Αγγελίες    Επικοινωνία

Graffiti για Γκίνες στο Μεσολόγγι…

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 25/04/2019

 

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες θα μπει το τεράστιο γκράφιτι που δημιουργήθηκε σε τοίχο κτιρίου στην είσοδο του Μεσολογγίου.

Όταν μετακόμισε η επιχείρηση που βρισκόταν στο διπλανό οικόπεδο, αποκαλύφθηκε ένας γυμνός, λευκός τοίχος που προκάλεσε την φαντασία των γκραφιτάδων, η οποία δούλεψε και με την συνεργασία πολλών ανθρώπων βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όταν ο Τρικαλινός graffiti writer-artist Ανθ/ρχος Λ.Σ. Γεώργιος Παπαγεωργίου - 31stillwriting, είδε τον τοίχο αυτόν σαν έναν τεράστιο καμβά, οραματίστηκε ένα μοναδικό graffiti το οποίο, στην ουσία, αφιερώνεται σε όλη...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 25/04 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα.

Να δοκιμάζω διαρκώς νέες τεχνικές και να πειραματίζομαι με τα όρια τόσο τα δικά μου, όσο και της ομάδας μου. Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που προκύπτει μία νέα ιδέα και ξεκινάμε την υλοποίησή της, ενθουσιάζομαι! Ακριβώς αυτό συμβαίνει και τώρα! Η αφορμή; Ένα ολοκαίνουργιο project το οποίο αποδεικνύει περίτρανα πως όταν υπάρχει φαντασία, συνεργασία και όρεξη για δημιουργία, όλα μπορούν να συμβούν! Όλα ξεκίνησαν από μία απλή μετακόμιση μιας μεγάλης επιχείρησης, η οποία έγινε η αιτία να αποκαλυφθεί ένας τεράστιος τοίχος στην είσοδο του Μεσολογγίου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά όταν ένας άνθρωπος των τεχνών βλέπει έναν τέτοιο τοίχο, θαρρεί πως βλέπει μπροστά του έναν ολόλευκο καμβά. Αυτό συνέβη και στη δική μας περίπτωση: Ο Τρικαλινός graffiti writer-artist ΑΝΘ/ΡΧΟΣ Λ.Σ. Γεώργιος Παπαγεωργίου – 31stillwriting, είδε τον τοίχο αυτόν σαν έναν τεράστιο καμβά και οραματίστηκε ένα μοναδικό graffiti το οποίο -στην ουσία- θα αφιερωνόταν σε όλη την τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου, αλλά και σε κάθε επισκέπτη που θα το αντίκρυζε κάθε φορά που θα επισκεπτόταν τον τόπο μας.

Και κάπως έτσι, ξεκίνησε μία ιδιωτική πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων προκειμένου να δημιουργηθεί στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου το μεγαλύτερο laser cut dot stencil graffiti στον κόσμο! Τι θέμα θα είχε; Ο βραβευμένος φωτογράφος Νίκος Σιάμος ανέλαβε να μας δώσει την έμπνευση που χρειαζόμασταν, δείχνοντάς μας το φωτογραφικό λεύκωμά του. Σε αυτό, υπήρχε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν απλοί, καθημερινοί Μεσολογγίτες, υποδυόμενοι τους ήρωες της Εξόδου του Μεσολογγίου. Αφού έγινε η απαραίτητη επεξεργασία στη συγκεκριμένη λήψη, η εικόνα παραδόθηκε σε εμένα και την ομάδα μου προκειμένου να… αναλάβουμε δράση. Τι έπρεπε να κάνουμε; Κάτι το οποίο -πολύ απλά- δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Αυτό, δεν ήταν άλλο από το να καταφέρουμε να παντρέψουμε το graffiti με την υψηλή τεχνολογία του cnc laser cut και του stencil art και να καταλήξουμε σε ένα αισθητικό αποτέλεσμα πραγματικά ξεχωριστό: Ένα τεράστιο graffiti με dot απεικόνιση! Όποιος το βλέπει από κοντά, θα νομίζει ότι κοιτάζει άπειρες κουκίδες. Όσο απομακρύνεται, όμως, οι κουκκίδες αυτές «θα… ενώνονται» και θα συνθέτουν -τι άλλο;- την μοναδική λήψη του Νίκου Σιάμου την οποία σας ανέφερα πιο πάνω.

Χωρίς να χάνουμε καιρό, στρωθήκαμε όλοι στη δουλειά δίχως να συνειδητοποιούμε πλήρως το μέγεθος και την πρωτοτυπία αυτού που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε. Κάποιοι φίλοι και συνεργάτες, όμως, έσπευσαν να μας πληροφορήσουν ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει. Ναι, οι συγκεκριμένες τεχνικές, δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ ξανά όλες μαζί σε ένα project και μάλιστα ανάλογης έκτασης. Μας ενημέρωσαν, λοιπόν, ότι κάτι παρόμοιο, έχει γίνει στο Ντουμπάι και καλύπτει μία έκταση 11 τ.μ. Ωστόσο, πρόκειται για ένα απλό graffiti, και όχι dot. Το project του Μεσολογγίου δημιουργείται σε έναν τοίχο μήκους 13,5 μέτρων και ύψους 4 μέτρων, δλδ 54 τ.μ. ενώ το θέμα μας με dot απεικόνιση εκτείνεται σε περίπου 27 τ.μ. με 181.383 dots! Πρόκειται, δηλαδή, για το μεγαλύτερο lazer cut dot stencil graffiti στον κόσμο, η ολοκλήρωση του οποίου, μας επιτρέπει να υποβάλουμε και την υποψηφιότητά μας ως ομάδα προκειμένου να πάρουμε την πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Guinness World Record!

Μετά απ’ όλα όσα σας έγραψα, φαντάζομαι μπορείτε να καταλάβετε πόσο ενθουσιασμένος και περήφανος νιώθω. Ταυτόχρονα, όμως, αισθάνομαι και ευγνώμων μια και μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα τόσο ξεχωριστό project δίπλα σε αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και νέα παιδιά γεμάτα ενέργεια και όρεξη για δημιουργία! Βλέπετε, για την υλοποίηση του project αυτού, συνεργάζονται πολλοί περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζετε, αλλά και ολόκληρες ομάδες… Ποιοι είναι αυτοί;Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου Δημήτρης Μπούλης όπου μας παραχώρησε τον τοίχο, ένας φωτογράφος -ο Νίκος Σιάμος για τον οποίο σας μίλησα πιο πάνω- και οι graffiti writer-artist ΑΝΘ/ΡΧΟΣ Λ.Σ. Γιώργος Παπαγεωργίου – 31stillwriting και Στέλιος Ζήκας – livebydesign.gr από την όμορφη πόλη των Τρικάλων. Επίσης, οι Dinos & Panos Katsavos, Sarlis S. φοιτητής, Έκτωρας Μπλουγκούρας Vektorgraffiti & Stathis K. μαθητές 2ο Γυμνασίου Μεσολογγίου, η μοναδική #dimitriszeliosteam με τους Dimitriou G., Kakogianni A., Katsoudas K., Τσιώτα Α. αλλά και δύο αγόρια πρόσφυγες από το Cameroon ο Afanwi Neba και ο Elime Alain, φιλοξενούμενοι στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου οι οποίοι θέλησαν να συμβάλουν στο συγκεκριμένο project προσφέροντας στοιχεία από το δικό τους ταλέντο, δεδομένου ότι υπήρξαν κι εκείνοι σχεδιαστές και ζωγράφοι στη χώρα τους.
A WAY TO FREEDOM | Κάτι συμβαίνει στο Μεσολόγγι και είναι… SUPER! STENCIL
Όπως βλέπετε, πρόκειται για ένα πραγματικά μοναδικό project που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Αλέξη Αριστείδου- graffitistore.gr από Πάτρα και dize.gr και το οποίο όχι μόνο θα ομορφύνει τον τόπο μας, αλλά θα συμβάλει στην αναβίωση και τη διάδοση της ιστορίας του, με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Δημήτρης Ζέλιος
Αρχιτέκτων

Πηγή: dimitriszelios.com

Ο Ελαιώνας Ζέλιου αλλάζει…

Ο Δημήτρης Ζέλιος, έχοντας ως μοναδικό σύμμαχο την αγάπη του για την αρχιτεκτονική και την άκρως δημιουργική ομάδα του, μεταμορφώνει τον Ελαιώνα Ζέλιου σε έναν Πολυχώρο ιδανικό για όσους αγαπούν την αρχιτεκτονική, το design και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτά, είναι τα καλά νέα. Τα καλύτερα ακολουθούν και έχουν να κάνουν με τα αμέτρητα πράγματα που θα μπορεί να κάνει όποιος επισκεφτεί τον Ελαιώνα Ζέλιου από τις 18 Οκτωβρίου και μετά.

Ποια είναι αυτά; Μία περιήγηση στους εξωτερικούς χώρους του Ελαιώνα, στην καρδιά της φύσης, η οποία μπορεί να συνοδεύεται από μία πεζοπορία ή απλώς από μερικές στιγμές ξεκούρασης και απόλυτης χαλάρωσης με θέα το φθινοπωρινό τοπίο. Μία στάση για καφέ ή για μια αχνιστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι, σε ένα σκηνικό θαλπωρής – ιδανικό για χαλαρές συζητήσεις, για την ανάγνωση ενός βιβλίου, ακόμα και για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με φόντο το τζάκι. Κι αν κάποιος πεινάσει; Τότε, μπορεί να γευματίσει ή να δειπνίσει επιλέγοντας κάποια από τα σπιτικά πιάτα που μαγειρεύονται καθημερινά με ολόφρεσκα αγνά υλικά στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του εστιατορίου. Τόσο το γεύμα, όσο και το δείπνο μπορούν κάλλιστα να συνοδεύονται και από ένα ποτήρι κρασί. Περισσότερες από 100 διαφορετικές ετικέτες βρίσκονται στο… μυστικό κελάρι του Ελαιώνα Ζέλιου και περιμένουν να κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την κάθε στιγμή των επισκεπτών.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ! Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους του συγκροτήματος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα υπερσύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο showroom στο οποίο θα μπορούν να γνωρίσουν και να αποκτήσουν κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες του γνωστού αρχιτέκτονα, αλλά και να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση προκειμένου να ανανεώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους. 

Πλέον, τόσο η επίσκεψη, όσο και η διαμονή στον Ελαιώνα Ζέλιου αποκτά άλλη διάσταση μια και, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τη βόλτα με τις αγορές τους, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τα προϊόντα, αφού κάθε αντικείμενο το οποίο βρίσκεται τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους αποτελεί δημιούργημα του Δημήτρη και της ομάδας του.

Μάλιστα, έχει σχεδιαστεί στον ίδιο ακριβώς χώρο, αφού πλέον στον Ελαιώνα Ζέλιου στεγάζεται και το αρχιτεκτονικό γραφείο στο οποίο  σχεδιάζονται και στη συνέχεια κατασκευάζονται τα έπιπλα Dimitris Zelios, αλλά και τα ξεχωριστά αντικείμενα DIZE.

Οι νέες αυτές προσθήκες, έχουν γίνει με έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο, ο οποίος διαφυλάσσει τον χαρακτήρα του Ελαιώνα Ζέλιου και καταφέρνει να παντρέψει την παραδοσιακή του υπόσταση με τη νέα ανανεωμένη και μοντέρνα διάστασή του.

Το αποτέλεσμα; Ένας ιδιαίτερος χώρος ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω του και να ομορφύνει την καθημερινότητα όσων περάσουν την πόρτα του και θελήσουν να εξερευνήσουν τα μονοπάτια του. Όλα αυτά, πάντα με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, στόχος του οποίου είναι ο κάθε επισκέπτης να νιώθει σαν στο σπίτι του, αλλά και να βρίσκει ό,τι χρειάζεται προκειμένου φεύγοντας να μπορεί να μεταμορφώσει και τον δικό του χώρο.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:

Από Τετάρτη έως Σάββατο, 12.30-23.00

Κυριακή, 10.00-16.00

____________

*Λίγα λόγια για τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο: Ο Δημήτρης Ζέλιος γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και μετανάστευσε στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με την αρχιτεκτονική και το σχέδιο επίπλων, ενώ μεγαλώνοντας αποτέλεσε ενεργό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης Thermozel. Η επιχείρηση δεν άργησε να επεκταθεί παγκοσμίως στέλνοντας τα προϊόντα της ακόμα και στις πιο μακρινές χώρες όπως π.χ. την Αυστραλία ή τη Σαουδική Αραβία. Ο Δημήτρης, αποφασίζει να μετατρέψει την αγάπη του για την αρχιτεκτονική και το σχέδιο σε επάγγελμα. Ξεκινάει σπουδές αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο De Montfort στο Leicester της Αγγλίας όπου λαμβάνει το B.A. και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμά του στην Αρχιτεκτονική. Αυτό το 5ετές πρόγραμμα, του επιτρέπει όχι μόνο να σπουδάσει εκτός Ελλάδας, αλλά και να αποκτήσει νέες προοπτικές στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Τα μετέπειτα ταξίδια του σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στη διεύρυνση της προοπτικής του στον τομέα της αρχιτεκτονικής. Το e-shop DIZE και ο Ελαιώνας Ζέλιου δεν αργούν να έρθουν και να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα projects, αποδεικνύοντας πως όταν κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει, το κάνει καλά.

 

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 12/04/2018

 

Με αφορμή την έκθεση τοπικών προϊόντων του δήμου Μεσολογγίου σχεδίασε και κατασκεύασε πρωτότυπα παγκάκια, κάδους απορριμάτων και πολύχρωμες βάσεις ποδηλάτων, θέλοντας να δώσει έναν ευχάριστο τόνο σε κάθε γωνιά της πόλης.

Εμπνευσμένα από την ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου με κυρίαρχο στοιχείο τη λιμνοθάλασσα και τις παραδόσεις της. Το παγκάκι που στηρίχτηκε στις παραδοσιακές κατοικίες «πελάδες» φαίνεται να έκλεψε τις εντυπώσεις. Σχέδια όπως φλαμίνγκο και διάφορα θαλασσοπούλια διακόσμησαν τις υπόλοιπες κατασκευές, καθώς και τα σήματα που χρησιμοποιεί ο δήμος. Δίνοντας έμφαση στην οργάνωση των ποδηλάτων, καθώς το ποδήλατο είναι το βασικότερο μέσο μεταφοράς μας. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε βάσεις ποδηλάτων όπου μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης για να χρησιμοποιούνται ελεύθερα από το κοινό.

Την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκαν δύο παγκάκια, μία ποδηλατοθήκη και ένας κάδος στην κεντρική πλατεία και μία ποδηλατοθήκη με έναν κάδο στο λιμάνι. Τα έπιπλα αυτά είναι μία δωρεά της οικογένειας Ζέλιου, κίνηση η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων.
Η εν λόγω επιχείρηση σταθερά προσανατολισμένη στην εταιρική υπευθυνότητα φροντίζει να συνεισφέρει με διάφορες δράσεις στην ευρύτερη περιοχή όπου δραστηριοποείται και προσφέρει θέσεις εργασίας.

 

Λίγα λόγια...

Ο Δημήτρης Β. Ζέλιος γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και μετανάστευσε στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία, όταν η οικογένειά του αποφάσισε να επιστρέψει στις ελληνικές ρίζες της. Από μικρή ηλικία ο Δημήτρης έδειξε το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό και την κατασκευή όπου και ασχολήθηκε με πάθος. Καθώς μεγάλωνε, έγινε πιο ενεργός μπαίνοντας στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής τζακιών, Θερμοζέλ Α.Ε.[1], η οποία σχεδιάζει και κάνει όλες τις μορφές τζακιών και είδη μπάρμπεκιου.

Με τη φλόγα όλο και να μεγαλώνει για το σχεδιασμό και την κατασκευή, ο Δημήτρης αποφάσισε στα 18 να κάνει αυτό που αγαπάει επάγγελμα, σπουδάζοντας αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο De Montfort στο Leicester Αγγλίας, όπου απέκτησε τίτλους Προπτυχιακού αλλά και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Αρχιτεκτονική. Αυτό το 5ετές πρόγραμμα του επέτρεψε όχι μόνο να μελετήσει έξω από την Ελλάδα, αλλά και να αποκτήσει νέες προοπτικές σχετικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή.

Τελειώνοντας της σπουδές του γύρισε στην Ελλάδα και δημιούργησε το αρχιτεκτονικό γραφείο ZELIOS art + design[2] για την παροχή αρχιτεκτονικών υπηρεσιών. Λίγα χρόνια αργότερα ανέλαβε ως Διευθύνων Σύμβουλος το εργοστάσιο κατασκευής τζακιών και είδη Barbecue, Θερμοζέλ Α.Ε. Ενώ το 2016 ξεκινάει δύο νέες επιχειρήσεις στο χώρο του design -την DIZE και την DimitrisZelios- κατασκευάζοντας έπιπλα και διακοσμητικά με βασικό υλικό το μέταλλο.

Η Dize σχεδιάζει και παράγει μεταλλικά διακοσμητικά και χρηστικά μικροαντικείμενα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου www.dize.gr. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη είτε να επιλέξει από την standard γκάμα προϊόντων της είτε να φτιάξει τα δικά του σχέδια σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και το δικό του γούστο.

Ο DimitrisZelios είναι μία ομάδα σχεδιαστών με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο που δραστηριοποιείτε στο χώρο τον επίπλων και κατασκευών ανεξαρτήτως μεγέθους από μία μεγάλη ποικιλία υλικών όπως μέταλλο, ξύλο, γυαλί, plexiglass, μάρμαρο, πέτρα αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί για να παραχθεί ένα προϊόν. Μοναδικές custom made κατασκευές ιδανικές για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό χώρο με δυνατότητα παραγωγής από ένα έως όσα κομμάτια επιθυμείτε. www.dimitriszelios.com  

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ηγετική θέση στο χώρο του τζακιού
Δύο νέες εταιρείες δραστηριοποιούμενες στο design

 

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 06/10/2016

 

Η ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. ολοκλήρωσε για 7η συνεχόμενη φορά την καθιερωμένη πλέον παρουσίαση των προϊόντων της στους συνεργάτες της. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της.

Παράλληλα με την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η γιορτή της ΘΕΡΜΟΖΕΛ για τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας και ηγετικής θέσης στο χώρο του τζακιού και ψησταριάς. Μια λαμπρή πορεία, με στοιχεία και υποδομή για μια καλύτερη πορεία.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή, η Θερμοζέλ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε επαγγελματίες, από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, τις νέες τεχνολογίες στο χώρο του τζακιού, την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων καθώς και τους ελέγχους ποιότητας που εφαρμόζουμε σε κάθε στάδιο παραγωγής. Έγινε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής των ενεργειακών τζακιών, παραδοσιακών τζακιών, ψησταριών, φούρνων και του αυτόνομου χυτηρίου. Παρουσιάστηκε η νέα σειρά των ενεργειακών τζακιών για τη σεζόν του 2017 και έγινε ιστορική αναδρομή της πορείας της ΘΕΡΜΟΖΕΛ για τα 30 χρόνια ιστορίας.

Η χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων για την παραγωγή, η αδιάκοπη προθυμία για βελτίωση και αύξηση της ποιότητας, η ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους πιο έμπειρους και ικανούς συνεργάτες μάς καθιστά από τις πιο ανταγωνίσιμες εταιρείες στο χώρο του τζακιού στην Ελλάδα.

Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια υπήρχαν και οι δύσκολες στιγμές όπως αυτή της κρίσης, που κατά την περίοδο 2009 - 2015 είχε αισθητή μείωση του τζίρου καθώς και του προσωπικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2007 η ΘΕΡΜΟΖΕΛ απασχολούσε 35 άτομα προσωπικό και έφτασε το 2012 να έχει μόλις 14 άτομα. Τώρα με τη διαχείριση της δεύτερης γενιάς η εταιρεία έχει ανέλθει στις 32 θέσεις εργασίας και σιγά σιγά προσπαθεί να καλύψει τις ζημιές της κρίσης.

Το 2016 είναι σταθμός για την ΘΕΡΜΟΖΕΛ, γιατί αφενός μεν, κατάφερε μέσα σε 30 χρόνια να κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του τζακιού, αφετέρου δε, δημιουργήθηκαν δύο νέες εταιρείες στον χώρο του design. Η μία είναι η DIZE (www.dize.gr), η οποία κατασκευάζει διακοσμητικά αντικείμενα από μέταλλο, ενώ η δεύτερη που φέρει την επωνυμία Dimitris Zelios (www.dimitriszelios.gr), δημιουργεί custom made προϊόντα για το χώρο του HO.RE.CA.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/07/2016


Ένα, κατά γενική ομολογία, από τα πιο καλοστημένα περίπτερα στην Αναπτυξιακή Έκθεση του Μεσολογγίου, ήταν του αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου.

O Δημήτρης έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό μια ομάδα έμπειρων μηχανικών και σχεδιαστών, την Dize, που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της παραγωγικής υπηρεσίας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κοπής υλικών τεχνολογίας Laser cut και CNC για ειδικές κατασκευές. Δηλαδή κατασκευάζουν μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα εξαιρετικής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του χώρου. Σε συνεργασία με graphic designers δίνουν ζωή στα σχέδιά τους μέσα από υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, χαρτί ή plexiglass τα οποία απεικονίζονται μοναδικά ως αντικείμενα υψηλής αισθητικής.

Τα αντικείμενα που εκτέθηκαν εντυπωσίασαν τον κόσμο που στάθηκε να τα θαυμάσει και να ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες από τους σχεδιαστές. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop dize.gr όπου κάνετε τις αγορές σας μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Η dize με νέα παιδιά να την λειτουργούν, έρχεται να δώσει μια φρεσκάδα στον επιχειρηματικό κλάδο της περιοχής καινοτομώντας ώστε κάθε ιδέα να υλοποιηθεί χωρίς περιορισμούς!

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία