Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Ελένη - Ωρείθυια Κουλιζάκη στο Σπουδαστήριο Τεχνών!

 

Δυο πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα πολλαπλών παραστάσεων και εκδηλώσεων της Φραντζέσκας Ιωαννίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη περί ετυμολογίας και μουσικότητας της ελληνικής γλώσσας από την Ελένη - Ωρείθυια Κουλιζάκη, ενώ την επομένη, Κυριακή και ώρα 11:30 η ίδια θα παρουσιάσει διαδραστικό δρώμενο με παιχνίδια και κάρτες από το ομώνυμο βιβλίο "Ετυμολογίες με κάρτες" και παράλληλα θα γίνουν μουσικοκινητικές δραστηριότητες για την εξοικείωση των παιδιών με την ετυμολογία.

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά.

Το βιογραφικό σημείωμα της Ελένης - Ωρείθυιας Κουλιζάκη: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, κατάγεται από τα Χανιά Κρήτης και διαμένει στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως καθηγήτρια από το 2008 διδάσκοντας ετυμολογία, φιλοσοφία, ποίηση, και μυθολογία σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Έχει δημιουργήσει μία πρωτότυπη μέθοδο εκμαθήσεως ετυμολογίας για παιδιά μέσω χαρτοκοπτικής, ζωγραφικής, δημιουργικών κατασκευών και άλλων δραστηριοτήτων. Αρθρογραφεί σε περιοδικά φιλοσοφικού ενδιαφέροντος και έχει δημιουργήσει ένα ιστολόγιο εκμαθήσεως ετυμολογίας (" Έτυμον Ελληνικής Γλώσσης").

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία