Αγγελίες    Επικοινωνία

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ευηνοχωρίου «Η Αρχαία Καλυδώνα» διοργάνωσε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 την 7η Γιορτή Γλυκού στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης.
Γυναίκες του Συλλόγου ετοίμασαν για της ανάγκες της εκδήλωσης τις δικές τους ξεχωριστές παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές γλυκών τις οποίες απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα μέλη των συλλόγων Γυναικών Γαλατά «ΑΡΜΟΝΙΑ» και του Χορευτικού Συλλόγου Τρικόρφου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» που παρουσίασαν υπέροχα προγράμματα και ο χορός το κέφι και η διασκέδαση συνεχίστηκαν με την συμμετοχή των παρευρισκόμενων.

Πηγή: galatas.gr

Η 6η Γιορτή Γλυκού στο Ευηνοχώρι

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων συγχωριανών και συνδημοτών ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας «Η Αρχαία Καλυδώνα» συνεχίζοντας το πολιτιστικό καλοκαίρι διοργάνωσε την 6η Γιορτή Γλυκού στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης.

Στο όμορφο διακοσμημένο χώρο που επιμελήθηκαν οι κυρίες του συλλόγου (Ακρίδα Ελένη, Δρόσου Ελπίδα, Κυτάγια Παναγιώτα και Καμπά Σπυριδούλα) η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον γ.γ κ. Μαραγκούλα Βασίλειο και στην συνέχεια ο συγχωριανός μας σεφ Γεώργιος Παπαγιάννης παρασκεύασε μια εύκολη και σε λίγο χρόνο γλυκιά δημιουργία (γλυκό ψυγείου) εισπράττοντας τα χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα μέλη των συλλόγων Γαλατά “Αρμονία” και Αγίου Θωμά «Η Αρχαία Αλίκυρνα» που παρουσίασαν υπέροχα πρoγράμματα και ο χορός το κέφι και η διασκέδαση συνεχίστηκαν με την συμμετοχή των παραβρισκόμενων.

Δεκάδες γυναίκες ετοίμασαν και φέτος για της ανάγκες της εκδήλωσης τις δικές τους ξεχωριστές παραδοσιακές και σύγχρονες δημιουργίες (64 συμμετοχές) τις οποίες απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν εκεί στην πιο γλυκιά βραδιά του καλοκαιριού ενώ υπήρξαν και παιδικές δημιουργίες γλυκών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζαρκάδας Σπύρος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους , τα μέλη των χορευτικών, τον σεφ Γεώργιο Παπαγιάννη, όσους πρόσφεραν γλυκά τους χορηγούς (Πνευματικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου, Τέρνα Α.Ε και την ιστοσελίδα μας evinochori-kalidona.gr) και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 17 Αυγούστου όπου ο σύλλογος θα διοργανώσει την καλοκαιρινή παιδική γιορτή για τα παιδιά του χωριού μας στην πλατεία του χωριού μας Οδυσσέας Ελύτης.

Χαιρετισμό απεύθυνε η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Σοφία Λαναρά που συνεχάρη τον σύλλογο για τις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνει ενώ τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες και δώρα οι σύλλογοι και ο σεφ για την παρουσία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Ο σύλλογος κλήρωσε τρία δώρα για τις γυναίκες που ετοίμασαν γλυκά τα οποία κέρδισαν οι κ.κ Παντελή Κάτια, Τσακάλη Αθανασία και η δεσποινίδα Κατσιγεώργη Μαριάνθη.

Η λαχειοφόρος που κυκλοφόρησε ο σύλλογος εξαντλήθηκε και το δώρο (πολυμηχάνημα κουζίνας) κέρδισε η κ. Στρατογιάννη Ελένη.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις καταστροφές της Αττικής.

*** Θα ακολουθήσει και VIDEO από την εκδήλωση....

Συγχαρητήρια ιδιαίτερα στις γυναίκες και στον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για την εκδήλωση αυτή που αποτελεί ιδιαίτερο σημείο αναφοράς για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ευηνοχωρίου.…

 

Πηγή: evinochori-kalidona.gr

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων συγχωριανών και συνδημοτών ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας “Η Αρχαία Καλυδώνα” διοργάνωσε την 5η Γιορτή Γλυκού και έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων με θέμα πλεκτά (βελόνα – βελονάκι) στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης,

Στο όμορφο διακοσμημένο χώρο που επιμελήθηκαν οι κυρίες του συλλόγου (Ακρίδα Ελένη, Δρόσου Ελπίδα, Μούρκου Γεωργία και Καμπά Σπυριδούλα) η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον γ.γ κ. Μαραγκούλα Βασίλειο και στην συνέχεια ομάδα αποφοίτων της σχολής μαθητείας Ε.Π.Α.Σ του Ο.Α.Ε.Δ Μεσολογγίου (Δάβουλου Ευσταθία, Σερπάνου Ελένη και Παρμάκης Ευάγγελος) παρασκεύασε μια εύκολη και σε λίγο χρόνο γλυκιά δημιουργία (γλυκό ψυγείου) εισπράττοντας τα χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα μέλη του εξωραϊστικού – μορφωτικού συλλόγου Γαυρολίμνης «Παναγία Παναξιώτισσα» που παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα και ο χορός το κέφι και η διασκέδαση συνεχίστηκαν με την συμμετοχή των παραβρισκόμενων,

Δεκάδες γυναίκες ετοίμασαν και φέτος για της ανάγκες της εκδήλωσης τις δικές τους ξεχωριστές παραδοσιακές και σύγχρονες δημιουργίες τις οποίες απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν εκεί στην πιο γλυκιά βραδιά του καλοκαιριού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους , τα μέλη του χορευτικού , τους αποφοίτους της σχολής μαθητείας, όσους πρόσφεραν γλυκά τους χορηγούς (Πνευματικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου , Τέρνα Α.Ε και την ιστοσελίδα μας evinochori-kalidona.gr) και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 17 Αυγούστου όπου ο σύλλογος θα διοργανώσει την καλοκαιρινή παιδική γιορτή για τα παιδιά του χωριού μας.

Χαιρετισμό απεύθυνε η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Σοφία Λαναρά που συνεχάρη τον σύλλογο για τις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνει ενώ τιμήθηκε με αναμνηστικές πλακέτες ο εξωραϊστικός σύλλογος Γαυρολίνμης «Παναγία Παναξιώτισσα» (Σπυρόπουλος Σπύρος) και η Ε.Π.Α.Σ μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ Μεσολογγίου (Καπλανίδης Κων/νος) για την παρουσία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση….

Συγχαρητήρια ιδιαίτερα στις γυναίκες και στον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για την εκδήλωση αυτή…

Πηγή: evinochori-kalidona.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου «Αρχαία Καλυδώνα» συνεχίζει τις εκδηλώσεις για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 21:30 με την «5η Γιορτή γλυκού» και έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων στην πλατεία "Οδυσσέας Ελύτης".

Γλυκιά βραδιά στο Ευηνοχώρι

Την πιο γλυκιά βραδιά του καλοκαιριού διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας “Η Αρχαία Καλυδώνα” στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης στην 3η γιορτή γλυκού όπου μέλη και φίλοι, ετοίμασαν σπιτικά γλυκά, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του συλλόγου τα οποία προσφέρθηκαν δωρεάν στους παρευρισκόμενους.

Η εφετινή γιορτή ξεπέρασε τις προσδοκίες της διοίκησης ενώ εκατοντάδες συγχωριανοί μας απόλαυσαν ένα υπέροχο γλυκό βράδυ που συνδύασε κέφι, χορό, διασκέδαση και γλυκές μποχωρίτικες δημιουργίες, ενώ φέτος είχαμε ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες από τα μικρά παιδιά του χωριού μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρουσίαση δημοτικών χορών από το χορευτικό τμήμα του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Τρικόρφου “Ο Άγιος Γεώργιος” που ενθουσίασε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε ενώ με τον τελευταίο χορό όλοι μαζί, δημιούργησαν μια μεγάλη χορευτική παρέα και η διασκέδαση έφτασε στο ζενίθ.Ακολούθησε ένα διάλλειμα για την απόλαυση των γλυκών και το κέφι συνεχίστηκε αφήνοντας μια υπέροχη και γλυκιά γεύση….

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζαρκάδας Σπύρος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την συμμετοχή και ανακοίνωσε μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα” και αφορά μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους γύρω από τον ποταμό Εύηνο με στόχο μέσα από τις ιδέες που θα κατατεθούν να γίνει πραγματικότητα η 1η Παραευήνια Γιορτή συλλόγων που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την περιοχή μας.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του συλλόγου θα έχει επόμενους σταθμούς τις 31 Ιουλίου ειδικό αφιέρωμα για την παρέα αρματωμένων “Ο Έλατος” τις 7 Αυγούστου την 2η γιορτή νεολαίας και τις 21 Αυγούστου την πρώτη παιδική γιορτή για τους μικρούς φίλους του χωριού μας. Συγχαρητήρια ιδιαίτερα στις γυναίκες και στον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για την εκδήλωση αυτή…

evinochori-kalidona.gr

Γιορτή γλυκού στο Ευηνοχώρι

Σας περιμένουμε στο Ευηνοχώρι στην πιο γλυκιά βραδιά του καλοκαιριού την 3η Γιορτή Γλυκού που διοργανώνουμε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης.

Οι γυναίκες μέλη και φίλοι του συλλόγου θα σας προσφέρουν κάθε λογής γλυκίσματα ενώ το χορευτικό τμήμα Τρικόρφου θα παρουσιάσει λαικούς – παραδοσιακούς χορούς με το γλέντι να συνεχίζεται….

Το Δ.Σ του συλλόγου

“Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ”

giorth-glykoy.jpg

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία