Αγγελίες    Επικοινωνία

Ένα λαμπερό ζευγάρι ένωσε τις ζωές του για πάντα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

  Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 19/10/2017

 

Mέρα χαράς και ανείπωτης ευτυχίας η 14η Οκτωβρίου για τον Δημήτρη και την Αναστασία καθώς ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής.

Ο Δημήτρης Σερακιώτης από το Νεοχώρι και η Αναστασία Μεταξούλη από την Κατοχή παντρεύτηκαν και άρχισαν και επισήμως την κοινή τους ζωή κάνοντας τους οικείους τους πολύ χαρούμενους. Η αγάπη και το πάθος για μια όμορφη ζωή καθρεφτίζονταν στα πρόσωπά τους και το μεταλαμπάδευσαν στους εκατοντάδες καλεσμένους σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωΐ.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο συμπολίτης μας καθηγητής Πανεπιστημίου, Ανδρέας Α. Νικολοβγένης και μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί του Μεσολογγίου όπου όλος ο κόσμος το χάρηκε με την ψυχή του, χόρεψε και στάθηκε δίπλα στην μεγάλη χαρά των δύο παιδιών.

Ο Δημήτρης είναι μεταξύ άλλων και τακτικός συνεργάτης της ΑΙΧΜΗΣ οπότε η χαρά είναι και για εμάς μεγάλη. Ευχόμαστε στον γαμπρό και την γλυκιά (πλέον) σύζυγό του Αναστασία τα καλύτερα, βίον ανθόσπαρτον με πολλούς απογόνους...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία