Αγγελίες    Επικοινωνία

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 ο σύλλογος «Αθανάσιος Ραζηκότσικας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Αναπαράσταση της Μάχης του Κεφαλοβρύσου προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη, που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον δήμο Καρπενησίου για τη φιλοξενία και τον εξαίρετο φίλο Νίκο Παπαλέξη για το φωτογραφικό υλικό.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου τίμησε χθες την μνήμη του Αρχηγού της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανασίου Ραζή-Κότσικα.

Η εκδήλωση Τιμής διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» και τον Κοινωφελή Πολιτιστικό Οργανισμό «Διέξοδος», ενώ συμμετείχε κι ο Όμιλος Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος».

Τα όπλα του Αθανασίου Ραζή Κότσικα, παρελήφθησαν από το ιστορικό μουσείο της «Διεξόδου» και με πομπή μεταφέρθηκαν στον Κήπο των Ηρώων, όπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Φωλιάς μίλησε για τον Αρχηγό της Φρουράς των Μεσολογγιτών . Ακολούθως, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο κι εκπροσώπους αρχών και φορέων.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πομπή που θα ξεκινήσει στις 19:30 απ’ το Ιστορικό Μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» με τη συμμετοχή της Μπάντας του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής "Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ" και άγημα του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ΛΙΑΡΟΣ» και θα καταλήξει στην προτομή του Αθ. Ραζή - Κότσικα στον Κήπο των Ηρώων όπου και θα αποδοθούν τιμές στον Αρχηγό των Μεσολογγιτών.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο Ιστορικό παρεκκλήσι της «Αγίας Παρασκευούλας» θα τελεστεί για πρώτη φορά μετά την ιστορική «Έξοδο» Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχηγού της φρουράς του Μεσολογγίου Αθανάσιου Ραζη – Κότσικα με τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και με τη συμμετοχή των Άη – Συμιωτών.

Έπειτα θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στον Κήπο των Ηρώων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΖΗ - ΚΟΤΣΙΚΑΣ

Ο Σύλλογος Αθανάσιος Ραζη-Κότσικας στις 24 Μαρτίου στην Πάτρα τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Συλλόγου «Μωραΐτες εν χορώ».

Το ιστορικό αντάμωμα του Εθνεργέτη Ιεράρχου Γερμανού με τα παλληκάρια της Πάτρας έλαβε σάρκα και οστά στην μικρή πλατεία του Αγίου Γεωργίου της Άνω πόλης, όπου οι λεβέντες έδωσαν την υπόσχεσή τους, με την ευλογία του Μητροπολίτου τους, για την λευτεριά της Πατρίδος. Στην Πάτρα, 189 χρόνια αργότερα, το πρώτο αστικό κέντρο που ξεσηκώθηκε για την λευτεριά του Έθνους τιμά ως πρέπει. Με μεγάλη τιμή και περηφάνεια οι «Μωραΐτες εν χορώ» αναβίωσαν την Ορκομωσία των Αγωνιστών με σεβασμό και επιτυχία αυτού του Ιστορικού γεγονός. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κύριο Σπυρίδωνα Τσοκανά και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Μετά τιμής,
Το Διοικητικό Συμβούλιο και
Ο Πρόεδρος
Μπούτης Θεοφάνης

Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών «Ο Αθανάσιος Ραζη – Κότσικας» διοργάνωσε 9 Μαρτίου χοροεσπερίδα στο Ραδιομέγαρο στο Μεσολόγγι.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που έδωσε την ευκαιρία στους πολλούς του Συλλόγου να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό.

Η ζωντανή μουσική σε συνδυασμό με το εύγευστο φαγητό και το άφθονο ποτό συνέβαλαν στο γλέντι της βραδιάς. Οι παρευρισκόμενοι άδραξαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσουν μια όμορφη βραδιά, παρέα με φίλους.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους για τη συμμετοχή τους.

Μετά τιμής,
Ο πρόεδρος του Συλλόγου
Θεοφάνης Μπούτης

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία