Αγγελίες    Επικοινωνία

Είχε να λέει ο Ηλίας Βρεττός για το “Al Vento”

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Άκρως εντυπωσιασμένος από την επίσκεψή του στο All day cafe | bar | restaurant «Al Vento” έμεινε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας πριν από την συναυλία θέλησε να επισκεφθεί κάποιο μαγαζί για να δειπνήσει. Του πρότειναν το κατάστημα του Μάριου Σακιριανού στο λιμάνι και όπως είπε σε συνεργάτη της ΑΙΧΜΗΣ έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις...

Ο Ηλίας κάθισε μέσα με τον ατζέντη του για να φάνε και να χαλαρώσουν λίγο πριν την μεγάλη συναυλία. Όπως μάθαμε το μενού περιελάμβανε μπουρεκάκια, την νοστιμότατη σαλάτα healthy (ανάμεικτα λαχανικά, φιλέτο κοτόπουλο, τραγανά κρουτόν, φρέσκια πιπεριά Φλωρίνης, καρύδι και βινεγκρέτ βαλσάμικου) και για κυρίως χοιρινό εσκαλόπ σε σάλτσα από δενδρολίβανο, μουστάρδα και μπέρμπον.

Οι εντυπώσεις ήταν άριστες και δήλωσε στους ιδιοκτήτες εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του φαγητού, την εξυπηρέτηση και το συνολικό πακέτο που προσφέρει το μαγαζί για μια τέτοια μικρή πόλη. 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία