Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολογγίτικο χρώμα στο Πολεμικό Μουσείο
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Χορωδία του Π.Κ. συμμετείχε σε εκδήλωση για το Έπος του 1940

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 31/10/2019

Στην Αθήνα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη «Συναυλία  - Αφιέρωμα στο Έπος του 1940», που διοργάνωσε ο  Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Στο πρώτο μέρος του Αφιερώματος η Ιστορική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παρουσίασε ένα μοναδικό, επετειακό  πρόγραμμα ενώ στο δεύτερο συμμετείχαν: η  Χορωδία «Μελωδοί» Γλυφάδας, η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Δημοτική Χορωδία Λειβαδιάς, η Ιστορική Χορωδία Νικαίας και η Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» Πειραιά.

Η πατρίδα, ο έρωτας, η δικαιοσύνη, η αυτοθυσία και η ελπίδα είναι μερικές από τις έννοιες που πρωταγωνιστούσαν τόσο στα τραγούδια όσο και στα κείμενα που επέλεξε να παρουσιάσει η Χορωδία του Δήμου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Χολέβα. Το πολυπληθές κοινό φανερά συγκινημένο, της χάρισε το παρατεταμένο χειροκρότημά του, ως επισφράγισμα της επιτυχίας και της άριστης εμφάνισής της. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί η φιλική συμμετοχή του παλιού γνώριμου της Χορωδίας, ερμηνευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη και η συμμετοχή του πιανίστα κ. Φίλιππου Παχνιστή.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία στην εκδήλωση, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κου Αντώνη Οικονόμου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και μετέφερε το μήνυμά του. Επίσης, το «παρών» έδωσαν  Βουλευτές, Πρεσβευτές, Διπλωμάτες, Αξιωματικοί του στρατού καθώς και αρκετοί εν Αθήναις Μεσολογγίτες, ενώ την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος κ. Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία