Αγγελίες    Επικοινωνία

"Σκονισμένη" και σήμερα η Δυτική Ελλάδα
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πότε θα απαλλαγούμε από την αφρικανική σκόνη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αισθητή και σήμερα είναι η συγκέντρωηση σκόνης στην ατμόσφαιρα και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στην Πάτρα, στη Δυτική Ελλάδα και πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το meteo.gr , συνεχίζεται η παρουσία σημαντικών συγκεντρώσεων σκόνης πάνω από τη χώρα μας, ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, Μ. Πέμπτη 25/04, και αύριο, Μ. Παρασκευή 26/04, αναμένονται υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης ακόμα και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Βορείου Αιγαίου, όπως διακρίνεται στους Χάρτες με αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου. Υποχώρηση των υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης αναμένουμε από το απόγευμα του Μ. Σαββάτου 27/04 καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε την πορεία της σκόνης από την Αφρική προς τη χώρα μας όπως την κατέγραψε ο ευρωπαϊκός δορυφόρος τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.

Πηγή: thebest.gr

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία