Αγγελίες    Επικοινωνία

Να ζήσετε!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το περασµένο Σάββατο ο Δηµήτρης Σακελλάρης και η Αντιγόνη Τρούπου για να ξεκινήσουν την καινούργια τους ζωή ενώπιον των γονιών τους, συγγενών και φίλων.

Ο γάµος έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Δηµητρίου και πολλοί ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν για να τιµήσουν τα παιδιά και να τους ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον». Η νύφη συνοδευόµενη από τον πατέρα και τον αδελφό της έφτασε στην εκκλησία λαµπερή και κοµψή χαρίζοντας χαµόγελα σε όλους. Εκεί την περίµενε ο γαµπρός αλλά και η κουµπάρα Γεωργία Κόλλια, φίλη και συµφοιτήτρια της νύφης. Η χαρά όλων ήταν οφθαλµοφανής.

Μετά το µυστήριο, τις ευχές και την απαραίτητη φωτογράφηση ήρθε η σειρά του γλεντιού σε όµορφο µαγαζί του Μεσολογγίου. Οι χοροί κράτησαν µέχρι πρωίας µε τους νεόνυµφους να δίνουν τον τόνο. Εξαιρετικό ήταν το ζεϊµπέκικο του γαµπρού αλλά και οι φιγούρες της νύφης.

Στα δύο παιδιά ευχόµαστε ολόψυχα να ζήσουν ευτυχισµένα και καλούς απογόνους.

 

στείλτε μας και εσείς φωτογραφίες από το γάμο σας ή την βάφτιση του παιδιού σας και θα δημοσιευθούν σε επόμενη έκδοση της ΑΙΧΜΗΣ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία