Αγγελίες    Επικοινωνία

Νέο κοτοπουλάδικο... tis mamas με την εγγύηση της «Κοντοχρήστος»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σε μια γνώριμη θέση, αλλά σε μεγαλύτερο και ομορφότερο χώρο θα βρίσκετε από σήμερα τα πάντα γύρω από το κοτόπουλο σε έτοιμο πακέτο για το σπίτι.

Με το brand “tis mamas” η εδώ και χρόνια δραστηριοποιούμενη και στο Μεσολόγγι «Κοντοχρήστος - Κοτόπουλα Ναυπάκτου» πραγματοποίησε επέκταση στο χώρο του έτοιμου φαγητού. Προσφέροντας νόστιμες γευστικές επιλογές με βάση - τι άλλο - το κοτόπουλο, το νέο κατάστημα επί της Χαρ. Τρικούπη και Ράγκου εγκαινιάστηκε πριν από λίγη ώρα παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τους ιερείς π. Σταύρο και π. Ιγνάτιο (από το μοναστήρι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος) και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, πελάτες της επιχείρησης και όχι μόνο, ο πρώην αντινομάρχης Χ. Κουτσοσπύρος, ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς κ.α.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Γρ. Κοντοχρήστος αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των τροφίμων και τόνισε πως υπάρχουν πολλές ιδέες που θα παρουσιάζονται σιγά – σιγά στον πελάτη. Γνωστοποίησε επιπρόσθετα ότι αυτό είναι το πολλοστό κατάστημα που ανακαινίζεται και επεκτείνεται και ακολουθούν και άλλα ανά την Ελλάδα καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται και με την μέθοδο του Franchising. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, τέλος, τους γιους του Παναγιώτη και Ανδρέα που παίρνουν τα ηνία σταδιακά, αλλά και τον υπεύθυνο ανάπτυξης δικτύου Μάνο Βιτζηλαίο.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία