Αγγελίες    Επικοινωνία

Το Σάββατο 17/08 θα ζήσουμε ενα μοναδικό ταξίδι αναμνήσεων!

Ο "μύθος" της disco Barbarella, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ, θα μας μεταφέρει σε μουσικά μονοπάτια περασμένων δεκαετιών, σε τραγούδια που έχουμε λατρέψει και έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα στην μνήμη μας. 

Μαζί του ο δικός μας ΠΑΝΟΣ ΠΑΡΡΑΣ, που έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Πέτρο Μπρατάκο.

 

Χορηγός επικοινωνίας ΑΙΧΜΗ και www.aixmi-news.gr

Το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, διοργάνωσε το Σάββατο 9 Μαρτίου ένα αποκριάτικο πάρτι στο café – bar restaurant «Αλατιέρα», με στόχο να διαθέσει τα έσοδα για την προβολή της πόλης μας στο διαδίκτυο.

Αναλυτικότερα, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος χορός αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί χρήματα για τη διαφημιστική καμπάνια του Μεσολογγίου στο διαδίκτυο, διασκεδάζοντας παράλληλα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Η εκδήλωσε είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πολλοί συμπολίτες μας επέλεξαν να διασκεδάσουν το βράδυ του Σαββάτου στην «Αλατιέρα» στηρίζοντας αυτή την πρωτοβουλία. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνος Λύρος, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Βασίλειος Σπυρόπουλος, μέλη του Συλλόγου μας καθώς και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τη μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας στο πάρτι και για τη στήριξη τους προς τις προσπάθειες μας. Ευχαριστούμε, ακόμη, τους ιδιοκτήτες της «Αλατιέρας» κ. Ιωάννη και Διονύσιο Βισβίκη για την ευγενική παραχώρηση του εξαιρετικού καταστήματός τους για τον αποκριάτικο χορό μας.

Ευελπιστούμε και οι επόμενες εκδηλώσεις μας να έχουν παρόμοια συμμετοχή από τους συναδέλφους και συμπολίτες μας και να είναι εξίσου επιτυχημένες!

 

 

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ξέφρενο πάρτυ στην Αλατιέρα!

Το γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου διοργάνωσε το χθες βράδυ ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι στην «Αλατιέρα», με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για τη διαφημιστική προβολή της πόλης στο διαδίκτυο.

Έτσι πολλοί ήταν αυτοί που «αγκάλιασαν» τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία κι έσπευσαν να διασκεδάσουν στο αγαπημένο στέκι χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΛΕΩΝ εκφράζει τις ευχαριστίες της για την ευγενική χορηγία του καταστήματος «Αλατιέρα» που βρίσκεται στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες στηρίζουν από ιδρύσεως το Σύλλογό μας, ένας εκ των δύο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος, στέκονται αρωγοί ποικιλοτρόπως στην προσπάθεια του Συλλόγου μας και μας ενισχύουν κάθε χρόνο είτε εμπιστευόμενοι τα παιδιά τους συμμετέχοντας σε αθλήματα που δραστηριοποιείται ο Σύλλογος είτε με χορηγίες ενίσχυσης των αναγκών που προκύπτουν.

Θερμές ευχαριστίες σε όλη την οικογένεια.

Δύο μεγάλα πάρτυ για το σαββατοκύριακο των Αποκρεών ετοιμάζει η ΑΛΑΤΙΕΡΑ.

ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ 9/03 το μεγάλο καρναβαλικο πάρτυ" CARNEVALE A Mezzo LAGHI" !!!

Με την υποστήριξη του Γραφείου Τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικου Συλλόγου Ι.Π Μεσολογγίου.

Τα έσοδα από την προπωληση προσκλήσεων θα διατεθούν από το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την διαφήμιση της πόλης στο διάδικτυο.. Σάββατο 9/03 , είσοδος ελεύθερη.. Τιμή ποτού 6€

Και την Κυριακή 10/03 το καθιερωμένο καρναβάλικο live με τον Γιώργο Παράμερο.

Τηλ. Κρατήσεων: 2631022943

Το γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου διοργανώνει το τελευταίο Σάββατο των αποκριών (9 ΜΑΡΤΙΟΥ) και ώρα 10:30 μ.μ. Αποκριάτικο χορό στην ΑΛΑΤΙΕΡΑ all day bar, στο λιμάνι Μεσολογγίου.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την διαφημιστική προβολή της πόλης στο διαδίκτυο.

Τιμή πρόσκλησης: 10 € (Είσοδος ελεύθερη χωρίς έξτρα χρέωση) Περιλαμβάνει 1 ποτό και ένα λαχνό για μεγάλη λαχειοφόρο με πλούσια δώρα
Προπώληση εισιτηρίων:
• ΑΡΕΤΗ ΧΑΝΤΖΗ Ελευθέρων πολιορκημένων 12
• Παιχνίδια ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΗΣ Σταυροπούλου 6
• Κάβα ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Aρχ.Δαμασκηνού & Μεταξά
• Βιβλιοπωλείο ΚΟΣΣΟΒΑ Λόρδου Βύρωνος 6
• SHOE CENTER ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Σταυροπούλου 14
• Ζωοτροφές ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σπύρου Μουστακλή 29
• MAYORAL Λόρδου Βύρωνος 17
• ΝΤΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ εργαλεία Κόμβος Αγριλιάς

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία