Αγγελίες    Επικοινωνία

Ένα νέο κέντρο μυεί τους μαθητές στη γαλλική γλώσσα & κουλτούρα! (φωτορεπορτάζ)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών "Le Petit Paris"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μια εξαιρετική νέα επαγγελματική προσπάθεια υλοποιήθηκε αυτόν τον καιρό στο Μεσολόγγι και ακούει στο όνομα “Le petit Paris” (το μικρό Παρίσι).

Η καθηγήτρια Γαλλικής φιλολογίας, πτυχιούχους του Παν/μίου Αθηνών, Βασιλική Σιδηρά δημιούργησε τον δικό της ζεστό χώρο στο κέντρο του Μεσολογγίου όπου θα διδάσκει με κάθε σύγχρονο μέσο την γλώσσα του έρωτα, τα Γαλλικά, στους μαθητές του Μεσολογγίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας είναι κατά κάποιο τρόπο συνέχεια του φροντιστηρίου Γαλλικών της Πόλλυς Αλετρά, την μαγιά και την αύρα της οποίας φιλοδοξεί να μπολιάσει η Βασιλική καθώς θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο…

Πριν λίγο έγιναν τα εγκαίνια παρουσία πολλών φίλων της καθηγήτριας και της οικογένειάς της οι οποίοι μας δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το μεράκι και τις πινελιές που μπήκαν στο Κέντρο ώστε να γίνει ελκυστικό και πολύ ευχάριστο στους μαθητές.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος και μέλη της νέας δημοτικής αρχής, η πολιτευτής Γωγώ Μπόκα και πολλοί άλλοι ενώ στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά.

Καλές δουλειές και από εμάς σε μια πόλη που χρειάζεται περισσότερες επαγγελματικές προσπάθειες.

Πληροφορίες: Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού 19 & Νότη Μπότσαρη, Μεσολόγγι. Τηλ. 6971 568887

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία