι Φίλοι της Βαλβείου Βιβλιοθήκης είμαστε αισιόδοξοι ότι και με τις επόμενες φάσεις αναδιάταξης των χώρων της Βαλβείου που θα ακολουθήσουν θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των χρηστών της βιβλιοθήκης, παιδιών και ενηλίκων.

Save our Valveios! ήταν το σύνθημα της καλοκαιρινής εκστρατείας των Φίλων της Βαλβείου Βιβλιοθήκης για την αναγέννηση της δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μας. Στο βίντεο που ετοίμασαν οι Saltsinistas αποτυπώνοντας τις εργασίες του Σαββάτου φαίνεται καθαρά ότι όλοι μαζί μπορούμε! Τους ευχαριστούμε θερμότατα για την αυθόρμητη συνεργασία, την πρακτική βοήθεια, τον χρόνο και το δημιουργικό κέφι τους.

Media

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία