Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολόγγι: Ακόμη δύο παραστάσεις από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από τo θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» δύο ακόμα παραστάσεις Παρασκευή 11.01.2019 και ώρα 21:00 και Σάββατο 12.01. και ώρα 20:00 με το έργο του Τζον Πρίσλεϊ «Το Μπαρ: Το ρόδο και η κορώνα» στο ζεστό και φιλόξενο χώρο «Ρέπλικα» επί της οδού Κύπρου και Κασολαίων στο Μεσολόγγι.

Ήδη δύο παραστάσεις έγιναν την Παρασκευή 28.12.2018 και Σάββατο 29.12.2018 και αγκαλιάστηκαν από το κοινό της πόλης.

Το μονόπρακτο έργο του Τζον Πρίσλεϊ «ΤΟ ΜΠΑΡ: ΤΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ» διαδραματίζεται στην Αγγλία κατά την περίοδο του μεσοπολέμου, αλλά θα μπορούσε να διαδραματιστεί σε οποιαδήποτε χώρα της ‘πολιτισμένης’ Δύσης, οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Ένα έργο τόσο διαχρονικό, γιατί είναι βαθιά ανθρώπινο.

Έξι απλοί άνθρωποι, με διαφορετικό ‘τύπο’ (χαρακτήρα) ο καθένας συναντιούνται ένα βράδυ σ’ ένα μπαρ. Η συζήτησή τους είναι μια καθημερινή συζήτηση, που όμως μας αφήνει να καταλάβουμε αρκετά στοιχεία για τον καθένα, όπως και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή. Και ξαφνικά, αυτή η ‘χαραμάδα’ ζωής, παίρνει διαστάσεις. Γίνεται ολόκληρη η Ζωή και τα πάντα ανατρέπονται. Ο άνθρωπος θέλει να ζήσει με όλο του το είναι, ό,τι κι αν κρύβει αυτό. Ο θεατής γίνεται συμμέτοχος σ’ αυτό και ερωτήματα υπαρξιακά αναδεικνύονται.

Διανομή (με σειρά εμφάνισης)

Κύριος Στόουν: Λεωνίδας Αρβανίτης

Κυρία Ρίντ: Ευαγγελία Γαλαζιά

Πέρσι Ράντλ: Άγγελος Σταμάτης

Άιβι Ράντλ: Ελένη Συντίλα

Μέι Πεκ: Γεωργία Σπυροπούλου

Χάρι Τούλι: Απόστολος Σιάμος

Άγνωστος: Ελένη Καρανικόλα -Τσουβέλα

Σκηνοθεσία: Διονυσία Ολιβώτου

Τεχνική Ομάδα: Ελένη Λύρου, Άννα Παυλονικολάου, Βούλα Κολιοπούλου, Βάσω Παπανικολάου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Δημήτρη Καππέ για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία καθώς και τις εκπαιδευόμενες του Τμήματος Αισθητικής και Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου με επικεφαλής την καθηγήτρια κα Μπέτυ Ιωάννου που επιμελήθηκαν το μακιγάζ.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, για τις προσεχείς παραστάσεις, ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο κατάστημα Οπτικών Απόστολος Σιάμος (Χαριλάου Τρικούπη 14) και σε ωράριο καταστημάτων.

Καλή χρονιά!

Εκ του Δ.Σ.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία