Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Ν. Αλιάγα στο Παρίσι

Αλκηστις Πρωτοψάλτη και Νίκος Αλιάγας συναντήθηκαν στην πόλη του φωτός και ο φωτογραφικός φακός του δεύτερου απαθανάτισε τις κοινές τους στιγμές.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Αλιάγας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με τον ίδιο και την μεγάλη ερμηνεύτρια σε μια υπέροχη συνύπαρξη.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μια μοναδική συναυλία με ελληνικό χρώμα στο Παρίσι και βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει χαλαρές στιγμές με τον καλό της φίλο.

Είναι γνωστή η αδυναμία του Νίκου Αλιάγα στη φωτογραφία. Στον φακό του έχουν ποζάρει κατά καιρούς διάσημες προσωπικότητες που ξετύλιξαν μπροστά του το πιο αυθόρμητο κομμάτι της προσωπικότητάς τους.

Ο Νίκος Αλιάγας έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του: «Στο Παρίσι τώρα με την σπουδαία ερμηνεύτρια Αλκηστις Πρωτοψάλτη. Mια αυτοσχέδια φωτογράφιση. Γιατί κατά βάθος μένουμε πάντοτε παιδιά, σ'ευχαριστούμε για την υπέροχη συναυλία».

Πηγή: bovary.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία