Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι... «Ποδηλατοδράσεις» στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterΣτο Μεσολόγγι βρέθηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η γνωστή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Ποδηλατοδράσεις» με την Αφροδίτη Σημίτη.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, με πραγματικό ποδηλατικό περιεχόμενο και ενδιαφέρον, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσολογγίου ανέδειξε τη σχέση που έχει το ποδήλατο με το Μεσολόγγι και πρόβαλε εικόνες από τα μνημεία και τα αξιοθέατα που υπάρχουν στην πόλη. Στο πλαίσιο της εκπομπής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ποδηλατοβόλτα μέσα στην πόλη, με την συμμετοχή δεκάδων ποδηλατών και σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία. Στη συνέχεια έλαβαν χώρα διάφορες δραστηριότητες με το ποδήλατο και εκμάθηση μικρών παιδιών και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους ποδηλάτες.

Η εκπομπή αυτή ήταν πραγματικά μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξει το Μεσολόγγι σε όλη την Ελλάδα, γιατί ονομάζεται η πόλη του ποδηλάτου.

ΑΝΘΗ ΜΙΜΗ
Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία