Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο «Ιωσήφ Ρωγών» στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών & Ορχηστρών Θεσ/νίκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την μεγαλύτερη και πιο σημαντική, έως τώρα, παράσταση καλείται να δώσει ο Μ.Ο.Μ. «Ιωσήφ Ρωγών» στο Μέγαρο Μουσικής στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών Ελλάδος.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 ο Μ.Ο.Μ. «Ιωσήφ Ρωγών» θα παραστεί στο Μέγαρο Μουσικής μεταξύ πολλών και αξιόλογων φιλαρμονικών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Σε συνεργασία με την λυρική τραγουδίστρια Γεωργία Τριανταφύλλου η φιλαρμονική ορχήστρα του Μεσολογγίου θα παρουσιάσει ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα από το ρεπερτόριο του Μάνου Χατζιδάκι.

Πριν την έναρξη του φεστιβάλ θα υπάρξει μια μικρή παρουσίαση των φιλαρμονικών, εκεί που η φιλαρμονική μας θα έχει την τιμή να παίξει δύο κοινά κομμάτια με μια από τις δυο φιλαρμονικές της Κέρκυρας που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Μοναδική εμπειρία για όλα τα μέλη που θα παραβρεθούν σε αυτό το ταξίδι του συλλόγου και ιδιαίτερη τιμή για το Μεσολόγγι που θα εκπροσωπηθεί σε ένα τέτοιο πολιτιστικό γεγονός.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία