Αγγελίες    Επικοινωνία

«Ένας μικρός άσπρος άγγελος μοίραζε ουρανό…»
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εγκαινιάστηκαν τα δώρα της Ειρήνης στο Ειδικό Σχολείο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο Ειδικό Σχολείο έστειλε αυτή τη φορά τα δώρα της η Ειρήνη από τον ουρανό, που ήταν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και μια αίθουσα για τις δραστηριότητες των παιδιών.

Σήμερα το πρωί έγιναν τα εγκαίνια παρουσία και των γονιών της Ειρήνης, ενώ παραβρέθηκαν: ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος, ο αντιδήμαρχος, Νίκος Καραπάνος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Γιώργος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Β' βάθμιας, Εκπαίδευσης Μέμη Γούργαρη, ο Προϊστάμενος της Α' βάθμιας Εκπαίδευσης, Χρήστος Κολοβός, όλα τα παιδιά του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η κα Ελένη Πλακίδα – Τριανταφύλλου, μαζί με την μικρή Κατερίνα. Η κα Πλακίδα είχε υποσχεθεί στο κορίτσι ότι θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του γηπέδου, η δημιουργία του οποίου ήταν αίτημα της μικρής μαθήτριας του Ειδικού Σχολείου.

Η αίθουσα φέρει το όνομα της Ειρήνης, ενώ στο γήπεδο υπάρχει μια μαρμάρινη πλάκα που γράφει: «Ένας μικρός άσπρος άγγελος μοίραζε ουρανό. Από την Ειρήνη για τα παιδιά».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης μοίρασε εικόνες στα παιδιά, και εκείνα παρουσίασαν ένα δρώμενο προς τιμήν των δωρητών.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία