Αγγελίες    Επικοινωνία

Στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων στο Λονδίνο η Ρ. Φλώρου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Ροδάνθη Φλώρου, παραβρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων στο Λονδίνο, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Από την εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Λονδίνου (Lykion Ton Hellinidon) στο The Royal Thames Yacht Club, για το Christmas Champagne Afternoon Tea και τον εορτασμό των 40 Χρόνων λειτουργίας του.

Στην θαυμάσια εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Εφοπλιστικής Κοινότητας, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Δημήτριος Καραμήτσος- Τζιράς με την σύζυγό του βραβευμένη Φωτογράφο, κ. Μαργαρίτα Μαυρομιχάλη, ο ιερατικός Προϊστάμενος της Αγίας Σοφίας, Αρχιμανδρίτης κ.κ. Θεωνάς Μπακάλης και άλλοι επιφανείς ομογενείς. Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Soula Moraitis και μέλη της Χορωδίας και του Χορευτικού του Λυκείου, παρουσίασαν μία ωραία μουσικοχορευτική παράσταση.

Πηγή: Από τη σελίδα στo facebook
Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία