Αγγελίες    Επικοινωνία

Το "Ίδρυμα σε μνήμη Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα" είναι ένα κοινωφελές φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα το Αγρίνιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2014 , έπειτα από επιθυμία των αδελφών Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα.

Ο Ιωάννης και η Ελισσάβετ Κάππα γεννήθηκαν , μεγάλωσαν και έζησαν στο Αγρίνιο ενώ δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο του εμπορίου. Απεβίωσαν το 2002 και 2008 αντίστοιχα και άφησαν κληρονόμο της περιουσίας τους το «Ίδρυμα σε μνήμη Ιωάννης και Ελισσάβετ Κάππα». Σκοπός του Ιδρύματος η οικονομική ενίσχυση άλλων ήδη λειτουργούντων και νόμιμα συσταθέντων στο Αγρίνιο Ιδρυμάτων όπως το Νοσοκομείο Αγρινίου,το Γηροκομείο Αγρινίου, το εργαστήρι " Παναγία Ελεούσα", η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η απονομή χρηματικών βραβείων και υποτροφιών σε αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου Αγρινίου, η αρωγή ασθενούντων και οικονομικά αδυνάτων ατόμων.

Το Ίδρυμα συστάθηκε με το ΦΕΚ 1006/ 22 Απριλίου 2014 και το πρώτο του Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούνταν από τους Ανδρέα Κάππα, Γεώργιο Αλεξόπουλο, Μιλτιάδη Χαρατσάρη, Σπύρο Τουλιάτο, εκάστοτε Διευθυντή Δ.Ο.Υ Αγρινίου , με αναπληρωματικό μέλος τον Αναστάσιο Κάππα, χωρίς όμως να συγκροτηθεί σε σώμα λόγω παραιτήσεων και αλλαγής μελών. Συγκροτήθηκε σε σώμα μόλις στις 7-3-2019 και το σημερινό Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελείται από τον Πρόεδρο Αναστάσιο Κάππα, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Πιστιόλα, τον Γραμματέα Γιάννη Σελιμά, τον Ταμεία Κώστα Λιανό καθώς και το μέλος του Σπύρο Τουλιάτο.

Την Παρασκευή 18/ 10/2019 το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος πραγματοποίησε την πρώτη του δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο Εργαστήρι « Παναγία Ελεούσα» για το πολύτιμο έργο που παράγει όσον αφορά τους νέους με νοητική στέρηση & συνοδές αναπηρίες στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η δωρεά αυτή επίσης δίνεται καθώς το εργαστήρι « Παναγία Ελεούσα» χαρακτηρίζεται από διαφάνεια στην οικονομική του λειτουργία ενώ θα δοθεί απολογισμός της αξιοποίησης των χρημάτων στο πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας του Ιδρύματός μας.

Το επόμενο διάστημα το Ίδρυμά μας έχει στον προγραμματισμό του την απόδοση και άλλων δωρεών στο πλαίσιο της στήριξης ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας αλλά και προάγοντας την γνώση και τον πολιτισμό.

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» λειτουργεί από το 1990 στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και σήμερα παρέχει δωρεάν εκπαίδευση και κατάρτιση σε 170 νέους και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες από όλο το νομό της Αιτωλοακαρνανίας.

Από την αρχή της λειτουργίας του καταφύγαμε στο μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού πολιτισμού, τον αγκαλιάσαμε και προσπαθούμε μέσω αυτού, να ρίξουμε γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στους εκπαιδευόμενους νέους μας και την κοινωνία ώστε αυτή να αποδεχθεί τα άτομα με τη νοητική υστέρηση ως ισότιμα μέλη της και να πετύχουμε την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Με το πνεύμα αυτό, οι νέοι μας εκτός του να εκπαιδεύονται σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς μέσα από εφαρμοσμένα εκπαιδευτικά και θεραπευτικά προγράμματα, να μαθαίνουν να αξιοποιούν και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν ανεξάρτητοι και αυτόνομοι, καλλιεργούν το θέατρο, τη μουσική, το χορό και ενθαρρύνονται στον αθλητισμό.

Στόχος μας, πλην της κατάρτισης και εκπαίδευσης είναι και η διατήρηση, προβολή και ανάδειξη της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης ως βασικού στοιχείου της ζωής του λαού μας.

Μεταξύ των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στο Εργαστήρι μας, αναβιώνει και η τέχνη της υφαντικής. Η ελληνική υφαντική αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της εθνικής μας κληρονομιάς. Κατά την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, «Η γνώση της υφαντικής είναι πολύτιμο στοιχείο του άυλου πολιτισμού .Αυτού που προσπαθεί σήμερα διεθνώς να διασώσει η ΟΥΝΕΣΚΟ, ενώ τα προϊόντα της απαράμιλλης αυτής βιοτεχνίας είναι λαμπρά δείγματα του υλικού λαϊκού πολιτισμού της χώρας».

Στην αρχαιότητα η θεά Αθηνά προστάτευε την υφαντική τέχνη γι’ αυτό ονομαζόταν «Εργάνη Αθηνά». Ο αργαλειός ως οικιακό εργαλείο είναι αρχαιότατο και αναφέρεται από τον Όμηρο ως ιστός. Η Πηνελόπη ύφαινε και ξεϋφαινε τη νύχτα για να ξεγελά με τον τρόπο αυτό τους «μνηστήρες» ώστε να την περιμένουν, ώσπου να τελειώσει το «διασίδι» της.

Η υφαντική, τέχνη πανάρχαια, κόντρα στον αυτοματισμό, κρατώντας άμυνα στην αποδόμηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είναι μια δημιουργική τέχνη και παράλληλα καινοτόμος δράση που αναδεικνύει τις όποιες δεξιότητες των νέων μας με νοητική υστέρηση.

Οι νέες μας εργάζονται αφοσιωμένες στον αργαλειό τους, στο υφαντό τους, που απαιτεί προσοχή και συγκέντρωση. Μια τέχνη της υπομονής, των χεριών και του νου, μιας και η υφάντρα πρέπει να συντονίσει το νου με τις κινήσεις των χεριών της δημιουργώντας σχέδια, εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, την άνοιξη, τα λουλούδια.

Στο εργαστήρι της υφαντικής αναβιώνουν μνήμες οικιακής οικονομίας και οι υφάντρες μας αξιοποιούν τους ξεχασμένους αργαλειούς του ΕΟΜΜΕΧ και δημιουργούν κουρελούδες, χαλάκια με λουλούδια, καθώς με τη σαΐτα περνούν το υφάδι ανάμεσα από το στημόνι, με τη μοναδικότητα του χειροποίητου.

Έτσι ενισχύεται η μνήμη τους καθώς απαιτείται συγκέντρωση, συνηθίζουν στη συνεργασία με τη διπλανή τους, καλλιεργείται η φαντασία και η προσοχή στο συντονισμό κινήσεων καθώς η υφάντρα χρησιμοποιεί παράλληλα χέρια και πόδια ενώ ταυτόχρονα καταβάλλει δύναμη στα χέρια, όπως, άλλωστε, παραδέχεται και η δημοτική ποίηση.

«Το κέντημα είναι γλέντημα και η ρόκα είναι σεργιάνι

μα ο αργαλειός είναι σκλαβιά, σκλαβιά πολύ μεγάλη».

 Ταυτόχρονα οι νέες μας, που δουλεύουν στον αργαλειό ,μαγεύονται καθώς παρακολουθούν πώς από ένα νήμα μπορούν και δημιουργούν ολόκληρο ύφασμα και με τις πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κινήσεις ηρεμεί το μυαλό και αλλάζει η διάθεσή τους, όταν κάποιο πρόβλημα τους φέρνει μελαγχολία, αφού, σύμφωνα με τη δημοτική μούσα, «Θαύματα κάνω στο λεπτό με κλωστή στον αργαλειό».

Η υφαντική τέχνη, γίνεται μέσο γνωστικής εμπειρίας και συμβάλλει στην ενίσχυση των μηχανισμών ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εκπαιδευμένων νέων μας, ενισχύεται η αυτοεκτίμησή τους, αφού έχουν άποψη για το σχέδιο ή για τα χρώματα και αποκτούν τη βεβαιότητα της δημιουργίας ,όταν οι πολύχρωμες κλωστές μετατρέπονται σε έργα τέχνης. Γεγονός που βοηθά πολύ στην ωρίμανση του συναισθηματικού τους κόσμου.

Η υφαντική, λοιπόν, σταθερή εστία εκπαίδευσης και πολιτισμού, συμβάλλοντας στη διατήρηση ενός από τους πλέον παραδοσιακούς κλάδους της παραγωγικής οικονομίας της χώρας μας με την παραγωγή ενός πολύ σημαντικού αριθμού προϊόντων υφαντικής, αναδεικνύοντας τη χάρη και την ευαισθησία των γυναικών μιας άλλης εποχής, μπορεί να αποτελέσει μια ουσιαστική πηγή έμπνευσης, για σύγχρονες πρωτοποριακές δημιουργίες σχεδιασμού.

Διονυσία Σαμαντά
Πρόεδρος του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο νομό Αιτω/νίας

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, στην Α’ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, στην Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του στο Αγρίνιο, πραγματοποιηθήκαν δράσεις με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας- Ακαρνανικών Ορέων με την ευκαιρία εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών EUROBIRDWATCH 2019.

Πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο με θέμα τη διαβίωση των πουλιών που ζουν στην περιοχή της λιμνοθάλασσας και στη συνέχεια εκπαιδευόμενοι νέοι μας με τη στήριξη και καθοδήγηση των εκπροσώπων του Φορέα Διαχείρισης δημιούργησαν εικόνες με τα πουλιά αυτά.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστούν θερμότατα και συγχαίρουν τον Φορέα για τη δράση τους αυτή, η οποία ενθουσίασε και ενθάρρυνε τους εκπαιδευομένους νέους μας.

Οι δράσεις με τη φύση βοηθούν στην ψυχική ανάταση των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και ανεβάζουν το δείκτη ποιότητας ζωής

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, πραγματοποίησε, με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, μια υπέροχη εκδήλωση, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκε το βιβλίο – λεύκωμα «30 χρόνια πορείας σε φωτεινά μονοπάτια 1989-2019. Μια αληθινή ιστορία», που συνέγραψε η κυρία Μαρία Τσούτσου, Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου μας.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό:

- Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς

- Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος

Την εκδήλωσή μας τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους:

- Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Σπύρου

- Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλειος Γκίζας

- Ο Διοικητής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κ. Ιωάννης Νταλαχάνης

- Η Διοικητής Τροχαίας κα Ελένη Βούρβαχη

-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Θανάσης Μαυρομμάτης

- Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σπυρίδων Βασιλείου

- Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος

- Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Παρασκευή Πετρονικολού

- Ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γιώργος Σωτηρακόπουλος

- Ο κ. Αντώνιος Αλετράς, Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου

- Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Περσεφόνη Μελαχρή

- Ο Διοικητής Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος

- Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παϊσιος

- Ο ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Ιωάννης Κοντός

- Ο Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ιωάννης Ατσαλάκης

- Ο Βασίλης Παπασάικας, Γλύπτης

- Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων

- Εκλεκτά Μέλη

Το βιβλίο παρουσίασαν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», κα Διονυσία Σαμαντά και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου μας κα Βασιλική Μαραγιάννη. Ανάγνωση πεζού από το μέλος του Δ.Σ. κα Ασπασία Καραντζογιάννη. Την εκδήλωση συντόνιζε ο Φιλόλογος – Θεατρολόγος κ. Γιώργος Μικέλλης.

Ο κ. Γιώργος Αποστολάκος, δάσκαλος φωνητικής, ορθοφωνίας και διπλωματούχος ξεναγός απήγγειλε με τη θαυμάσια φωνή του το συγκινητικό ποίημα «Ο Σταυραετός» του Κώστα Κρυστάλλη.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τη μελωδική φωνή της εργαζόμενης Κοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κας Ευσταθίας Γρέντζελου, την οποία πλαισίωσαν ο μαέστρος κ. Σπύρος Χολέβας και οι θαυμάσιοι μουσικοί της ορχήστρας εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου της Ι.Π. Μεσολογγίου, η κα Ειρήνη Λιάγκα - βιολί, ο κ. Πολυδεύκης Στεφανόπουλος - κιθάρα, η κα Ευθυμία Λιάγκα – κιθάρα, ο κ. Δημήτρης Παππάς – μαντολίνο και ο κ. Γιώργος Κανούτας – μπάσο, που εθελοντικά πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη συγκίνηση, όπου όλοι μαζί γιορτάσαμε τα τριάντα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς, συλλογικής εργασίας, εθελοντισμού και αγάπης στον ευαίσθητο και δύσκολο τομέα της εκπαίδευσης των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. Ευχόμαστε να συνεχίσει και στο μέλλον το Εργαστήρι μας να προσφέρει ποιότητα ζωής και πολιτισμό στους αδύναμους συνανθρώπους μας με την πληγωμένη νοημοσύνη.

 Με ιδιαίτερη τιμή
Η Πρόεδρος
κα Διονυσία Σαμαντά

και το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

     

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. τη γιορτή λήξης της κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων νέων του με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Στη γιορτή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα διήρκησε από 5 έως 15 Ιουλίου 2019 και πραγματοποιήθηκε στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό του Κέντρο, στο Μεσολόγγι.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:

- ο νέος Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος

- η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Σοφία Λαναρά

- ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος

- Η ιδρύτρια και επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου.

 Η γιορτή ξεκίνησε με τους κατασκηνωτές του Εργαστηρίου που παρουσίασαν γυμναστικές επιδείξεις.

 Ακολούθησε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων με υπέροχα ελληνικά τραγούδια.

 Η γιορτή έκλεισε με ένα γοητευτικό σεργάνι στη καταγάλανη Ελλάδα μας με το θεατρικό δρώμενο των εκπαιδευομένων νέων: «Πλώρη για το Αιγαίο…»

 Ευχαριστούμε θερμότατα τους χορηγούς μας:

- το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικόλαο Καραπάνο

- τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

- την κα Βούλα Ζαφείρη

- το σκηνογράφο κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο

- την εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ

- την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ

- την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ

- το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»

- το σούπερ μάρκετ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

- το τυπογραφείο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

- τα κρεοπωλεία: Παπουτσόπουλος Ιωάννης, Ντάλλης Λάμπρος και Σκαρμούτσος Δημήτριος από το Μεσολόγγι, Λιανός και Φράγκος από το Αγρίνιο, Πατρινός και Φλάκα από το Αιτωλικό.

- τα ψαράδικα του Αιτωλικού: Λασκαράτος και Μπερερής

- όλες τις κυρίες για τις δωρεές τους σε είδη διατροφής και είδη καθαριότητας που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της κατασκήνωσης καθώς

και όλες τις εθελόντριες φίλες του Εργαστηρίου μας για τα υπέροχα εδέσματα που ευγενώς προσέφεραν στην γιορτή μας.

Άλλη μια δράση του Φορέα μας, η κατασκήνωση, που παρέχεται εντελώς δωρεάν, τελειώνει απλά, γαλήνια με την χαρά διάχυτη στα πρόσωπα των νέων μας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία μέσα από δραστηριότητες να απολαύσουν τη θάλασσα, την ομαδική ζωή, την φιλία καθώς και να ανακουφιστούν, για το διάστημα αυτό οι οικογένειές τους.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στα super market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» για τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100,00 ευρώ που μας προσέφεραν, για την υλοποίηση του Κατασκηνωτικού μας Προγράμματος από 5 έως 15 Ιουλίου 2019 στο Ναυταθλητικό μας Κέντρο.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

 

Σελίδα 1 από 26

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία